Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο υπολογιστής που έχω τώρα τον είχα πάρει το 2007

Ποιό τροφοδοτικό έχεις φίλε μου,γιατί καλοί οι i5 και τα λοιπά,αλλά να μην τα ''κλάψεις'' κάποια στιγμή.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

IT chef

Δημοσ.

Ποιό τροφοδοτικό έχεις φίλε μου,γιατί καλοί οι i5 και τα λοιπά,αλλά να μην τα ''κλάψεις'' κάποια στιγμή.

Γιατί ρε 'συ pano ίδια κατανάλωση θα έχει.

Ακόμα και δεύτερο ssd να βάλει σαν να μην έβαλε θα είναι.

Δημοσ.

Μωρέ κατανάλωση μπορεί να έχει την ίδια και λιγότερη κιόλας,αλλά  εμπιστεύεσαι ένα τροφοδοτικό 10ετίας  που μπορεί να μην είναι και επώνυμο;

Δημοσ.

άδικο να πεις,δεν έχεις.

Αλλά με τα 100 w (βαριά) φορτίο που θα έχει,και το τελευταίο πακιστανικό να είναι,θα την παλέψει.

Δημοσ.

Τι να πω παιδιά ο καθένας κάνει ότι νομίζει, προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα καθόλου σε μηχάνημα δουλειάς και τίποτα άλλο να μην άλλαζα το τροφοδοτικό θα το άλλαζα.

Δημοσ.

Vs series και turbox έχει για επιλογή. Είχαμε ξανακάνει συζήτηση για τα προ δεκαετίας τροφ θυμάσαι νομίζω..

Βέβαια δεν ξέρουμε φίρμα αλλα είναι μικρή η κατανάλωση, αλλιώς μαζί σου.

Δημοσ.

Γεια σας κι απο μενα. Βασικα νομιζω οτι λιγο πολυ ολα οσα εχετε προτεινει βολευουν μια χαρα το παιδι αλλα οσων αφορα τον επεξεργαστη, αν πηγαινε τελικα σε i3 εγω θα προτιμουσα αυτον που απλα ονομαζεται pentium.Και ολοκαινουργιος και με πολυ καλη τιμη..

http://www.e-shop.gr/cpu-intel-pentium-dual-core-g4560-350ghz-lga1151-box-p-PER.558713

Αν φυσικα ηθελε να χαλασει το λιγοτερο δυνατο ποσο... Αν ομως του δινουν οριο μεχρι 350 στανταρ και ο,τι γουσταρει, τοτε εννοειται i5 κι αγιος ο Θεος!

ΙΤ chef οσον αφορα στον life is music, γενικα δικιο εχεις γιατι λογικα οπως θα ξερεις ηδη, τα κανει συχνα πυκνα αυτα!!! Ξετρελενεται να μας τρελαινει!!! :-D

Και για τροοδοτικο που λετε, οσο λιγο και να καιει, απαξ και ειναι παλιακο, θελει ενα αλλο κανα 350αρι ασ πουμε γιατι το θεμα ειναι οτι και 50 watt να τραβαει, αμα του ρθει να ψοφησει, μπορει να θελει και παρεα για να περασει απεναντι με την βαρκα... :o

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβολή σας (το εννοώ). Είχα και εγώ ένα σεταπ στο μυαλό μου και απλά ήθελα να ρωτήσω αυτούς που ενδεχομένως να ασχολούνται περισσότερο από μένα στο θέμα του hardware (εσάς δηλαδή) να δω αν συμπλέουμε.

Σημείωση, όσον αφορά το τροφοδοτικό είναι καλό. Ένας προγραμματιστής που σέβεται τον εαυτό του δεν θα επέλεγε τροφοδοτικό της πλάκας ακόμα και πριν από 10 χρόνια. Κάτι ξέρω και εγώ από υπολογιστές. Όπως είδατε το build που είχα φτιάξει τότε το χρησιμοποιώ (επαγγελματικά) ακόμα και σήμερα. Κάτι δείχνει αυτό. :-)

Δημοσ.

Μη το συζητάς.

Πάντως δε θα ήταν κακό να βάλεις το τροφοδοτικό σε ένα πρόγραμμα.

Μειώνεται η απόδοσή τους με τον καιρό,και 8 χρόνια δεν είναι και λίγα,ακόμα και για ένα ποιοτικό.

Θα τα έχει φάει τα καρφιά του.

Ειδικά αφού για μια πενταετία έχεις καθαρίσει από θέμα απόδοσης,40-50 ευρώ δεν είναι και τραγικό ποσό.

Δημοσ.

Τα τσιφ τα τεκ...

Ε,δώσε άλλα 40 κάτι ευρώ,μη τα λυπηθείς..καινούριο πράμα παίρνεις... :-D

https://www.skroutz.gr/s/8391150/Be-Quiet-System-Power-B8-300W.html

https://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.html

https://www.skroutz.gr/s/9293087/Be-Quiet-Pure-Power-9-300W.html

Ναι, άλλα το chieftec είναι 550W, και τώρα θα έχω πάνω 2 SSD (Linux  / Windows) και έναν HD για media (1TB) συν τον καινούργιο επεξεργαστή που είναι 2 cores παραπάνω. Θα αντέξουν οι άλλοι;

Δημοσ.

Πάει ο μισθός! :-)

Να κάνω και μια τελευταία ερώτηση (για να μην ανοίγω άλλο τοπικ) επειδή θα πάρω και έναν NAS (μάλλον καταλήγω στον Synology DS216j) αξίζει να πάω για 2Χ2TB=RAID1 (π.χ. Barracuda που έρχεται περίπου στα 85€ ο ένας) ή έναν καλό 3TB (π.χ. ο WD RED που έρχεται περίπου στα 130€ όμως είναι φτιαγμένος για NAS με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής); Είναι μεγάλο το δίλημμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...