Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια τοσο μεγαλη εταιρια οπως ειναι η Samsung, θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο να μην δινουν ΜΙΑ επισημη απαντηση, αλλα στελνουν ανυπογραφες διατυπωσεις με διαφορετικα χαρακτηριστικα  συνεχως, μαλλον χαβαλε κανουν, ετσι για να γινεαι τσερτσελο.

Ειναι δυνατον σοβαρη εταιρια να δινει απαντηση οτι :¨ Η παραπάνω πληροφορία δεν αναγράφεται  πουθενά στην συσκευασία καθώς είναι μια πληροφορία που δεν αφορά τους καταναλωτέςΕσάς σας ενδιαφέρουν τα PQI που στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι 600.  ¨

Δηλαδη κανεις εδω μεσα και οχι μονο, δεν πρεπει να ξανα ασχοληθει με τα Hz του πανελ της τηλεορασης που ενδιαφερετε να αγοραση.

ΤΟ ΛΕΕΙ Η SAMSUNG...ΤΕΛΟΣ.

Ξερεις κατι,  περα απο τα scroll που με χαλανε, θεωρω πως πρεπει τον καταναλωτη να τον σεβονται και οχι να τον κοροιδευουν, οτι σου πουλανε , αυτο και να παιρνεις.

Αν και στα ανελυσα στο PM θα πω και εδω μερικα για ολους.

Τα HZ ειναι ειναι κομματι που εχει εξαλειφθεί απο την αγορα εδω και πολυ καιρο. Πλεον η καθε εταιρία παιζει με δικα της νουμερα τα οποια ειιναι ουσιαστικα ποιοτικοι δεικτες. (Το ειχα πει παλαιοτερα οτι τα hZ θα παρουν το δρομο της αντιθεσης, οι παλαιοί θυμούνται).

Θεμα εξαπατησης οπως ειπα θεωρω δεν υπαρχει καθως τα πραγματικα HZ του πανελ δεν υπαρχουν ως επισημη πληροφορία. Ουτε ανακοινώνονται απο τους κατασκευαστες. Η πατεντα με τα service menou ειναι ναι μεν μια λυση αλλα οχι πανακιος καθως μερικα μοντελα που βγηκαν τελευταία στιγμη, φορουσαν firmware απο αλλα μοντελα παραπλήσια με αποτέλεσμα λαθος πληροφοριες.

Ακομα σε καποια μοντελα με χαμηλο price tag καποιες λειτουργιες ηταν κλειστες απο εκει, ενω το μοντελο διαθετε το hardware.

Παλι ομως δεν υπαρχει θεμα καθως ο καταναλωτης δεν εχει προσβαση σε αυτα. (λογικοι καταναλωτες)..

Παρολα αυτα για να εντοπιστει η πραγματικη αποδοση κινησης, αυτο γινεται αξιοπιστα με μεθοδους μετρησης των γραμμων κινησης με ειδικο εξοπλισμο (οπου γινονται και τα καλα review). Μονο ετσι θα ξερεις τοσο τα πραγματικα HZ αλλα και το ποσο καλα διαχειριζεται ο επεξεργαστης τα καρε. 

Τελος περι αναληθειών πολλα εχουν γινει απο εξισου ''μεγαλες΄΄ εταιριες. Πχ περι 3Κ (WRGB), καποιες αλλες με ''ειδικο'' backlight, καποιοι αλλοι χωρις καν λογισμικο κινησης αλλα διαφήμιζαν 400HZ κτλ κτλ. Ονοματα δεν θιγω, οι περισοτεροι καταλαβαν.

Εδω μοντελα UHD 1000αρικου και ειναι 50HZ και διαχειριζονται την κινηση αριστα. Θα ελεγα να μην σκας τσαμπα καθως σε αυτα τα λεφτα μαλλον δεν θα βρεις κατι αλλο καλυτερο.

• Like 2
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα HZ ειναι ειναι κομματι που εχει εξαλειφθεί απο την αγορα εδω και πολυ καιρο. Πλεον η καθε εταιρία παιζει με δικα της νουμερα τα οποια ειιναι ουσιαστικα ποιοτικοι δεικτες. (Το ειχα πει παλαιοτερα οτι τα hZ θα παρουν το δρομο της αντιθεσης, οι παλαιοί θυμούνται).

Θεμα εξαπατησης οπως ειπα θεωρω δεν υπαρχει καθως τα πραγματικα HZ του πανελ δεν υπαρχουν ως επισημη πληροφορία. Ουτε ανακοινώνονται απο τους κατασκευαστες. 

Από κάποιους κατασκευαστές ανακοινώνονται πχ Sony Link.png Site: KD-XE9305  

Βελτιωτής κίνησης:Motionflow XR1000 Hz, Σε εγγενή Hz:(Εγγενή 100Hz).

Η άποψη μου για την αντιμετώπιση του bsp από την εταιρία αλλά και το κατάστημα πώλησης ,είναι ότι το λιγότερο τον εμπαίζουν.

Την τηλεόραση ο bsp την αγόρασε γιατί πίστεψε τα λεγόμενα του πωλητή ότι είναι 100Hz panel με τεχνική δημιουργίας νέου καρέ εικόνας για την εξάλειψη της θολούρας όπως το παρατήρησε σε κινούμενα γράμματα.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα απαντηση αμεσα  (σε 24 ωρες) απο Samsung uk.και μου ειπαν οτι στο συγκεκριμενο μοντελο, εχουν refresh rate 50 Hz

Μιλησα μετα μεσω mail με την Samsung ελλας, τους ενημερωσα για την απαντηση της αγγλιας και μου ειπαν οτι δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά το συγκεκριμένο μοντέλο με 50 Hz, αλλα μονο με 100Hz, ενω και αυτοι μου ειχαν πει 50Hz.  Με την Samsung ελλαδας παιδευομαι σχεδον 1 1/2 μηνα και ακομα τιποτα...

Θα εχουμε και συνεχεια......

Πρεπει να καταλαβουν οτι κανεις δεν μπορει να παιζει με τους πελατες του...

και οτι οι πελατες εχουν δικαιωματα...

Δημοσ.

Φιλε αλλο samsung electronics UK και αλλο samsung electronics hellas

Καταρχην σε αλλες χωρες γινεται η συναρμολοφηση

Αλκαζουν τροφοδοσίες καλωδια πλακετες πολλα αλλαζουν τπτ δεν ριναι ίδιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις δικιο σε αυτο, η samsung electronics UK μου απαντησε αμεσα και ακριβως σε αυτο που ρωτησα.

Οταν λεμε ομως για τον ιδιο κvδικο τηλεορασης, δεν μπορει στην αγγλια να χρησιμοποιουν 50Hz panel και εδω ετσι επειδη ειναι Large να χρησιμοποιουν 100Hz panel  refresh rate...

Εγω αυτο που καταλαβα απο την επικοινωνια μου με την samsung, ειναι οτι η samsung electronics hellas δεν εχει επισημο services στην ελλαδα, αλλα μονο εξουσιοδοτημενα. Kαθε φορα που ζηταω να μου πουν που ειναι το επισημο services για να παω και να μιλησω με τον τεχνικο διευθυντη, μου λενε οτι δεν μπορουν να μου δωσουν την διευθυνση.

*** Προφανως γιατι δεν υπαρχει στην Ελλαδα τεχνικο τμημα***

Δεν υπαρχει επαγγελματισμος, γι΄αυτο και ο καθε τεχνικος εκει, σε ενημερωνη με οτι του κατεβει, δεν υπαρχει σωστη καταρτιση, 

Επεξ/σία από bsp
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να σας ενημερώσω οτι έκανα καταγγελία στο ΙΝΚΑ  για την samsung, θα σας έχω νέα σύντομα...

