Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το next big thing Θα ειναι η αναδιπλουμενη οθόνη που θα γίνεται και Tablet όταν το χρειαζόμαστε. Μέχρι τότε έχουμε τις egde και τις Bezel less συσκευές που πιστευω θα φορεθούν αρκετά φέτος μετά το mI mix.
Neg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το next big thing Θα ειναι η αναδιπλουμενη οθόνη που θα γίνεται και Tablet όταν το χρειαζόμαστε. Μέχρι τότε έχουμε τις egde και τις Bezel less συσκευές που πιστευω θα φορεθούν αρκετά φέτος μετά το mI mix. Το Concept που έχω στο μυαλό μου είναι ένα 10άρι αναδιπλούμενο Smartphone bezelless το οποίο είναι 5ιντσο κινητό και μόλις το ανοίγεις γίνεται 10άρι Tablet.
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το Concept που έχω στο μυαλό μου είναι ένα 10άρι αναδιπλούμενο Smartphone bezelless το οποίο είναι 5ιντσο κινητό και μόλις το ανοίγεις γίνεται 10άρι Tablet. Καπως ετσι θα ειναι αλλα ποσα χρονια θα παρει δεν ξερω ακομα.Πιστευω οτι μπορουν να το βγαλουν αλλα θελουν πρωτα να το πανε οσο παει με αυτο το μοντελο που εχουν απο το 2007 και μετα να βγαλουν το κατι πραγματικα καινουργιο για να ξανα παμε απο την αρχη.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 αν και δεν θα είχε μεγάλη διαφορά, θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε και τα ποσοστά στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι το windows phone θα ήταν κάπως αυξημένο σε σχέση με άλλες χώρες.
strawman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 @logistoulis: Από το άρθρο που παρέπεμψες: Αντί του "ξοδεύω όλο και λιγότερα", record amount. Βασική ανάγνωση/κατανόηση κειμένου λέγεται, δοκίμασέ το. Η ειρωνεια του ποστ ξεχειλιζει. Selective quoting και αγιος ο Θεος. Διαβασες που οφειλεται το "record amount"? Προφανως και διαβασες, απλα το αγνοησες για να βγεις σωστος. Ευγε XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα