Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Πολύ λάθος είσαι. Όταν μια εταιρεία σέβεται τον καταναλωτή λέμε μπράβο. Όταν τον ξεζουμιζει και δινει ψυχουλα το αντίθετο. Επίσης εκεί που είχε 18% market share πήγε στο 11. Αυτό λέει πολλά ο κόσμος την πήρε χαμπάρι τόσα χρόνια. Τέλος όσο δύσκολα ανεβαίνει κάτι τόσο εύκολα πέφτει. Η φούσκα έχει ήδη ξεκινήσει να σκάει κοντά είμαστε. Μην τα λες αυτά ξεχνάς τις τιμές των HTC, Galaxy Note και Pixel. Μην κρίνεις τα πάντα τιμολογιακά. δες πέρα από τον εαυτό σου, η Apple ή η Samsung ή οποιοσδήποτε άλλος τεχνολογικός κολοσσός δεν θα κοιτάξει αν εσύ 1 πελάτης σε μία χώρα με υψηλό φπα και χαμηλούς μισθούς μπορεί να αγοράσει την τελευταία ναυαρχίδα της, γιατί αν νοιαζόντουσαν θα είχαν τα ανάλογα καταστήματα που έχουν στην δύση. Κρίνε πέρα από το μίσος ή τον φανατισμό. Στις ίδιες τιμές κυμαίνονται οι ναυαρχίδες το συχωρεμένο το Note 7 γύρω στα 800€ κόστιζε τα δε HTC 749€, το iPhone σε πείραξε που στην τελική έχει πλέον και μικρή ναυαρχίδα με 480€ στην αγορά; Καμία μα καμία εταιρία δεν κατασκευάζει για την ψυχή της μάνας του καταναλωτή, αυτό με τον σεβασμό είναι μύθος και δυστυχώς τον επαναλαμβάνεις, όλες οι εταιρίες έχουν στόχο το κέρδος και εσύ να είχες εταιρία το κέρδος της θα ήθελες και όχι το κέρδος του καταναλωτή. 1
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μην τα λες αυτά ξεχνάς τις τιμές των HTC, Galaxy Note και Pixel. Μην κρίνεις τα πάντα τιμολογιακά. δες πέρα από τον εαυτό σου, η Apple ή η Samsung ή οποιοσδήποτε άλλος τεχνολογικός κολοσσός δεν θα κοιτάξει αν εσύ 1 πελάτης σε μία χώρα με υψηλό φπα και χαμηλούς μισθούς μπορεί να αγοράσει την τελευταία ναυαρχίδα της, γιατί αν νοιαζόντουσαν θα είχαν τα ανάλογα καταστήματα που έχουν στην δύση. Κρίνε πέρα από το μίσος ή τον φανατισμό. Στις ίδιες τιμές κυμαίνονται οι ναυαρχίδες το συχωρεμένο το Note 7 γύρω στα 800€ κόστιζε τα δε HTC 749€, το iPhone σε πείραξε που στην τελική έχει πλέον και μικρή ναυαρχίδα με 480€ στην αγορά; Καμία μα καμία εταιρία δεν κατασκευάζει για την ψυχή της μάνας του καταναλωτή, αυτό με τον σεβασμό είναι μύθος και δυστυχώς τον επαναλαμβάνεις, όλες οι εταιρίες έχουν στόχο το κέρδος και εσύ να είχες εταιρία το κέρδος της θα ήθελες και όχι το κέρδος του καταναλωτή. Καλημέρα. Πολύ σωστά όσα λες αλλά τις τιμές τις τραβάει προς τα πάνω το iphone νομίζω έχει που είχαν 600 Day one φτάσαμε να έχουν 1000. Είναι λιγο παράλογο όλο αυτό που συμβαίνει δεν νομίζεις? Για αυτό και αν παρατηρήσεις ο κόσμος στρέφεται σε άλλες επιλογές και δικαιλογημενα νομίζω. Χαιρομε εταιρείες όπως η xiaomi που έχει όπως mi5s mI max Redmi pro που τα χρήματα που δίνεις τα αξίζουν στο 100% είναι και καλά και vfm. Έχεις πιάσει το σκεπτικό μου δεν μαλωνουμε απλά γιατί έτσι αλλά γιατί είναι λάθος τακτικές. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα όλος ο κόσμος γυρνάει την πλάτη. Σκέψου NOTE 7 φιάσκο iphone 7 και αύξηση μόνο 1% το τελευταίο τρίμηνο του 2016. Φαντάσου τι θα γίνει μέχρι το Σεπτέμβριο ειδικά αν μπει δυναμικά ένα s8.
Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα. Πολύ σωστά όσα λες αλλά τις τιμές τις τραβάει προς τα πάνω το iphone νομίζω έχει που είχαν 600 Day one φτάσαμε να έχουν 1000. Είναι λιγο παράλογο όλο αυτό που συμβαίνει δεν νομίζεις? Για αυτό και αν παρατηρήσεις ο κόσμος στρέφεται σε άλλες επιλογές και δικαιλογημενα νομίζω. Χαιρομε εταιρείες όπως η xiaomi που έχει όπως mi5s mI max Redmi pro που τα χρήματα που δίνεις τα αξίζουν στο 100% είναι και καλά και vfm. Έχεις πιάσει το σκεπτικό μου δεν μαλωνουμε απλά γιατί έτσι αλλά γιατί είναι λάθος τακτικές. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα όλος ο κόσμος γυρνάει την πλάτη. Σκέψου NOTE 7 φιάσκο iphone 7 και αύξηση μόνο 1% το τελευταίο τρίμηνο του 2016. Φαντάσου τι θα γίνει μέχρι το Σεπτέμβριο ειδικά αν μπει δυναμικά ένα s8. Υπολόγιζε S8 και iPhone 8 με 900€ Entry Price. Αν οι φήμες ισχύουν για Bezeless Galaxy και All Glass Stainless steel iPhone OLED με μικρότερα Bezel, οι τιμές θα φτάσουν στον θεό δυστυχώς. Τιμολογιακά τα iPhone: iPhone 2G Μόνο με συμβόλαιο iPhone 3G Μόνο με συμβόλαιο iPhone 3GS 519€ iPhone 4 629€ iPhone 4S 629€ iPhone 5 679€ iPhone 5C 599€ iPhone 5S 699€ iPhone 6 699€ iPhone 6 Plus 799€ iPhone 6s 739€ iPhone 6s Plus 849€ iPhone SE 489€ (Ίσως το φτηνότερο σήμερα) iPhone 7 759€ iPhone 7 Plus 899€ iPhone 8 ???? 1
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Υπολόγιζε S8 και iPhone 8 με 900€ Entry Price. Αν οι φήμες ισχύουν για Bezeless Galaxy και All Glass Stainless steel iPhone OLED με μικρότερα Bezel, οι τιμές θα φτάσουν στον θεό δυστυχώς. Τιμολογιακά τα iPhone: iPhone 2G Μόνο με συμβόλαιο iPhone 3G Μόνο με συμβόλαιο iPhone 3GS 519€ iPhone 4 629€ iPhone 4S 629€ iPhone 5 679€ iPhone 5C 599€ iPhone 5S 699€ iPhone 6 699€ iPhone 6 Plus 799€ iPhone 6s 739€ iPhone 6s Plus 849€ iPhone SE 489€ (Ίσως το φτηνότερο σήμερα) iPhone 7 759€ iPhone 7 Plus 899€ iPhone 8 ???? Απο 519 φτασαμε στα 899.Το se αστο στην ακρη μιλαμε για 4" κινητo που δεν το περνει κανεις γιατι ολοι θελουν μεγαλες οθονες.Λογικο να πεσει και παλι πανακριβο ειναι οταν περνεις s7 edge σε αυτη την τιμη.Το iphone 8 αν ξεκινησει απο τα 849 η απλη και 950 η plus μια χαρα θα ειναι.Ξεχασες κατι για τα s8 note 8 ομως.Σε 1 μηνα εχουν χασει 200 ευρω και σε 4 αλλα 100.Τα καλα του ανταγωνισμου του android.
Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Απο 519 φτασαμε στα 899.Το se αστο στην ακρη μιλαμε για 4" κινητo που δεν το περνει κανεις γιατι ολοι θελουν μεγαλες οθονες.Λογικο να πεσει και παλι πανακριβο ειναι οταν περνεις s7 edge σε αυτη την τιμη.Το iphone 8 αν ξεκινησει απο τα 849 η απλη και 950 η plus μια χαρα θα ειναι.Ξεχασες κατι για τα s8 note 8 ομως.Σε 1 μηνα εχουν χασει 200 ευρω και σε 4 αλλα 100.Τα καλα του ανταγωνισμου του android. Επίσης πρόσεξε ότι από το πρώτο iPhone μέχρι το 4S ήταν οι εποχές που διοικούσε ο Jobs. Μάλιστα το πρώτο iPhone το 2007 είχε μία τιμή στον θεό και όταν έβγαλε το 3άρι γύρισε και είπε ότι χαμήλωσε την τιμή σχεδόν στο μισό για να μπορέσουν περισσότεροι πελάτες να αποκτήσουν ένα iPhone > iPhone 3GS 519€ < Το 4άρι λόγω κόστος των υλικών είχε ανεβασμένη τιμή αλλά όχι εξωφρενικά 100 ευρώ παραπάνω, από εκεί και μετά πήρε το τιμόνι ο Cook και δες που έχουμε φτάσει με τις τιμές 759€ Entry Price για το 4.7" iPhone 7. Παρακάτω υπάρχει ένα βίντεο του Jobs που εξηγεί γιατί η Apple έφτασε στην πτώχευση, κάτι που αντιπροσωπεύει την σημερινή Apple υπό την διοίκηση του Cook. Επίσης το SE ήταν από τα iPhone που σημείωσαν πολύ καλές πωλήσεις και εγώ το SE έχω, δεν θέλουν όλοι μεγάλες οθόνες, μην κρίνεις από τις δικές σου ανάγκες, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός Δεν βλέπω το μέτρο σύγκρισης S7 με SE πέρα από την OLED και την μεγαλύτερη οθόνη το SE είναι ο μικρός διάδοχος του 6S που είναι ακόμα πιο γρήγορο από το 6S και γρηγορότερο από το S7. Δείξε μου μικρά Android που να το φτάνουν. Μάλιστα το Design του SE είναι το τελευταίο Design που έγκρινε ο Jobs και έμεινε μέχρι και σήμερα ως χαρακτηριστικό Design και γιαυτό και το χρησιμοποίησαν. Δες τα επόμενα design με τους όγκους στις κάμερες και τις γραμμές στο πίσω μέρος. 1
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Επίσης πρόσεξε ότι από το πρώτο iPhone μέχρι το 4S ήταν οι εποχές που διοικούσε ο Jobs. Μάλιστα το πρώτο iPhone το 2007 είχε μία τιμή στον θεό και όταν έβγαλε το 3άρι γύρισε και είπε ότι χαμήλωσε την τιμή σχεδόν στο μισό για να μπορέσουν περισσότεροι πελάτες να αποκτήσουν ένα iPhone > iPhone 3GS 519€ < Το 4άρι λόγω κόστος των υλικών είχε ανεβασμένη τιμή αλλά όχι εξωφρενικά 100 ευρώ παραπάνω, από εκεί και μετά πήρε το τιμόνι ο Cook και δες που έχουμε φτάσει με τις τιμές 759€ Entry Price για το 4.7" iPhone 7. Παρακάτω υπάρχει ένα βίντεο του Jobs που εξηγεί γιατί η Apple έφτασε στην πτώχευση, κάτι που αντιπροσωπεύει την σημερινή Apple υπό την διοίκηση του Cook. Επίσης το SE ήταν από τα iPhone που σημείωσαν πολύ καλές πωλήσεις και εγώ το SE έχω, δεν θέλουν όλοι μεγάλες οθόνες, μην κρίνεις από τις δικές σου ανάγκες, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός Δεν βλέπω το μέτρο σύγκρισης S7 με SE πέρα από την OLED και την μεγαλύτερη οθόνη το SE είναι ο μικρός διάδοχος του 6S που είναι ακόμα πιο γρήγορο από το 6S και γρηγορότερο από το S7. Δείξε μου μικρά Android που να το φτάνουν. Μάλιστα το Design του SE είναι το τελευταίο Design που έγκρινε ο Jobs και έμεινε μέχρι και σήμερα ως χαρακτηριστικό Design και γιαυτό και το χρησιμοποίησαν. Δες τα επόμενα design με τους όγκους στις κάμερες και τις γραμμές στο πίσω μέρος. Αρα ερχεσαι στα λογια μου στην τελικη πιστευεις οτι αυτο το ανεβασμα τιμων ειναι σωστο?Και οπως ειπα παρασερνει και τους αλλους που φτασαμε να εχουν το pixel αρχικη 850 ευρω. Επειδη μιλησαμε και για μικρα κινητα: https://www.skroutz.gr/s/7401563/Sony-Xperia-Z5-Compact-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/5293077/Sony-Xperia-Z3-Compact-16GB.html Ισιο σασι με του se αλλα με μεγαλυτερη οθονη.Προχθες επισης διαβασα οτι θα βγαλει και η xiaomi κορυφαιο compact κινητο σε κατω απο 4.7".Οι 4" μου φαινονται εξαιρετικα μικρες ενα smartphone θελει μεγαλη οθονη πιστευω για να αξιοποιηθει.
Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αρα ερχεσαι στα λογια μου στην τελικη πιστευεις οτι αυτο το ανεβασμα τιμων ειναι σωστο?Και οπως ειπα παρασερνει και τους αλλους που φτασαμε να εχουν το pixel αρχικη 850 ευρω. Επειδη μιλησαμε και για μικρα κινητα: https://www.skroutz.gr/s/7401563/Sony-Xperia-Z5-Compact-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/5293077/Sony-Xperia-Z3-Compact-16GB.html Ισιο σασι με του se αλλα με μεγαλυτερη οθονη.Προχθες επισης διαβασα οτι θα βγαλει και η xiaomi κορυφαιο compact κινητο σε κατω απο 4.7".Οι 4" μου φαινονται εξαιρετικα μικρες ενα smartphone θελει μεγαλη οθονη πιστευω για να αξιοποιηθει. Δεν βρίσκω την τιμολογιακή πολιτική των εταιριών σωστή. Όσο για το Compact δεν με ενθουσιάζει, 1ον Το Design είναι άσχημο σε σχέση με αυτό του SE προτιμώ την συμμετρία σε συνδυασμό με την 4άρα οθόνη, κάθετε απλά καλά στο χέρι όπως και να το κάνουμε. Τέλος από θέμα απόδοσης δεν νομίζω πως το Compact μπορεί να ανταγωνιστεί το SE στην απόδοση (Όχι από θέμα Hardware γιατί μια χαρά Hardware έχει αλλά λόγω Software). Όσο για τις τιμές, άμα πάρουμε σαν δεδομένο ότι το SE είναι ουσιαστικά το 6S σε μικρότερο μέγεθος μείον 1-2 χαρακτηριστικά (3D Touch, Οθόνη) θα έπρεπε το 6S όταν κυκλοφόρησε να κόστιζε τουλάχιστον 580€ Entry Model και όχι 739€. Δυστυχώς έχουν βολευτεί οι μεγάλες εταιρίες και στοχεύουν πλέον στα μεγάλα κέρδη.
moykx1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η APPLE ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ME ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ . ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!! 1
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν βρίσκω την τιμολογιακή πολιτική των εταιριών σωστή. Όσο για το Compact δεν με ενθουσιάζει, 1ον Το Design είναι άσχημο σε σχέση με αυτό του SE προτιμώ την συμμετρία σε συνδυασμό με την 4άρα οθόνη, κάθετε απλά καλά στο χέρι όπως και να το κάνουμε. Τέλος από θέμα απόδοσης δεν νομίζω πως το Compact μπορεί να ανταγωνιστεί το SE στην απόδοση (Όχι από θέμα Hardware γιατί μια χαρά Hardware έχει αλλά λόγω Software). Όσο για τις τιμές, άμα πάρουμε σαν δεδομένο ότι το SE είναι ουσιαστικά το 6S σε μικρότερο μέγεθος μείον 1-2 χαρακτηριστικά (3D Touch, Οθόνη) θα έπρεπε το 6S όταν κυκλοφόρησε να κόστιζε τουλάχιστον 580€ Entry Model και όχι 739€. Δυστυχώς έχουν βολευτεί οι μεγάλες εταιρίες και στοχεύουν πλέον στα μεγάλα κέρδη. Στο χερι καθεται γιατι ειναι μονο 4" και παλιοτερα τα 2" κινητα καθονταν καλυτερα.Δεν παυει ομως να εχει ιδιο σασι με το z5 που εχει μεγαλυτερη οθονη.Απο software το android το φερνεις στα μετρα σου.Το ios σε φερνει αυτο στα δικα του.Εχουν βολευτει οπως σωστα ειπες αλλα: http://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/os;jsessionid=64D7CA7A3C7F57323A2A69CFB04C19F7 απο 18 επεσε στο 11 και τωρα ειναι στο 12.Οταν θα πεσει κατω απο 10 δεν θα ειναι και τοσο βολεμενη.Μπαλα ειναι και γυριζει.Δεν πιστευω να ξεχασες τα nokia n90 n93 n95 με τα 800αρια που ζητουσαν και που ειναι τωρα η Nokia.
Tetrabitos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 iPhone 2G Μόνο με συμβόλαιο iPhone 3G Μόνο με συμβόλαιο iPhone 3GS 519€ iPhone 4 629€ iPhone 4S 629€ iPhone 5 679€ iPhone 5C 599€ iPhone 5S 699€ iPhone 6 699€ iPhone 6 Plus 799€ iPhone 6s 739€ iPhone 6s Plus 849€ iPhone SE 489€ (Ίσως το φτηνότερο σήμερα) iPhone 7 759€ iPhone 7 Plus 899€ iPhone 8 ???? Kαθε περυσι και καλυτερα, αχ ωραιες εποχες... 1
Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στο χερι καθεται γιατι ειναι μονο 4" και παλιοτερα τα 2" κινητα καθονταν καλυτερα.Δεν παυει ομως να εχει ιδιο σασι με το z5 που εχει μεγαλυτερη οθονη.Απο software το android το φερνεις στα μετρα σου.Το ios σε φερνει αυτο στα δικα του.Εχουν βολευτει οπως σωστα ειπες αλλα: http://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/os;jsessionid=64D7CA7A3C7F57323A2A69CFB04C19F7 απο 18 επεσε στο 11 και τωρα ειναι στο 12.Οταν θα πεσει κατω απο 10 δεν θα ειναι και τοσο βολεμενη.Μπαλα ειναι και γυριζει.Δεν πιστευω να ξεχασες τα nokia n90 n93 n95 με τα 800αρια που ζητουσαν και που ειναι τωρα η Nokia. Είναι θέμα προοπτικής και επιλογής, έχω τρία Android κινητά σπίτι, δεν μπορώ δεν με βολεύουν. Τεσπα στο Link γράφει Units Shipped.. μιλάμε δηλαδή για 32 περίπου εταιρίες που κατασκευάζουν Android κινητά vs 1 που κατασκευάζει iOS? Στην τελική είχα μια φαγούρα τι Market Share έχουν συνολικά 32 εταιρίες ή τι Marketshare έχει η Apple. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω τα έσοδα μου από το AppStore και οι συσκευές μου, μου προσφέρουν την παραγωγικότητα που χρειάζομαι, τώρα αν μπορεί κάποιος να αλλάξει θέματα ή Launcher στο Android δεν με απασχολεί γιατί δεν αγοράζω κινητά για να παίζω μαζί τους. Τα αγοράζω για συγκεκριμένες ανάγκες τις οποίες με εξυπηρετούν.
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Kαθε περυσι και καλυτερα, αχ ωραιες εποχες... Και μιλαμε για εποχες 2007-2009 που το iphone επαιζε μονο του με κατι σαπιοnokia που ειχαν 700-800 ευρω.Εχουν ξεφυγει. Είναι θέμα προοπτικής και επιλογής, έχω τρία Android κινητά σπίτι, δεν μπορώ δεν με βολεύουν. Τεσπα στο Link γράφει Units Shipped.. μιλάμε δηλαδή για 32 περίπου εταιρίες που κατασκευάζουν Android κινητά vs 1 που κατασκευάζει iOS? Στην τελική είχα μια φαγούρα τι Market Share έχουν συνολικά 32 εταιρίες ή τι Marketshare έχει η Apple. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω τα έσοδα μου από το AppStore και οι συσκευές μου, μου προσφέρουν την παραγωγικότητα που χρειάζομαι, τώρα αν μπορεί κάποιος να αλλάξει θέματα ή Launcher στο Android δεν με απασχολεί γιατί δεν αγοράζω κινητά για να παίζω μαζί τους. Τα αγοράζω για συγκεκριμένες ανάγκες τις οποίες με εξυπηρετούν. Σε βολευουν κανενα προβλημα με αυτο απλα 4" μου φαινονται πολυ μικρες για το 2017.Το market share συζηταμε σε αυτο το θεμα.Το android εχει 22 εταιριες αλλα το 1/4 ειναι της samsung οποτε μπορεις να πεις ειναι ios vs samsung(android).Εσυ εισαι dev στο ios οποτε εισαι εξαιρεση και δικαιως πηγες σε ios συσκευη. 2
Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Και μιλαμε για εποχες 2007-2009 που το iphone επαιζε μονο του με κατι σαπιοnokia που ειχαν 700-800 ευρω.Εχουν ξεφυγει. Σε βολευουν κανενα προβλημα με αυτο απλα 4" μου φαινονται πολυ μικρες για το 2017.Το market share συζηταμε σε αυτο το θεμα.Το android εχει 22 εταιριες αλλα το 1/4 ειναι της samsung οποτε μπορεις να πεις ειναι ios vs samsung(android).Εσυ εισαι dev στο ios οποτε εισαι εξαιρεση και δικαιως πηγες σε ios συσκευη. Όπως και να έχει μία δίκαιη σύγκριση θα ήταν Shipped Units ναυαρχίδες Samsung vs Apple όχι Budget συσκευές vs Ναυαρχίδες.
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Όπως και να έχει μία δίκαιη σύγκριση θα ήταν Shipped Units ναυαρχίδες Samsung vs Apple όχι Budget συσκευές vs Ναυαρχίδες. Ουτε αυτο θα ηταν δικαιο τι να κανουμε η samsung βγαζει συσκευες για ολα τα βαλαντια δεν νομιζω να ειναι κακο.Αν και πουλησε 60+ εκατομμυρια s3 45 s7 κτλ.Μια χαρα πουλαει μην νομιζεις οτι εχουν καμια τεραστια διαφορα.
dali13gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μια διαφορά την έχουν. Το iPhone πουλάει γύρω στα 200-250 εκατομμύρια συσκευές στην premium κατηγορία και οι υπόλοιποι κάτω από 100. Γι αυτό σιγά-σιγά κάποιες εταιρείες θα σταματήσουν να βγάζουν low-budget συσκευές γιατί έχουν χασούρα ουσιαστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα