saxos55 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Κατάλαβα... Δεν μου είπατε όμως ρε παιδιά πως παρέλαβε Έχει σημασία που ρωτάω για να ξέρω αν είναι με UPS να έχω το νου μου στο σπίτι. (Δεν έχω στείλει παραγγελία ακόμα για να γνωρίζω αν έχει tracking κ.α.) Τα Microsoft Stores (όλων των χωρών) στέλνουν με UPS (με tracking) 2
vste Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχως ειναι Winchester (σιγα μη δεν ηταν). Παλι καλα που πλεον βρισκεις παιχνιδια σε αγγελιες με ελαχιστα χρηματα.
Avatar_GR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχως ειναι Winchester (σιγα μη δεν ηταν). Παλι καλα που πλεον βρισκεις παιχνιδια σε αγγελιες με ελαχιστα χρηματα. Δηλαδή; Για εξήγησε και σε εμάς τους άσχετους με xbox τι είναι αυτό;
vste Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή; Για εξήγησε και σε εμάς τους άσχετους με xbox τι είναι αυτό; Η motherboard Winchester δεν εχει γινει RGH ακομα. Και μαλλον δεν προκειται να γινει ποτε. Οποτε μονο original games. Και το ηθελα για αντικαταστατη του παναρχαιου falcon που εχω. 1
JohnHacked Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι ακριβώς. Πολύ δύσκολα..Για κάποιον που θέλει να παίζει γνήσια και να τα βρίσκει μτχ είναι μια χαρά.
johnpap21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα αλλά... όσο κι αν προσπαθώ ενώ η κονσόλα βλέπει Internet δε συνδέεται στο live με τίποτα... Δοκίμασα manual settings / automatic, wired και wireless, μέχρι και 2ο router... Οι ρυθμίσεις μου είναι σωστές 100% γιατί έβαλα και το 360 φίλου στο lan και μπήκε κανονικά! Περίεργα πράγματα... Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να μην έχει θέμα η κονσόλα.
johnpap21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 τι μηνυμα σφαλματος σου βγαζει? Your console can't connect to Xbox Live. 80151907
Mr_Terror Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως βοηθησει. http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/errors/error-code-80151907 1
johnpap21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως βοηθησει. http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/errors/error-code-80151907 Τα είδα/έκανα όλα αυτά, το μόνο που μένει είναι να προσπαθήσω αργότερα. Ελπίζω να είναι κάτι απ' τη μεριά τους, αν και με παραξενεύει ότι το άλλο 360 συνδέεται μια χαρά...
Mr_Terror Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κανε test xbox live connection να δουμε που θα βγαλει σφαλμα.
johnpap21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κανε test xbox live connection να δουμε που θα βγαλει σφαλμα. Έχω κάνει άπειρες φορές με διαφορετικούς τρόπους (wifi, wired) και με διαφορετικούς routers και ρυθμίσεις. Πάντα ενώ περνάει το Internet check βγάζει fail στο live...
Mr_Terror Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 αν δεν φτιαξει μιλα αυριο με ms ελας να βοηθησουν. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App 1
billeiros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα αλλά... όσο κι αν προσπαθώ ενώ η κονσόλα βλέπει Internet δε συνδέεται στο live με τίποτα... Δοκίμασα manual settings / automatic, wired και wireless, μέχρι και 2ο router... Οι ρυθμίσεις μου είναι σωστές 100% γιατί έβαλα και το 360 φίλου στο lan και μπήκε κανονικά! Περίεργα πράγματα... Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να μην έχει θέμα η κονσόλα. Δοκίμασε και ενα reset την κονσολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα