xjps Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε ´ολους. Προ μηνών φοβούμενος την έλλειψη καναλιών έκανα σύνδεση Nova. Τα Χριστούγεννα αγόρασα ένα εξωτερικό δίσκο με USB, και κανω διάφορες εγγραφές προγραμμάτων που δεν προλαβαίνω να δω. Η ερώτηση μου ειναι, 1. Μπορώ τις εγγραφές που κανω να τις μεταφέρω στον υπολογιστή και πως..;2. Οταν σύνδεσα τον δίσκο, μου ζήτησε να κανω διαμόρφωση, όταν προσπαθησα να τον συνδέσω, με τις εγγραφές μεσα, σε iMac, μου ζήτησε το Mac να ξανακάνει διαμόρφωση. Δεν έκανα φοβούμενος πως θα χαθούν οι εγγραφές. Υπαρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τις εγγραφές εκτός δίσκου..;;Ευχαριστω πολύ
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Οι εγγραφές της Nova δεν παίζουν σε pc ή άλλο μέσο. 1
SupaCoopa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Οπως λεει ο makfil, οι εγγραφες (και ουσιαστικα ολοκληρος ο δισκος που χρησιμοποιεις για τον σκοπο αυτο) ειναι τριπλοκλειδωμενες. Επισης οι εγγραφες δεν παιζουν ουτε αν συνδεσεις τον δισκο αυτο σε αλλον δεκτη Nova, ουτε θα μπορεις να τις αναπαραγεις (απο τον δικο σου δεκτη) αν ληξει η συνδρομη σου ή αν ο δεκτης σου δεν ειναι συνδεδεμενος σε πιατο που βλεπει Hotbird και αρα δεν μπορει να ανανεωσει τα "κλειδια".
xjps Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σοβαρά...;;!!!! Κάποιες παραγωγές υπαρχουν στο Pirate, αλλα οχι αυτές που θέλω. Αυτοί πως τις ανεβάζουν; Απο κάπου τις κάνουν εγγραφή. Έτσι δεν ειναι..;;
makfil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς, όχι από τη Nova αλλά από την πηγή.
xjps Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Στον αποκωδικοποιητή της Nova, δεν μπορει να συνδεθεί κάποια άλλη πηγή που να μπορει παράλληλα με την θέαση μιας εκπομπής να γίνεται και εγγραφή αυτής..;;;
vste Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πρεπει να παρεις ενα hdmi splitter που κανει αφαιρεση HDCP και να χρησιμοποιησεις καποια capture card τυπου elgato η hauppage. 2
xjps Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πρεπει να παρεις ενα hdmi splitter που κανει αφαιρεση HDCP και να χρησιμοποιησεις καποια capture card τυπου elgato η hauppage. Τι είναι όλα αυτά που γράφεις...? Τίποτα δεν κατάλαβα....!!!
vste Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Τι είναι όλα αυτά που γράφεις...? Τίποτα δεν κατάλαβα....!!! Hdmi splitter with hdcp 1.4 removal: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B006KZBC92/ref=pd_aw_sim_sbs_107_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=ZFDGQGND0H8X1MW0VFNB&dpPl=1&dpID=616SFkOBtRL Capture cards (καποιες χρειαζονται pc, καποιες ειναι stand alone): https://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_1_8?k=game+capture+card&sprefix=game+cap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα