Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω αυτο το pc που εχει ενσωματομενη καρτα ηχου απο οτι εχω καταλαβει απλα πρεπει να τρεξω τα drivers του και ολα καλα , βρηκα μια καρτα γραφικων geforceGT730 για να βαλω στο Pc, προσπαθησα να την βαλω με ενα φιλο μου, ανοιγουμε το pc ολα δουλευουν ωραια μεχρι που δεν εχω σημα στην οθονη.Εν τελη βαλαμε την παλια καρτα μνημης μεχρι να βρουμε τι θα κανουμε αλλα για καποιο λογο ( δεν ξερω πολλα απο Pc ) αλλαξαν ολα τα παλια μου δεδομενα.Oταν εκανα φορματ στο pc μολις εβαζα ακουστηκα εδειχνε οτι τα δεχοταν κανονικα , μετα που βαλαμε παλι την παλια καρτα μνημης για καποιο λογο δεν εχω ηχο τρεχω τα drivers, βαζω ακουστηκα αλλα τιποτα εψαξα τον driver και ειναι ενας soundmax προσπαθω να ανοιξω τον driver και μου λεει αυτο :    

δεν μπορω να βρω λυση ελπιζω να σας βοηθησα ετσι οπως σας τα ειπα 

ελπιζω να βρουμε μια λυση. ευχαριστω για τον χρονο σας

HP Compaq dc7900 Small Form Factor PC

post-428394-0-05687200-1484104420_thumb.png

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε, φαντάζομαι το driver το τσίμπησες από εδώ: http://h20566.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=3785043&lang=en&cc=us ; Υπάρχει μια περίπτωση, αν χρησιμοποιείς νεότερο λειτουργικό από αυτά που είναι στην λίστα, να μην μπορεί να τρέξει το driver. Το έχω πάθει με το wifi σε pavilion, αλλά εμφανίστηκε το driver που ήταν συμβατό με το λειτουργικό μου στο windows updater. Επίσης αν η κάρτα σου έχει hdmi, πολύ πιθανό να κάνει conflict. Εκεί απλά πας στο sound control panel και επιλέγεις ποια έξοδο θες να χρησιμοποιεί ο υπολογιστής σου για τον ήχο. Όσον αφορά τον driver μπορείς να πας στο device manager και να του ζητήσεις να ψάξει για αναβάθμιση, υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί πιο καινούρια έκδοση, την οποία η HP δεν έχει καταχωρίσει στο site της.

Δημοσ.

Το ότι έχεις 4 ίδιες καταχωρίσεις sound controller ίσως να κάνει conflict. Μπορείς να τις απεγκαταστήσεις τελείως και να κάνεις ένα scan, ώστε ο υπολογιστής να ξαναβρεί την κάρτα ήχου και να την εγκαταστήσει από την αρχή.

Δημοσ.

Στο audio inputs and outputs στο device manager μπορείς να δεις αν το PC διαβάζει τα ακουστικά σου. Αυτό που είπα πριν είναι πως είναι περίεργο το γεγονός ότι έχεις 4 ίδιες καταχωρίσεις στους ελγκτές ήχου. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις μια. Όπως εδώ: Screenshot_6.png

Δημοσ.

Ασχέτο, αλλά έχεις και ένα unknown στα usb controllers. Αν δεν ξέρεις τι είναι, μπορείς να πας στα properties, να κάνεις ένα copy το hardware ID και να το ψάξεις στο internet.

Δημοσ.

το usb του Iphone ειναι :Ρ  αλλα εκανα καταργηση σε αυτα π μ ειπες και μολις τρ ξανα εμφανιστηκαν. θα ερθει ενας τεχνικος σμρα σπιτι μου να δω τι θα κανουμε και θα σου απαντησω παλι ευχαριστω !

Δημοσ.

καλησπερα και παλι  ειδα ενα βιντεο και κατι εψαχνε στις υπηρεσιες οτι ειναι απενεργοποιημενος ο ηχος και του βγαζει error κατι τετοιο.

εγω ψαχνω εδω αλλα δεν βρισκω κατι 

ypiresies.pngimage hosting 

επειδη δεν ξερω και πολλα απο pc μια βοηθεια βλεπω οτι δεν εχω audio κ διαφορα τετοια που αφορουν τον ηχο αλλα και που κατεβαζω αυτο το sound max μου βγαζει σφαλμα   εχω ανεβασει την φωτογραφια για το τι μου βγαζει το soundmax  στο πρωτο μου post 

Δημοσ.

Κάνε έναν έλεγχο στο σύστημα σου σε πρώτη φάση, δες τις οδηγίες που σου έστειλα στην απάντηση μου στο PM σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...