Προς το περιεχόμενο

[smartwatch] Motorola Moto 360 Sport @ amazon.fr 138€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή του φαίνεται καλή.

Τελικό κόστος με μεταφορικά ποιο είναι (αν έχει); Επίσης μπορούμε να κάνουμε εγγραφή στο prime για 1 μήνα δωρεάν;

Επίσης αξίζει αν σημειωθεί ότι βρίσκεται σε αυτή την τιμή εδώ και 2 μήνες σταθερά, ενώ έχει παίξει και στα 119€:

bvVLSwu.png

Δημοσ.

Από Αμερική έπαιξε φθηνότερα που σημαίνει έξοδα τελωνείου κατά το check out στο amazon και στο λευκό χρώμα που είναι το λιγότερο εμπορικό. Το αναφέρω γιατί εγώ αυτό αγόρασα και έκανε και 2 εβδομάδες να μου έρθει :)

Δημοσ.

Η τιμή του φαίνεται καλή.

Τελικό κόστος με μεταφορικά ποιο είναι (αν έχει); Επίσης μπορούμε να κάνουμε εγγραφή στο prime για 1 μήνα δωρεάν;

Επίσης αξίζει αν σημειωθεί ότι βρίσκεται σε αυτή την τιμή εδώ και 2 μήνες σταθερά, ενώ έχει παίξει και στα 119€:

Ναι,μπορεις να κανεις εγγραφη στο prime για 1 μηνα δωρεάν.

Aπλά το νου σου,γιατι μετα την παροδο θα κανει ανανέωση/χρέωση για ενα χρόνο.

Εγω ξεχαστηκα και το θυμήθηκα 2 ώρες μετα την χρεωση,αν και εκανα ακυρωση(ευκολα) και πήρα τα φραγκα μου πίσω.

• Moderators
Δημοσ.

Στα 129€ αποκλειστικά για prime μέλη! 

Μεταφορικα και διαφορά ΦΠΑ δεν θα πληρωσεις/πληρωσουμε; 129 ειναι η τιμη για τους ντοπιους (Γαλλους) απο ο,τι βλεπω επισκεπτομενος τη σελιδα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν γινεται να μην πληρωσεις διαφορά φπα.

Οπως και να εχει, εβαλα για την ωρα στον τιτλο την τιμη που προκυπτει απο το 129+μεταφορικα που ανεφερες μολις.

Δημοσ.

Η σωστή τιμή είναι η παρακάτω τελικά, δε ξέρω τι έβγαζε πριν.

Κι αν επιλέξει κάποιος πιο γρήγορη παράδοση (eclair) είναι 5,18€ παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...