Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Έχω το παρακάτω UPS  το οποίο δέχεται 2 πρίζες σούκο.

Θέλω να πάρω ένα πολύπριζο με όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις (σε προσιτή τιμή) προκειμένου να συνδέσω στο πολύπριζο όλες μου τις συσκευές και εν συνεχεία το πολύπριζο στο UPS.

Κάπου είχα διαβάσει ότι πολύπριζα με σταθεροποιητές τάσεις καλό είναι να μην μπαίνουν πάνω σε UPS. Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Ποιο πολύπριζο θα προτείνατε ? (τουλάχιστον 6 θέσεων μιας και -ως γνωστόν- δεδομένης της γεωμετρίας διαφόρων φις/μετασχηματιστών συσκευών -ογκώδεις, τετράγωνοι- 1 με 2 θέσεις του πολύπριζου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Δημοσ.

παίρνεις από πολύπριζο και το βάζεις στην έξοδο που σε βολέυει. Πρόσεχε μονο να μην το υπερφορτώσεις και ξεπεράσεις τα watt που μπορεί να σου δώσει η εκάστοτε πρίζα ή συνολικά το ups.

Το πόσο ειναι, κοιτάς το manual ή ρωτάς την κατασκευάστρια.

Αν πχ η έξοδος σηκώνει 500w και εσύ βάλεις πάνω 700w (θεωρητικά τα νουμερα), τοτε στην πρώτη διακοπή απλά το ups ... θα κλείσει ή θα κάψει την ασφάλεια

Δημοσ.

παίρνεις από πολύπριζο και το βάζεις στην έξοδο που σε βολέυει. Πρόσεχε μονο να μην το υπερφορτώσεις και ξεπεράσεις τα watt που μπορεί να σου δώσει η εκάστοτε πρίζα ή συνολικά το ups.

Το πόσο ειναι, κοιτάς το manual ή ρωτάς την κατασκευάστρια.

Αν πχ η έξοδος σηκώνει 500w και εσύ βάλεις πάνω 700w (θεωρητικά τα νουμερα), τοτε στην πρώτη διακοπή απλά το ups ... θα κλείσει ή θα κάψει την ασφάλεια

Είναι αξιόπιστη η χρήση πολύπριζου με σταθεροποιητή τάσης πάνω σε UPS ?

Δημοσ.

Αυτό το ups που έχεις,έχει AVR(Αυτομάτη Σταθεροποίηση Τάσης)..με ένα απλό θα κάνεις την δουλειά σου.

Το ξέρω αυτό. Απλώς τα περισσότερα από τα πολύπριζα που κοιτάω με τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν έχουν κι αυτά κάποιου είδους προστασία (π.χ. σταθεροποιητής τάσης) την οποία βέβαια δεν χρειάζομαι. Απλά αναρωτιόμουν μήπως αγοράζοντας κάποιο τέτοιο πολύμπριζο και βάζοντας το πάνω στο UPS υπάρξει κάποιο πρόβλημα/conflict (με 2 σταθεροποιητές τάσης εν σειρά) ?

Δημοσ.

Αγοράζεις ένα απλό(επώνυμο) και είσαι όκ.

απο την στιγμή που έχει,δεν χρειάζεται να το διακυνδυνέψεις.

Δημοσ.

Αγοράζεις ένα απλό(επώνυμο) και είσαι όκ.

απο την στιγμή που έχει,δεν χρειάζεται να το διακυνδυνέψεις.

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν "επώνυμα" πολύπριζα. Ποια είναι τα επώνυμα δηλαδή ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...