Παιδία πρέπει όλοι μας να διεκδίκουμε πράγματα ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα, επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο μοντελο στο site του Link.png Site: mediamarkt λεει Συχνότητα Σάρωσης εικόνας: 700 PQI αυτο τελικα σημαινει οτι εχει 50hz ;  Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα!

Τα συνολικα Hz ειναι 600, τα 50Hz ή 100Hz πoυ αναφερω, αφορουν το πανελ, ακομα ειμαι σε διαμαχη με την samsung, μαλλον την δευτερα θα εχω νεα, οποτε ισως να μπορω να βοηθησω περισσοτερο...

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν συνολικα hz. Ειτε 50 ειτε 100 εοτς 200 θα ειναι τα hz, ο ρυθμος ανανεωσης του πανελ. Τα 600 ειναι ενας σκετος αριθμος που οριζει το motion interpolation και δεν μετριεται σε hz. Picture Quality Index στη περιπτωση της samsung, η καθε εταιρια το ονομαζει διαφορετικα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιλησα σημερα με τον ALPHA TV, με τεχνικο, σχετικα  με το θεμα γιατι κοβεται ο ηχος, το πρωτο που με ρωτησαν ειναι αν εχω samsung tv, μου εκανε εντυπωση, μου ειπαν λοιπον οτι συμβαινει μονο σε καποια μοντελα τις samsung Μου ειπαν οτι υπαρχει μεταξυ ALPHA και SAMSUNG μια διαφωνια σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα, δεν μπορει να μου πει περισσοτερα, αλλα θα λυθει το προβλημα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλοι μου μετα απο εξι μηνες κοροιδιας ξεμπερδεψα με την τηλεοραση μου και τo απαραδεκτο services της samsung.

Ολο αυτο τον καιρο ζητουσα  να μου αποδειξουν με καποιο τροπο τα Hz του Refresh rate του πανελ της τηλεορασης μου και να μου φτιαξουν τα γραμματα που τρεμοπεζαν, τιποτα απο αυτα δεν εκαναν παρα μονο να με κοροιδευουν και καθε φορα να με προωθουν (ξερετε που στα π@π@ρι@ τους). Τελικα μετα απο ολο αυτο τον κοπο που εκανα με τα πολλλαααα τηλεφωνα και τα ακομα περισσοτερα mail στην samsung ελλαδας και σε αλλες χωρες οπως στην Αγγλια που μου απαντησαν αμεσα οτι χρησιμοποιουν πανελ 50Hz, σε αυτο το μοντελο, καθως και καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη, (σε αυτον εστειλαν ενα mail οτι ειναι ολα τα μοντελα ειναι 120Hz Refresh rate πανελ), οταν ομως του ζητησα επανειλημμενα να μου το στειλει αυτο το εγγραφο γιατι αυτο κι'αν θα τους εξεθετε, δεν μου το εστειλε ποτε, δεν ηρθε ποτε στα χερια μου κατι δεν ξερω γιατι... 

Αλλα οπως και να εχει χωρις το συνηγορο του καταναλωτη δεν ξερω ποσο θα ειχε τραβηξει ακομα....

Αλλα πριν λιγες ημερες ελαβα ενα τηλεφωνημα οτι μου επιστρεφουν τα χρηματα πισω. βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας....

Θελω να ζητησω ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο INSOMNIA που υπαρχει και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλους του φορουμ που με βοηθησαν με τις γνωσεις τους και που ασχοληθηκαν με το προβλημα που αντιμετωπισα με την εν λογω εταιρια.

Και ας πιστευουν καποιοι (samsung), οτι αυτα τα φορουμ δεν μπορουμε να τα λαβουμε σοβαρα γιατι ειναι αναξιοπιστα οπως μου απαντησαν σε ενα mail.

Ελπιζω και αλλοι να βοηθηθουν απο την δικιαμου εμπειρια και να μην τα παρατανε.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...