Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βιντεο υπαρχουν, αλλα ραμπα δε μπορω να βρω για να σηκωσω το αμαξι.. Τα δε βενζιναδικα δε πιστευω να ασχολουνται με αυτα.. Οχι τουλαχιστον αυτα της Αθηνας.. Με το ζορι μου δειχνουν που ειναι το μηχανημα για να βαλω αερα στα λαστιχα μονος μου..

Ενα mercedes a class140 εχω του 2001.

Για να παρεις μια εικονα αυτου που σου ελεγα...

http://www.ismailos.gr/paketa-service-a-class.html

http://www.mercedes-benz-testdrive.gr/service/model.php?model=W168

οποτε προφανως αυτα που ζηταει ο γειτονας σου δε του τα δινεις στον αιωνα τον απαντα...

στα 2ο-3α αμαξια εγω σε αυτόν παω για λαδια πλέον http://www.car-e.gr/

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω αλλάζω λάδια σε κατάστημα που ασχολείται με πώληση λιπάντικών κ.λ.π.

Τα αλλάζει ο ίδιος χωρίς κάποια επβάρυνση σε ράμπα, ημισυνθετικά 10-40(5 λίτρο) και φίλτρο λαδιού μου κοστίζουν 38 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Βιντεο υπαρχουν, αλλα ραμπα δε μπορω να βρω για να σηκωσω το αμαξι..

Δεν θέλεις ολόκληρη ράμπα, δε θα κατεβάσεις το κιβώτιο. :P Ένα σετ τρίποδα θέλεις για να χωράς από κάτω. Και για να βγάλεις το φίλτρο, ανάλογα με το αμάξι σου, είτε φιλτρόκλειδο, ή απλό γερμανικό κλειδί, ή κάβουρα. 

Άμα βαριέσαι / φοβάσαι / δεν έχεις ούτε κατσαβίδι / δε ξέρω τι, όπως σου 'παν και οι άλλοι, υπάρχουν μαγαζιά γι' αυτή τη δουλειά, που σε χρεώνουν μόνο τα ανταλλακτικά που θα βάλεις. 

Δημοσ.

Ειμαι και εγω περιπτωση..

Είσαι...

Αν σου φαίνονται πολλά τα χρήματα που ζητάνε απλά διάλεξε και αγόρασε μόνος σου λάδια-φίλτρο, και μετά πήγαινε τα σε οποιοδήποτε συνεργείο να στα αλλάξει με κόστος 5€.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αλλάζω λάδια σε κατάστημα που ασχολείται με πώληση λιπάντικών κ.λ.π.

Τα αλλάζει ο ίδιος χωρίς κάποια επβάρυνση σε ράμπα, ημισυνθετικά 10-40(5 λίτρο) και φίλτρο λαδιού μου κοστίζουν 38 ευρώ.

τό χωρίς  επιβάρυνση πού γράφεις δέν ισχύει  ...η τό δωρεάν αλλαγή λαδιιών πού γράφουν τά συνεργεία ...,

τήν εργασία τους  ,συνήθως από 10 euro κ πάνω τά εχουν βάλει  καπέλο στά λάδια κ στό φίλτρο λαδιού

πού παίρνεις από αυτούς...κ γι αυτό οταν πηγαίνειςς δικά σου λάδια + φιλτρο λαδιού ...στραβομουτσουνιάζουυν κ μουρμουράνε...

Βιντεο υπαρχουν, αλλα ραμπα δε μπορω να βρω για να σηκωσω το αμαξι.. Τα δε βενζιναδικα δε πιστευω να ασχολουνται με αυτα.. Οχι τουλαχιστον αυτα της Αθηνας.. Με το ζορι μου δειχνουν που ειναι το μηχανημα για να βαλω αερα στα λαστιχα μονος μου..

Ενα mercedes a class140 εχω του 2001.

ωχ  ,αυτό ακριβώς τό αμάξι τό ειχε ξαδελφός μου κ τόν ειχε τρελάνει από προβλήματα  κ μάλιστα σοβαρές κ ακριβές βλάβες,

(κυρίως από ηλεκτρικά - εγκέφαλο - αντλίες κλπ )

ωσπου τό πούλησε κ ησύχασε 

Δημοσ.

