Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ´ολους.
Προ μηνών φοβούμενος την έλλειψη καναλιών έκανα σύνδεση Nova. Τα Χριστούγεννα αγόρασα ένα εξωτερικό δίσκο με USB, και κανω διάφορες εγγραφές προγραμμάτων που δεν προλαβαίνω να δω.
Η ερώτηση μου ειναι,
1. Μπορώ τις εγγραφές που κανω να τις μεταφέρω στον υπολογιστή και πως..;
2. Οταν σύνδεσα τον δίσκο, μου ζήτησε να κανω διαμόρφωση, όταν προσπαθησα να τον συνδέσω, με τις εγγραφές μεσα, σε iMac, μου ζήτησε το Mac να ξανακάνει διαμόρφωση. Δεν έκανα φοβούμενος πως θα χαθούν οι εγγραφές.
Υπαρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τις εγγραφές εκτός δίσκου..;;
Ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Οπως λεει ο makfil, οι εγγραφες (και ουσιαστικα ολοκληρος ο δισκος που χρησιμοποιεις για τον σκοπο αυτο) ειναι τριπλοκλειδωμενες.

Επισης οι εγγραφες δεν παιζουν ουτε αν συνδεσεις τον δισκο αυτο σε αλλον δεκτη Nova, ουτε θα μπορεις να τις αναπαραγεις (απο τον δικο σου δεκτη) αν ληξει η συνδρομη σου ή αν ο δεκτης σου δεν ειναι συνδεδεμενος σε πιατο που βλεπει Hotbird και αρα δεν μπορει να ανανεωσει τα "κλειδια".

Δημοσ.

Σοβαρά...;;!!!!

Κάποιες παραγωγές υπαρχουν στο Pirate, αλλα οχι αυτές που θέλω.
Αυτοί πως τις ανεβάζουν; Απο κάπου τις κάνουν εγγραφή. Έτσι δεν ειναι..;;

Δημοσ.

Στον αποκωδικοποιητή της Nova, δεν μπορει να συνδεθεί κάποια άλλη πηγή που να μπορει παράλληλα με την θέαση μιας εκπομπής να γίνεται και εγγραφή αυτής..;;;

Δημοσ.

Πρεπει να παρεις ενα hdmi splitter που κανει αφαιρεση HDCP και να χρησιμοποιησεις καποια capture card τυπου elgato η hauppage.

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρεπει να παρεις ενα hdmi splitter που κανει αφαιρεση HDCP και να χρησιμοποιησεις καποια capture card τυπου elgato η hauppage.

Τι είναι όλα αυτά που γράφεις...?

Τίποτα δεν κατάλαβα....!!!   :unsure:

Δημοσ.

Τι είναι όλα αυτά που γράφεις...?

Τίποτα δεν κατάλαβα....!!!   :unsure:

Hdmi splitter with hdcp 1.4 removal: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B006KZBC92/ref=pd_aw_sim_sbs_107_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=ZFDGQGND0H8X1MW0VFNB&dpPl=1&dpID=616SFkOBtRL

Capture cards (καποιες χρειαζονται pc, καποιες ειναι stand alone): https://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_1_8?k=game+capture+card&sprefix=game+cap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...