pokemonhunter Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια φτιαχνω ενα site σε joomla στα αγγλικα, και τωρα θελω να το κανω και ελληνικα(δηλ πατωντας πανω στη σημαιουλα να γινεται αντιστοιχα η μεταφραση). Καποιο module/program να με βοηθησει στο εργο μου? Ευχαριστω. YΓ> εχω αρχισει και δουλευω το falang αλλα οταν παταω την σημαιουλα δεν αλαζει γλωσσα..
el02154 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αν θυμάμαι καλά απο το 2.5 και μετά δεν χρειάζεται κάποιο extra component.Το υποστηρίζει εγγενώς το joomla. Ψαξε στο google και θα βρεις αναλυτικά πως γίνεται. 1
lionheart82 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το Falang έχει δικο του module για αλλαγη της γλώσσας. Επίσης πρέπει να μάθεις να το δουλευεις σωστά και να παιξει και σωστά
pokemonhunter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 το site ειναι αυτο > bluehawk.gr μηπως μπορει να εντοπισει καποιος που κανω λαθος γιατι κανω βημα βημα το documentation αλλα δεν κανει μεταφραση :/
tzotzosgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 το site ειναι αυτο > bluehawk.gr μηπως μπορει να εντοπισει καποιος που κανω λαθος γιατι κανω βημα βημα το documentation αλλα δεν κανει μεταφραση :/ ριξε μια ματια εδω http://www.faboba.com/en/composants/falang/documentation.html κατι θα κανεις λαθο!
lionheart82 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Απο οτι βλεπω παντως το url πανω αλλάζει απλα δεν αλλάζει το κειμενο. Έχεις μεταφράσει το κείμενο στην 2η γλώσσα; Μήπως θελεις να μεταφράζεται αυτοματα απο κάποιο plugin και δεν έχω καταλάβει καλα;
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια φτιαχνω ενα site σε joomla στα αγγλικα, και τωρα θελω να το κανω και ελληνικα(δηλ πατωντας πανω στη σημαιουλα να γινεται αντιστοιχα η μεταφραση). Καποιο module/program να με βοηθησει στο εργο μου? Ευχαριστω. YΓ> εχω αρχισει και δουλευω το falang αλλα οταν παταω την σημαιουλα δεν αλαζει γλωσσα.. Γιατί δεν το φτιάχνεις σε Wordpress ; Νομίζω θα είναι όλη η διαδικασία πολύ πιο εύκολη από το joomla.
lionheart82 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το wordpress δεν έχει καν native multi-language capability. Ευτυχώς παίζουν μερικά καλά plugins πλέον που κάνουν αξιόλογη δουλεια βέβαια αλλα και πάλι δεν κατασκευάζεις την σελίδα σου με την λογική να μεταφράζεις τα κείμενα σε 2η γλώσσα αλλά συνολικά με το τι πρέπει να σου παρέχει η κάθε πλατφόρμα. Επίσης να προσθέσω πως η κατασκευή και η ρύθμιση της σελίδα θα πρέπει να γίνεται από άτομα που έχουν σχετική εμπειρία
pokemonhunter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Τελικα στα Plugin δεν ειχα ενεργοποιησει το system filter language (μονο στα module το εκανα ο χαζοs).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα