Προς το περιεχόμενο

Μια συμβουλή please :(

wert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται για μια παραγγελεία που έκανα στο e-shop :cry:

Παράγγειλα το PLEXTOR PX-708A DVD±R/RW RETAIL :roll:

Και ακόμα έρχεται παρόλο που το έστειλαν.

Αλλά που το έστειλαν;

Ενώ τους έδωσα όνομα ΤΘ(ταχυδρομική θυρίδα) και ΤΚ(ταχυδρομικό κωδικό) προφανός άλλα έγραψαν πάνω και αυτό κόβει βόλτες εντός του νομού απ'ότι έμαθα αλλά εκεί που πρέπει δεν πάει.

Ενδιαφέρθηκα για την τύχη του λοιπόν και από ότι μου είπαν όποιος το έστειλε έχει κάνει ένα μαύρο χάλι στην διεύθηνση και στο ταχυδρομείο ακόμα ψάχνονται να δούν που θα πάει. Μάλιστα από ότι κατάλαβα πάει απο το ένα ταχυδρομικό γραφείο στο άλλο. Εχει γυρίσει όλο το νομό. Προχτές (31-12-2003) ξαναπήγα να ρωτήσω και μου είπαν ότι το περίμεναν από ώρα σε ώρα θα τους το στέλναν. Δεν είχα όμως ώρα και δεν κάθησα να περιμένω. Αλλωστε αυτό ήταν η τρίτη φορά που μου το έλεγαν.

Το θέμα τώρα είναι το εξής. Σκέφτωμαι αφού το ταλαιπώρησαν έτσι το μηχανάκι να μην το παραλάβω. Μετά από τόσες μεταφορές που έχει φάει στη μάπα μάλλον βίδες θα έχει γίνει το κακόμοιρο. :cry: Και εφόσον είναι με αντικαταβολή και δεν το έχω πληρώσει να τους πω να το στείλουν πίσω.

Τι λέτε και εσείς;

Περιμένω τώρα να κλείσει αυτή η υπόθεση μπάς και το παραγγείλω από αλλού.

Με το e-shop να πω δεν έχω επικοινωνήσει. Αλλά τι να τους πω κιόλας; Ότι έκαναν έκαναν.

Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να επιστραφεί. :lol:

Δημοσ.

ma me to e-shop eprepe na epikoinwnhseis prwta kai na zhthseis ton ari8mo apo thn apodeixh kata8eshs kai thn hmeromhnia.me ayta ta stoixeia einai eykolo ana pasa stigmh na apaithseis apo ta elta na sou poun pou einai to dema

an den se epigei h xrhsh tou kai vevaia mhn to pareis..alwste to e-shop einai aristo se synergasia kai den nomizw an tous exhgiseis ti egine na sou zhthsoun resta.

kapote parelava me elta ena yamaha recorder me to plastiko ths prosopshs ragismeno apo thn talaipwria tou elta,an kai htan sthn syskeyasia tou me afrolex gyrw..toso ta prosexoun ta demata

Δημοσ.

Μα είπα ότι ξέρω που είναι το δέμα.

Κόβει βόλτες αλλά σε εμένα δεν λέει να έρθει.

Αυτό το ξέρω από την πρώτη μέρα που ήρθε στα EΛΤΑ.

Όπως είπα το θέμα είναι ότι από τις πολλές βόλτες το υπολογίζω να το παραλάβω σε βίδες.

Γιαυτό και σκέφτωμαι να επιστραφεί.

Θα είναι όμως σωστή αυτή η ενέργειά μου ή θα με βάλει σε άλλους μπελάδες;

Δημοσ.

Μπα, αφού είναι αντικαταβολή, σημαίνει πως δεν το έχεις πληρώσει ακόμα, οπότε αν δεν το θέλεις άστο να επιστραφεί...

Δημοσ.

Μην δωσεις ουτε ενα ευρω αν δε σε αφησουν να το ανοιξεις να δεις σε τι κατασταση ειναι.Μπορει και να ειναι σε συσκευασια που το προστατεψε απο την περιπετεια του. :) :) :) :) :)

Δημοσ.

Πιστεύω να δείξει απ'έξω αν είναι σε καλή κατάσταση ή όχι.

Και να το ανοίξω δεν νομίζω να δώ κάτι καλύτερο από αυτό που θα δώ απ'έξω αλλά δεν νομίζω κιόλλας να με αφήσουν να το ανοίξω πρίν το πληρώσω. Γι'αυτό και σκέφτωμαι να το επιστρέψω.

Βέβαια θα είναι απόφαση τις τελευτέας στιγμής.

Αν τελικά δεν το επιστρέψει το ίδιο το ταχυδρομείο από μόνο του αφού όπως μου είπαν είναι τόσο λάθος η διεύθηνση που γράψαν πάνω του που το κράτησαν και με ψάχνουν λέει από φιλότιμο.

Σκέφτωμαι μην φάω αυτό το φιλότιμο στη μάπα τώρα. :cry:

Δημοσ.

τα ΕΛΤΑ δεν πιστευω να σε αφησουν να το ανοιξεις χωρις την υπογραφη οτι παραλαμβανεις και τα λεφτα.

οτι θα ερθει βιδες ειναι εικασίες. γιατι πιστευεις οτι στο αεροδρομειο, ή στις εθνικες οδους οταν ερχεται το πακετο απο το εργοστασιο στα καταστήματα, το προσεχουν περισσότερο απ οτι το προσεχουν τα ΕΛΤΑ/κουριερ?

