Heybro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 @logistoulis: Από το άρθρο που παρέπεμψες: Αντί του "ξοδεύω όλο και λιγότερα", record amount. Βασική ανάγνωση/κατανόηση κειμένου λέγεται, δοκίμασέ το. Ξανά διάβασε το άρθρο ή μόνο τον τίτλο. 14 δις η samsung με πολύ λιγότερα κέρδη και μόνο 6 η Apple με το 90% του mobile. Δοκίμασε να το ξανά διαβάσεις και μετά πες μου για κατανόηση κειμένου. έχει ρε συ τις ιερές αγελάδες που λέγονται Iphone και Μac και αρμέγει! Εταιρία είναι δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο Το πρόβλημα είναι ότι παίζει μπάλα, γιατί έχει τον χώρο να το κάνει αυτό, τις το έχουν παραχωρήσει οι υπόλοιποι δλδ. Και πίστεψε με , ΔΕΝ είναι μόνο το marketing της Apple.. Τελευταία μου αγορά ήταν ένα Mac Mini, ως ορκισμένος PC-άκιας είχα υποσχεθεί να μην ασχοληθώ ποτέ.. Τόσο καλογραμμένο - fluid λειτουργικό, με hardware της πλάκας δεν ματάδα Είναι της γυναίκας βέβαια, αλλά το έχω λιώσει. με λίγα λόγια, δεν είναι κάποια πράγματα ούτε τυχαία, ούτε μόνο προιόν Marketing, εκεί θέλω να καταλήξω Το θέμα είναι ότι τα παρα αρμέγει εξου και τα κέρδη. Όπως έγραψα πέφτει συνεχώς και ήδη είναι στο 11% από το 18 που ήταν. Όταν πάει με το καλό στο 5% που πιστευω αυτο αξίζει σε μια τέτοια εταιρεία τότε ίσως καινοτομησει όπως το 2007. Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτουνες.
Gtr34 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τρελή πτώση τα wp.Κρίμα, από μια συσκευή που έχω, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Neg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ξανά διάβασε το άρθρο ή μόνο τον τίτλο. 14 δις η samsung με πολύ λιγότερα κέρδη και μόνο 6 η Apple με το 90% του mobile. Δοκίμασε να το ξανά διαβάσεις και μετά πες μου για κατανόηση κειμένου. Το θέμα είναι ότι τα παρα αρμέγει εξου και τα κέρδη. Όπως έγραψα πέφτει συνεχώς και ήδη είναι στο 11% από το 18 που ήταν. Όταν πάει με το καλό στο 5% που πιστευω αυτο αξίζει σε μια τέτοια εταιρεία τότε ίσως καινοτομησει όπως το 2007. Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτουνες. Με την διαφορά ότι η Apple παράγει κινητά, ρολόγια, υπολογιστές και η Samsung από τηλεοράσεις και κινητά μέχρι ψυγεία και στρατιωτικά άρματα.
tsakfot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σκατουλες καινοτομίες έκανε και το 07". Το execution στην πράξη έχει κάνει τέχνη η apple. Παίρνει μια καλή ιδέα άλλων και την κάνει να δουλέψει σωστά ! Είναι άλλη συζήτηση αυτή όμως . Στην ταμπακιέρα τώρα, χαρείτε ότι προσφέρουν οι εταιρίες αν σας παίρνει, χωρίς να αφορίζουμε άδικα την μια ηή την άλλη εταιρία . My 2 cents
logistoulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Με την διαφορά ότι η Apple παράγει κινητά, ρολόγια, υπολογιστές και η Samsung από τηλεοράσεις και κινητά μέχρι ψυγεία και στρατιωτικά άρματα. ναι και; δε θέλει φαντασία ότι και 1 δις του rnd από τα 14 της samsung να είναι για τα κινητά (και ο,τι αφορά αυτά από οθόνες μέχρι μνήμες ram ή nand και μπαταρίες που σκάνε) είναι αναλογικά πολύ περισσότερο από τα 6 της apple αν λάβεις υπόψιν και την αναλογία κερδών του καθενός στον κλάδο όποιος έχει όρεξη και μπορεί να βρει τα ακριβή στοιχεία έχει ρε συ τις ιερές αγελάδες που λέγονται Iphone και Μac και αρμέγει! Εταιρία είναι δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο Το πρόβλημα είναι ότι παίζει μπάλα, γιατί έχει τον χώρο να το κάνει αυτό, τις το έχουν παραχωρήσει οι υπόλοιποι δλδ. ναι άλλο κερδοφόρα εταιρεία, άλλο μαύρη τρύπα δις που δεν ξαναμπαίνουν στην αγορά με κάποιο τρόπο το ότι κινεί την αγορά και παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή δε το αμφισβητεί κανείς, αλλά μπορούμε φυσικά να κρίνουμε αν η παρουσία της είναι τελικά καλή ή όχι και αν τα smartphone που παράγει είναι τελικά τόσο σημαντικά ώστε να υπάρχει μια εταιρεία που συγκεντρώνει τόσο χρήμα
tsakfot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ναι άλλο κερδοφόρα εταιρεία, άλλο μαύρη τρύπα δις που δεν ξαναμπαίνουν στην αγορά με κάποιο τρόπο Γιατί να ξαναμπούν ρε σύ ? είπαμε κρατάνε τους μετόχους happy. Εμείς consumers είμαστε, δεν είμαστε εδώ για φορουμο-συζήτηση περί investment opportunities
Heybro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Με την διαφορά ότι η Apple παράγει κινητά, ρολόγια, υπολογιστές και η Samsung από τηλεοράσεις και κινητά μέχρι ψυγεία και στρατιωτικά άρματα. Εδω είμαστε: Μερικά σωστά σχόλια από το παραπάνω άρθρο How much money do apple bleed from their customers and how much innovation do they get back? When you compare the S to the iPhone where the S starts at $599 vs the iPhone 6S at $649, you can already see how inferiro it is an many departs. The S should cost $649 while the iPhone should be $599 or less. Consider 750p vs 1440p, 2GB RAM vs 3/4GB, 12MP crappy camera vs 16MP stella camera, sm batter vs larger, fast charging vs taking nearly 4 hours even with a smaller battery, poor recording sound quality on the iPhone