Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος που μπορω να βρω μπαταρία για oneplus one 16gb στην Ελλάδα , εψαξα χθες αλλά δεν βρίσκω τπτ και δεν θέλω να παραγγειλω απο εξωτερικο γιατί δεν μπορω να περιμένω τόσες μέρες

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση , βασικα σκεφτομουν να την αλλαξω μονος μου καθως εχω ξανα ανοιξει το κινητο και ειναι ευκολο , ειμαι απο επαρχεια και δεν θελω να μπλεχτω , μαλλον θα παρω ενα ακομα ιδιο σε καλυτερη κατασταση μιας και μου εχει βγει παρα πολυ καλο για την χρηση που του κανω

Δημοσ.

Η μπαταρια ειναικατεστραμενη τελειως φουσκωσε τοσο ωστε εσπασε το πισω καπακι , με  powerbank  κανω δουλεια προς το παρων αλλα πρεπει να το φτιαξω ή να το αλλαξω

Δημοσ.

Λόγω δουλειάς (οικοδομή) δεν θέλω να δώσω πανω απο 200€ , έχω χασει-σπασει αρκετά 500€ απλα θα δω για oneplus παλι (το μονο που δεν εχω κανενα παραπονο και δεν εχω καταφερει να κολησω) έστω το 2

Δημοσ.

Λόγω δουλειάς (οικοδομή) δεν θέλω να δώσω πανω απο 200€ , έχω χασει-σπασει αρκετά 500€ απλα θα δω για oneplus παλι (το μονο που δεν εχω κανενα παραπονο και δεν εχω καταφερει να κολησω) έστω το 2

Τότε παρήγγειλε μια μπαταρία και ένα καπάκι από το εξωτερικό, από Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι.

Δημοσ.

πάρε τηλέφωνο στην oneplus να σου την στείλουν ή ρωτά τους ποιος είναι ο επίσημος μεταπωλητής να την αγοράσεις

Δημοσ.

Αφού δεν το βλέπω να κάνω άμεσα δουλεια θα πάρω το 3Τ και μετα θα παράγγειλε απο το εξωτερικο ώστε μόλις το φτιαξω να το ανοίγω μονο στην δουλεια το μικρο και μόλις σχολαω να χρησιμοποιώ το καινούργιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...