Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίκιο έχεις.. Εγώ έτυχε να το δω εδώ, δεν ξερω αν παιζει κατι αυτη την περιοδο ή αν θα είναι μόνιμη η τιμή..πριν λιγες μέρες που κοιτουσα ήταμ 50 στo Steam και 20-30 σε άλλα site.. Σε κάθε περίπτωση, πώς σβήνω/κελεδώνω το θέμα; 

Δημοσ.

Οντως παιζει χαμηλη τιμη εδω και καιρο, αλλα νομιζω αυτη ειναι η χαμηλοτερη, τουλαχιστον στο CDkeys. Επισης λογο οτι το παιχνιδι ενω ειναι πολυ καλο, ειχαν την φαεινη ιδεα να το βγαλουν στην κυκλοφορια μαζι με το Overwatch και ετσι πηγε ψιλοαπατο. Παρ' ολα αυτα Ευχαριστω τον TS, εγω το τσιμπισα!

Δημοσ.

3.29 το είχα πάρει Cyber Monday ...  και τα αξιζει . Αλλα  free-to-play τσου pay to win σκέφτονται μπας και βγάλουν τιποτα . Άμα το πήρες από steam full prize ναι δε λεει .

Δημοσ.

Παιδια εγκατεστησα το game μετα απο ενα πενταωρο στο steam... Ηταν το πρωτο μου game απο steam... Απλα εχω μια απορια... Στους κωδικους που παρελαβα ειναι ουσιαστικα 2.. Τον εναν τον εβαλα στο steam και πηρα το παιχνιδι ο αλλος τι ειναι??? Για το dlc? Τελος εχω προβλημα με τα fps του game... Εχω i7 2600k και 6950hd 2gb ati... Αλλα το game δεν τραβαει δυνατα σε fps.. δεν ξερω τι παιζει... δοκιμασα χαμηλες αναλυσεις ακομα και την χαμηλ9οτερη αλλα τιποτα ιδιαιτερο... το στανταρ μου ειναι 1680χ1050 αλλα γιοκ, ακομα τα εφτασα μεχρι την μικροτερη αναλυση αλλα καμμια ουσιαστικη διαφορα... Εκανα αναβαθμιση στους drivers της καρτας αλλα παλι τπτ,windows mode ktl αλλα παλι τιποτα... Καμμια ιδεα?

Δημοσ.

Για ενα game να αλλαξω windows δεν νμζ να στεκει... δεν ξερω τι φταιει... τεσπα το προβλημα ειναι οπως και να εχει οτι το παιχνιδι με ξεκιναει συνεχεια απο το prologue που εχει βαρετα cinematics που διαρκει πολυ ωρα και δεν κανεις σκιπ... δεν εχει save το game?? Τι παιζει?

Δημοσ.

To campaign του έχει 7-8 επεισοδια αν θυμάμαι καλα, τα οποια μπορείς να κανεις και co-op και κρατανε κανα 40λεπτο το καθενα...δεν εχουν save αυτα... απλά παίζεις το επεισοδιο.. Έχει και multiplayer που ειναι σαν 1st person MOBA..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...