τό χωρίς  επιβάρυνση πού γράφεις δέν ισχύει  ...η τό δωρεάν αλλαγή λαδιιών πού γράφουν τά συνεργεία ...,

τήν εργασία τους  ,συνήθως από 10 euro κ πάνω τά εχουν βάλει  καπέλο στά λάδια κ στό φίλτρο λαδιού

πού παίρνεις από αυτούς...κ γι αυτό οταν πηγαίνειςς δικά σου λάδια + φιλτρο λαδιού ...στραβομουτσουνιάζουυν κ μουρμουράνε...

Μα εννοείται πως μόνο όταν κερδίζουν από την πώληση δεν χρεώνουν την εργασία, αν πας δικά σου λάδια+φίλτρο πληρώνεις εργασία κανονικά. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας που να πιστεύει το αντίθετο...

• Like 1
Δημοσ.

στα 2ο-3α αμαξια εγω σε αυτόν παω για λαδια πλέον http://www.car-e.gr/

Λαδια εχουν αυτοι ή πας δικα σου; Ποσα ζητανε για αλλαγη λαδιων; Αλλαζουν και φιλτρο; Με βολευει καθως ειναι κοντα στο Βυρωνα, οπου μενω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από εκεί αγοράζω κ έχουν κ φίλτρα κλπ κ είναι φθηνοί κ άμεσοι (δωρεαν τα αλλαζουν καθως τα αγοράζεις απο εκει, το γραφει σε μπανεραρα στο σαιτ)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Ό,τι και να κάνεις, φρόντισε τουλάχιστον τα λάδια να βγουνε όσο ειναι ζεστά από κάτω και να στραγγίσει, και να μην τα ρουφήξεις από επάνω με αντλία 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα λαδια αυτα ειναι αρκετα βλαβερα για το περιβαλλον ( και το καμμενο λαδι γενικοτερα) ποσο μαλλον αυτο. Μην το αδειαζετε σε νεροχυτες ή το ριχνετε σε οικοπεδα. Ετσι κανουν οι γυφτοι, και δεν ειναι βρισια αυτο αλλα κυριολεξια. Υπαρχουν σημεια που το μαζευουν.

Αυτο ειναι ενα απο τα καλα ενος service, οτι ξερουν που τα δινουν. Αφου θελετε να το κανετε μονοι σας, ολοκληρωστε σωστα την διαδικασια.

Οσο για τα χρηματα 50 ευρω εδωσα για ολα. Φιλτρα λαδια εργασια. Αλλα το αμαζι μου εχει φτηνο λαδι.

Ποιο παλια ειχα δωσει και 60 70 σε αλλα συνεργεία.

• Like 1
Δημοσ.

τιμη ταριφα ειναι τα 40 ευρω απ οσο ξερω..

Η διπλάσια τιμή είναι σε σχέση με αυτή που παίζει πλέον στην αγορά, καθώς έχουν ανοίξει μαγαζιά μόνο με λάδια τα οποία κάνουν την αλλαγή επί τόπου.

Αλλάζω λάδια κάθε Δεκέμβριο, γύρω στα Χριστούγεννα.

Κάλτσες κάθε μήνα.

Εγώ κάθε μήνα αλλάζω λάδια, λόγω χιλιομέτρων. Άρα αυτά που βάζω είναι δοκιμασμένα. :) Τώρα για τις κάλτσες, ανάλογα πού έχω να πάω. :P

Δημοσ.

Κι εγώ σε μαγαζί που πουλάει λάδια και στα αλλάζει "δωρεάν" πάω εδώ και μια δεκαετία.

Πρόσφατα με 80€ άλλαξα λάδια (motul 4100), φίλτρο λαδιού, βενζίνης, καμπίνας και υαλοκαθαριστήρες.

Μόνο για λάδια βγαίνει ~25ευρο.

Δημοσ.

1) αλλαγη λαδιων μονος σου και μετα πεταμα ..που;;
2) η τιμη για τα λαδια εξαρταται απο το τι λαδια θα του βαλει και ποσα λιτρα..Θελει αποδειξη ;;

3)τα καταστηματα που κανουν εμποριο λαδιων φιλτρων κτλ 99% αλλαζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ λαδια και οχι μονο.

Για αυτο ειμαστε τελικα ακριβοι στα πιτουρα και φθηνοι στο αλευρι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...