αν αρνηθεις, απλα θα παρεις recorder μετα απο καποιες μερες, αντι αυριο.

Αλλα θα σου στειλει παλι το ε-σοπ αποστολη αν τους επιστρεψει η παραγγελια σου ?

Δηλαδη αν το ξαναπαραγγείλεις τι θα τους πεις; υπεθεσα οτι "μπορεί" να ειναι σπασμένο και αρνηθηκα να το παραλάβω, χωρις καν να δω μέσα;

Βεβαια, μπορει να το παραγγειλεις απο την ντισκ-ιμπεξ στα ιδια/λιγοτερα λεφτα.

Νομιζω οτι εχεις εγγυηση και απο το ε-σοπ οσον αφορα την ακεραιοτητα του πακετου, οσο και απο την πλεξτορ για τη λειτουργια, οποτε το βαζεις πανω, καις μερικα δισκακια και αμα δεν παιζει επιστρεφεις.

Δημοσ.

τα ΕΛΤΑ δεν πιστευω να σε αφησουν να το ανοιξεις χωρις την υπογραφη οτι παραλαμβανεις και τα λεφτα.

Αυτό είναι σίγουρο.

Αλλα θα σου στειλει παλι το ε-σοπ αποστολη αν τους επιστρεψει η παραγγελια σου ?

Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω να το επιστρέψω εγώ όπως είπα αλλά το ίδιο το ταχυδρομείο λόγο του ότι η διεύθησνη που αναγράφεται έχει το μαύρο της το χάλι. Ετσι τουλάχιστον μου είπαν.

Τέσσερις μέρες το τιμολογούσαν και το συσκευάζαν στο e-shop και εκεί βρήκαν να κάνουν λάθος. :( Τώρα να έδωσα εγώ λάθος διεύθηνση δεν νομίζω. Εκτός και η φόρμα που συμπληρώνουμε εκεί τα στέλνει ανάποδα. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να γράφτηκε λάθος TK . Δεν ξέρω όμως τι ακριβώς τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για το τι έχει γίνει.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο site του e-shop, πράγμα που σημαίνει πως εξαντλήθηκε. Οπότε, αν επιστρέψει σε αυτούς, κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο κομμάτι θα σου ξαναστείλουν, εκτός κι αν το δώσουν σε κάποιον άλλο και εσύ περιμένεις την επόμενη παραλαβή (κι άλλη καθυστέρηση δηλαδή)...

Πάντως το e-shop είχε την φθηνότερη τιμή απ' όλους: Αν θυμάμαι καλά (γιατί το έχουν βγάλει από το site) το είχε περίπου 235 με 240 ευρώ. Μετά έρχεται το Πλαίσιο που το έχει 247 ευρώ και μετά η Disk Impex που το έχει 260 ευρώ (πήγα το Σάββατο για άγραφα δισκάκια και ρώτησα από περιέργεια)...

Δημοσ.

Αυτό κάνω πάντα αλλά!!!!!!!!!!!!!!!

Η διαφορά με αυτό που βρήκα στην περιοχή μου άγγιζε τα 80€

Το είχα βρεί λέει σε πολύ καλή τιμή στα one-way :arrow: 315€

Και αυτό δεν είναι διαφορά λόγο απόστασης ή μεταφορικών.

Αυτή η διαφορά θα μπορούσα να την πώ αλητεία. :twisted:

Είπαμε να υπάρχει μια μικρή διαφορά αλλά όχι και η μέρα με τη νύχτα. :?:

Δημοσ.

ego antitheta pistevo oti den tha exeis provlima. apo oti thimamai mesa sto kouti tou to plextor kratietai kala kai den nomizo na exei pathei kati...sti teliki o mixanismos ama exei xalasei kai to deis kaigontas merika dvd,cd, steilto kateuteian stin plextor pio grigora tha kaneis tin douleia sou.

Δημοσ.

egw lew na to pareis.To lew ayto giati demata apo amerikh poy exw labei den eixan to paramikro poy pisteyw oti exoyn faei kai megalyterh talepwria.Sto katw katw ti anisixeis?Eggyhsh yparxei opote an exeis problhma steilto pisw gia allagh!

Δημοσ.

Aias,

egw lew na to pareis

Το πήρα.

Λοιπόν πέρασα από το ταχυδρομείο και είχε φτάσει.

Μπορώ τους είπα να το δω μήπως και δεν είναι δικό μου; :lol:

Όπως το κρατούσε η υπάλληλος είδα ότι ήταν το κουτί μια χαρά τετράγωνο οπότε της είπα ναι δικό μου είναι δώστο μου.

Θέλετε και το χαπάκι ;

Δεν μου το έδωσε στα χέρια. Το κουτί έμοιζε με κουτί από παπούτσια. Το έσκασε πάνω στον πάγκο και εγώ τότε έμεινα κόκαλο. :twisted:

Φανταστείτε τόση ταλαιπωρία και να το χαλούσε εκείνη τη στιγμή :evil:

Τέλος πάντον. Τέλος καλό όλα καλά. Το μηχανάκι το έβαλα πάνω και δουλεύει μια χαρά. Αστέρι είναι :P

Το όλο πρόβλημα τελικά δημιουργήθηκε γιατί στην διεύθηνση στο τελευτέο νούμερο του ΤΚ αντί για το τελευτέο νούμερο είχαν βάλει ,(κόμα) αντί για το νούμερο 3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...