vs better recording quality, closed UI vs open UI where you can store personal files much easier, and share and use nearly any file type you want, a phone with exaggerated market bullcrap vs just simple marketing where the phone speaks for itself. I am not talking features for ticks on a sheet. I mentioned things that are 100% useful on any phone and yet the iPhone doesn't support them the sam way. I mean the only benefit to some cloud storage is having those items available from any device. The problem with Apple is, their cloud is only accessible from their products. BS! This is why Google Services and Microsoft services are killing Apple Services because you can access them with any platform. The rule of thumb should be, the more limited somethign is, the less it should cost. The product with the least limits should cost more. Now, having said that; it tends to be the opposite because the options with less limits are used by lots of companies which drives costs down, making limited options more expensive. The issue with Apple products isn't the products specifically. Its how the software has been done and how it locks you into their system only and makes it hard to use some other options. While MS and Google dont lock you in and they make it easier for you to use other options. Το R&D είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που περνει από τους πελάτες της.
logistoulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 @tsakfot θα έπρεπε έστω μέσω φορολογίας να ανακυκλώνεται το χρήμα, η συγκέντρωσή του πλούτου είναι αντικαπιταλιστική άλλωστε, αλήθεια εκεί με την ιρλανδία που χάριζε η ομάδα έκαναν τίποτα;
Heybro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 @tsakfot θα έπρεπε έστω μέσω φορολογίας να ανακυκλώνεται το χρήμα, η συγκέντρωσή του πλούτου είναι αντικαπιταλιστική άλλωστε, αλήθεια εκεί με την ιρλανδία που χάριζε η ομάδα έκαναν τίποτα; Ναι πως https://www.google.gr/amp/www.wsj.com/amp/articles/ireland-says-eu-overstepped-in-apple-tax-decision-1482105661
tsakfot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 @tsakfot θα έπρεπε έστω μέσω φορολογίας να ανακυκλώνεται το χρήμα, η συγκέντρωσή του πλούτου είναι αντικαπιταλιστική άλλωστε, αλήθεια εκεί με την ιρλανδία που χάριζε η ομάδα έκαναν τίποτα; απότι διάβασα, μπήκε μπροστά η κυβέρνηση της Ιρλανδίας και την ξελάσπωσε Αντίστοιχα βέβαια, κάτι ακούστηκε για μίζες της Samsung στην Κορέα και έχουν νέα θεματάκια και στο άλλο στρατόπεδο. Εκτός βέβαια αν τα εγγράφουν αυτά τα έξοδα, στα R&D κόστη τους (τρολο-πλάκα κάνω ε μην παρεξηγηθώ) τέσπα μην τρελαινόμαστε με αυτά
Neg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εδω είμαστε: Μερικά σωστά σχόλια από το παραπάνω άρθρο How much money do apple bleed from their customers and how much innovation do they get back? When you compare the S to the iPhone where the S starts at $599 vs the iPhone 6S at $649, you can already see how inferiro it is an many departs. The S should cost $649 while the iPhone should be $599 or less. Consider 750p vs 1440p, 2GB RAM vs 3/4GB, 12MP crappy camera vs 16MP stella camera, sm batter vs larger, fast charging vs taking nearly 4 hours even with a smaller battery, poor recording sound quality on the iPhone vs better recording quality, closed UI vs open UI where you can store personal files much easier, and share and use nearly any file type you want, a phone with exaggerated market bullcrap vs just simple marketing where the phone speaks for itself. I am not talking features for ticks on a sheet. I mentioned things that are 100% useful on any phone and yet the iPhone doesn't support them the sam way. I mean the only benefit to some cloud storage is having those items available from any device. The problem with Apple is, their cloud is only accessible from their products. BS! This is why Google Services and Microsoft services are killing Apple Services because you can access them with any platform. The rule of thumb should be, the more limited somethign is, the less it should cost. The product with the least limits should cost more. Now, having said that; it tends to be the opposite because the options with less limits are used by lots of companies which drives costs down, making limited options more expensive. The issue with Apple products isn't the products specifically. Its how the software has been done and how it locks you into their system only and makes it hard to use some other options. While MS and Google dont lock you in and they make it easier for you to use other options. Το R&D είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που περνει από τους πελάτες της. Σωστά σχόλια εννοείς σχόλια αναγνωστών που είναι της ίδιας άποψης με εσένα... Μου παραθέτεις σχόλια αναγνωστών ως στοιχεία; δεν αντιλέγω ότι η Apple αρκετές φορές αρμέγει αλλά μην μου παρουσιάζεις την Samsung ή την Google ως άγιες εταιρίες.
