liverpoolman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια ψαχνω ενα σετ ακουστικα κεφαλης για το pc μου. Με ενδιαφερουν για μουσικη και gaming. Το μικροφωνο δεν με καιει και τοσο να υπαρχει, αν ειναι δλδ. να επιλεξω σε κατι με καλυτερη ποιοτηταν ακουστικων θα το προτιμησω. Τελος δεν θελω να πεσω θυμα του μαρκετινγκ και να δωσω πολλα χρηματα πχ razer κτλ γιατι δεν ξερω αν αξιζει πραγματικα... Να πω οτι για handsfree εχω τα κλασικα που ειχε βγαλει το eshop με 7 ευρω της sony erricson αν θυμαστε και κανουν παπαδες... Θελω λοιπον κατι τετοιο για ακουστικα κεφαλής... Να πω οτι το ψαχνω γενικα με τον ηχο και μουσικη ερασιτεχνικα βεβαια...( εχω ολοκληρο συστημα ηχειων στο σπιτι και στο αμαξι, ολα ιδιοκατασκευες που βαζουν κατω πανακριβα συστηματα... κατι τετοιο φιλοτιμο ψαχνω και τωρα για headset. Ευχαριστω
Terteri Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αφου δεν σε ενδιαφέρει το μικρόφωνο ρίξε μια ματιά σε αυτά https://www.skroutz.gr/s/4513882/Audio-Technica-M40x.html#reviews
kostasSTi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αν μπορείς να τα πάρεις από έξω, δες τα Superlux HD668B στο gearbest. Πάμφθηνα και ανέλπιστα καλά!
liverpoolman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τα audio tecnica ωραια αλλα ακριβα για μενα... Επισης παιδια θεώ να ειναι ποιοτικα καλα κατασκευασμενα γιατι τα περισσοτερα μου μενουν στο χερι λογω κεφαλιο0υ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα