Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα στον μαστορα για αλλαγη λαδιων και μου ζητησε 65 ευρω, χωρις το φιλτρο. Του λεω θα παω αυριο για να παραγγειλει το φιλτρο. Σιγα μη παω..

Θα τον παρω βεβαια εαν τηλεφωνο να τον ρωτησω τι ακριβως λαδια βαζει και ζηταει τοσα λεφτα!! Απλα ημι-συνθετικα λαδια θελω. Ηδη ψαχνω για αγορα νεου αμαξιου, δε μπορω να δινω τοσα λεφτα για λαδια..

Επισης οταν ηταν ετοιμος να μου τα αλλαξει, δε το σηκωσε σε καποια ραμπα, αλλα εφερε μια μεγαλη κυλινδρικη κατασκευη με ενα σωληνα. Λογικα αυτο που ρουφαει το λαδι; Αλλα εχω ακουσει οτι καλο ειναι να μην αφαιρειται το λαδι με τετοιο τροπο; Να του πω να μη με περιμενει αυριο;

Πριν εναμιση χρονο ειχα ρωτησει σε αυτο το φορουμ για καποιο συνεργειο να αλλαξω λαδια και 2 φιλοι μου προτειναν αυτο. Ειχα παει και για να πετυχει τη "σωστη" ποσοτητα για τα λαδια χρειαστηκε 10 φορες.. Και εβαζε και εβαζε... Και σημερα αυτο μου δειχνει οτι η σταθμη ειναι πανω απο το max. Που οντως ηταν..

Βεβαια για να μη κατηγορησω το φιλο απο το c-service που μου φανηκε πολυ φιλοξενος και καλος ανθρωπος, ισως να ειχα προσθεσει εγω ελαχιστο λαδι στο ενδιαμεσο γιατι μου εμφανιζε κατι λαθος αισθητηρες..

Παντως να δωσω 65 + 10,15 δλδ συνολο 80 ευρω για αλλαγη λαδιων και φιλτρου σε ενα αμαξι που μπορει σε 1,2 μηνες να μη το οδηγαω.. Δεν υπαρχει περιπτωση..

Εκτος και αν πολυ απλα δε παω καθολου να αλλαξω λαδια.. Εχω κανει 10.600 χιλιομετρα, αν κανω και αλλα 1000 δε νομιζω οτι εγινε και κατι.. Αν και δε ξερω τι λαδια μου ειχε βαλει ο τυπος απο το c-service ουτε θυμαμαι μετα απο ποσα χλμ μου ειχε πει να τα αλλαξω..

Ειμαι και εγω περιπτωση..

Δημοσ.

Είναι πολλά τα 80 ευρώ.

Ακομη και ποιοτικά λάδια τύπου liqui moly κοστίζουν 35 ευρώ τα 5 lt.

Εγώ στην αντιπροσωπειά opel που τα αλλάζω και μου βγαίνουν 50 ευρώ μαζί με φίλτρα... καμιά φορά κάνουν μαζί και δωρεάν έλεγχο κατά περιόδους.

Δημοσ.

τί αμάξι - πόσα κυβικά ειναι - κ ποιάς χρονολογίας ...

100% εχεις πέσει σέ κλέφτη μάστορα ...κ δυστυχώς υπάρχουν παρα πολλοί σάν κ αυτόν  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ημισυνθετικά λάδια 10w40 απο κάποιο κατάστημα που πουλάει λάδια (δες skroutz) με 25€ (ΤΟ ΠΟΛΥ) και πάρε και ένα φίλτρο με 5€ σύνολο 30€, Αν πας σε γνωστό σου βενζινάδικο θα στα αλλάξουν τσάμπα. Σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο συνεργείο θα σου πάρουν ΤΟ ΠΟΛΥ 10€. Άρα με 40€ καθάρισες...Στείλε ΡΜ εαν θες περισσότερη καθοδήγηση...

• Like 1
Δημοσ.

Χμ, 80 ευρώ λάδια + φίλτρο με ημισυνθετικά, δεν έρχεσαι από 'μένα να στα αλλάξω στην πυλωτή μου με 50; 

:P

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά 75/80€ για λάδια φίλτρο. Τόσα δίνω για 5 λίτρα και φίλτρο όλα γνήσια στην αντιπροσωπεία BMW. Η δε Mercedes τώρα που έχει αναδουλειές έχει από 60€ το αντίστοιχο σέρβις.

Δε μας είπες όμως τι αμάξι έχεις. Μην έχεις κανένα κτήνος που θέλει 6 λίτρα φουλ συνθετικά,Ε!

Δημοσ.

χωρις να ξερουν για το τι οχημα γραφει,εκριναν οτι ειναι ακριβα.αν μαλιστα ειναι μαζι με την αποδειξη,και λιγα ζηταει,ανεξαρτητου οχηματος....σε καθε περιπτωση,οποιανου του φαινονται πολλα,βαζει ενα 5ευρω βενζινα και γυρναει τα συνεργεια της περιοχης του και ρωταει τιμες.ή σκυβει και τα αλλαζει μονος του.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν μαγαζιά σε προάστια του Πειραιά, τα οποία χρεώνουν 20 ευρώ τα λάδια (ελληνικά), και 5 ευρώ το φίλτρο, μαζί με την αλλαγή. Τα χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό, όπως και φίλοι/συνεργάτες μου, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Μιλάω για μαγαζιά που κάνουν ακριβώς αυτό. Πουλάνε και αλλάζουν λάδια. Εγώ πηγαίνω σε ένα στη Νίκαια.

• Like 1
Δημοσ.

Μεχρι 10 ευρω και πολλα ειναι.. προσωπικα στην αρχη 2 φορες ειχα δωσει ενα 5 ευρω χωρις να μου το ζητησουν καν αφου τα αγοραζω απο αυτους.

Δημοσ.

Βιντεο υπαρχουν, αλλα ραμπα δε μπορω να βρω για να σηκωσω το αμαξι.. Τα δε βενζιναδικα δε πιστευω να ασχολουνται με αυτα.. Οχι τουλαχιστον αυτα της Αθηνας.. Με το ζορι μου δειχνουν που ειναι το μηχανημα για να βαλω αερα στα λαστιχα μονος μου..

Ενα mercedes a class140 εχω του 2001.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...