Heybro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σωστά σχόλια εννοείς σχόλια αναγνωστών που είναι της ίδιας άποψης με εσένα... Μου παραθέτεις σχόλια αναγνωστών ως στοιχεία; δεν αντιλέγω ότι η Apple αρκετές φορές αρμέγει αλλά μην μου παρουσιάζεις την Samsung ή την Google ως άγιες εταιρίες. Η Google δεν είναι άγια αλλά μας έχει προσφέρει τόσες υπηρεσίες που έχουν κάνει την καθημερινότητα όλων ευκολότερη. Σε αντάλλαγμα δίνεις μερικά δεδομένα δεν γίνεται αλλιώς. Η Samsung δεν νομίζω να είναι όπως η Google δεν σε υποχρεώνει να δώσεις τα δεδομένα σου.
Gtr34 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μιλάμε για ξεβράκωμα, όχι απλά μερικά δεδομένα 1
jmirko15 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η Google δεν είναι άγια αλλά μας έχει προσφέρει τόσες υπηρεσίες που έχουν κάνει την καθημερινότητα όλων ευκολότερη. Σε αντάλλαγμα δίνεις μερικά δεδομένα δεν γίνεται αλλιώς. Η Samsung δεν νομίζω να είναι όπως η Google δεν σε υποχρεώνει να δώσεις τα δεδομένα σου. "Μερικά" δεδομένα; Μερικά; Που έμεινες στο 2001; H Samsung χρησιμοποιεί το λειτουργικό του γοογλη δεν χρειάζεται να κάνει κάτι, τα μαζεύει έτσι και αλλιώς ο γοογλης. 1
Neg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η Google δεν είναι άγια αλλά μας έχει προσφέρει τόσες υπηρεσίες που έχουν κάνει την καθημερινότητα όλων ευκολότερη. Σε αντάλλαγμα δίνεις μερικά δεδομένα δεν γίνεται αλλιώς. Η Samsung δεν νομίζω να είναι όπως η Google δεν σε υποχρεώνει να δώσεις τα δεδομένα σου. Samsung Smartphone = Android by Google = ξεβράκωμα. Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν χρησιμοποιώ Android. Καλώς ή κακώς υπάρχει και ναι προσφέρει υπηρεσίες που είναι ελκυστικές αλλά δεν θυσιάζω τα δεδομένα μου για αυτές. Φτάνει που χρησιμοποιούμε Google Search και YouTube δεν χρειάζεται να έχω την Google και στην τσέπη μου όπου και να πάω. Προτίμηση του καθενός είναι θα μου πείς απλά όσο πιο λιγότερα δεδομένα δίνεις τόσο το καλύτερο. Τέσπα με το άγια εννοούσα το οικονομικό κομμάτι και οι δυο τους κοστολογούν τις καινούργιες ναυαρχίδες τους 800+ € και μην μου πεις ότι δεν είναι αισχροκέρδεια, δυστυχώς φτάσαμε σε μία εποχή που πληρώνουμε για ναυαρχίδες 800-1000€. Υπάρχουν φτηνότερες λύσεις; ναι υπάρχουν και εγώ iPhone των 480€ έχω γιατί τα 800 μου φάνηκαν πολλά αλλά εξακολουθεί να είναι αισχροκέρδεια σε πολλές περιπτώσεις η αγορά των Smartphone είτε λέγεται Apple είτε HTC είτε Sony είτε Samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα