pugmad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μήπως ξέρει κάποιος που μπορω να βρω μπαταρία για oneplus one 16gb στην Ελλάδα , εψαξα χθες αλλά δεν βρίσκω τπτ και δεν θέλω να παραγγειλω απο εξωτερικο γιατί δεν μπορω να περιμένω τόσες μέρες
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δες αν μπορουν αυτη να σε εξυπερετησουν http://www.ired.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-oneplus.html
pugmad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση , βασικα σκεφτομουν να την αλλαξω μονος μου καθως εχω ξανα ανοιξει το κινητο και ειναι ευκολο , ειμαι απο επαρχεια και δεν θελω να μπλεχτω , μαλλον θα παρω ενα ακομα ιδιο σε καλυτερη κατασταση μιας και μου εχει βγει παρα πολυ καλο για την χρηση που του κανω
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τι πρόβλημα έχει; Αν λειτουργεί κανονικά απλά δεν κρατάει εξέτασε την λύση ενός Powerbank.
pugmad Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η μπαταρια ειναικατεστραμενη τελειως φουσκωσε τοσο ωστε εσπασε το πισω καπακι , με powerbank κανω δουλεια προς το παρων αλλα πρεπει να το φτιαξω ή να το αλλαξω
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα θα πρότεινα να πας σε άλλη συσκευή λίγο πιο νέα.
pugmad Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Λόγω δουλειάς (οικοδομή) δεν θέλω να δώσω πανω απο 200€ , έχω χασει-σπασει αρκετά 500€ απλα θα δω για oneplus παλι (το μονο που δεν εχω κανενα παραπονο και δεν εχω καταφερει να κολησω) έστω το 2
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Λόγω δουλειάς (οικοδομή) δεν θέλω να δώσω πανω απο 200€ , έχω χασει-σπασει αρκετά 500€ απλα θα δω για oneplus παλι (το μονο που δεν εχω κανενα παραπονο και δεν εχω καταφερει να κολησω) έστω το 2 Τότε παρήγγειλε μια μπαταρία και ένα καπάκι από το εξωτερικό, από Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι.
ziaba Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 πάρε τηλέφωνο στην oneplus να σου την στείλουν ή ρωτά τους ποιος είναι ο επίσημος μεταπωλητής να την αγοράσεις
pugmad Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αφού δεν το βλέπω να κάνω άμεσα δουλεια θα πάρω το 3Τ και μετα θα παράγγειλε απο το εξωτερικο ώστε μόλις το φτιαξω να το ανοίγω μονο στην δουλεια το μικρο και μόλις σχολαω να χρησιμοποιώ το καινούργιο
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η παρε το 3Τ, Tempered Glass και Rugged θηκη και χρησιμοποιησε μονο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα