Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασικά όλοι σε αυτό το θέμα θα αναφέρουν την μια φορά που σήκωσαν το καζίνο και όχι τις άλλες 1000 που πήγαν σπίτι με ωτοστόπ...

• Like 3
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και ειναι πιο κοντα στην Παρνηθα, μαλλον για Λουτρακη λεω να κανω και μια βολτα στη πολη

Λουτράκι τέτοια εποχή δεν θα έχει τίποτα, θα πάθεις κατάθλιψη απ την πόλη. Μπορείς να πας Κόρινθο όμως που είναι δίπλα εκεί θα είναι πολύ καλύτερα. Το καζίνο στο Λουτράκι είναι όμορφο σχετικά, δεν έχω πάει Πάρνηθα για να συγκρίνω

Που έχεις παίξει πόκερ και ήταν έτσι? Λουτράκι είναι όπως λέω, τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 4 χρόνια που είχα πάει.

Λουτρράκι πέρσι έπαιζε πόκερ ένας φίλος μου και σηκωνόταν κι έφευγε όποτε ήθελε

Αν υπάρχει μέλος του ινσόμνια (ή και γενικότερα) που πάει τακτικά σε καζίνο δυο εκδοχές υπάρχουν:

Είτε θα είναι κάνας ευκατάστατος που δεν τον νοιάζει να χάνει χρήμα είτε κάποιος εντελώς κατεστραμμένος οικονομικά/εγκεφαλικά... Αν και για το πρώτο δεν είμαι βέβαιος....

Το να πηγαίνουμε 1-2 φορές τον μήνα να παίξουμε ενα 50αρικάκι και να πιούμε ένα ποτάκι χαλαρά το αποκλείουμε δηλαδή ε;; Πρέπει να είσαι ή του Ωνασέικου ή κατεστραμένος;

• Like 1
Δημοσ.

Κλασικά όλοι σε αυτό το θέμα θα αναφέρουν την μια φορά που σήκωσαν το καζίνο και όχι τις άλλες 1000 που πήγαν σπίτι με ωτοστόπ...

παντα τις θετικες στιγμες κραταει ενας νορμαλ ανθρωπος αλλιως στις μαζωξεις θα απαγγελαμε καρυωτακη κ θα σκεφτομασταν τι χρωμα λουλουδια να βαλουμε στα φερετρα μας.

οπως ειπε κ ο φιλος πριν, σιγα που γιναμε πλουσιοι & σιγα μη γυρισαμε με τα ποδια μεσα στην ερημο νεβαδα.

• Like 2
Δημοσ.

Να πω και γω την εμπειρία μου ως παρθένος που ήμουν. Πήγα Πάρνηθα πριν μερικές μέρες... Η είσοδος ειχε 6 ευρώ.

Επέλεξα την ρουλέτα και έχασα 25ε. Γενικά χαβαλε είχε... Αλλά για εμένα είναι σημαντικό να πας με ένα Μαξ ποσο που είσαι διατεθειμένος να χάσεις. Εγώ με το φιλαράκι μου είπαμε να διαθέσουμε 25 και δεν βάλαμε αλλά.

Είδα κόσμο δίπλα μου να έχει χάσει 600 και βάλε.

Δημοσ.

Να πω και γω την εμπειρία μου ως παρθένος που ήμουν. Πήγα Πάρνηθα πριν μερικές μέρες... Η είσοδος ειχε 6 ευρώ.

Επέλεξα την ρουλέτα και έχασα 25ε. Γενικά χαβαλε είχε... Αλλά για εμένα είναι σημαντικό να πας με ένα Μαξ ποσο που είσαι διατεθειμένος να χάσεις. Εγώ με το φιλαράκι μου είπαμε να διαθέσουμε 25 και δεν βάλαμε αλλά.

Είδα κόσμο δίπλα μου να έχει χάσει 600 και βάλε.

πήγες και εσύ τώρα στο καζίνο να ξοδέψεις 25 ευρώ στα Internet καφέ και στα στριπτιζάδικα περισσότερα βάζουν :P ok δεν είπα ότι είσαι πλούσιος κτλ αλλά απο την στιγμή που πας καζίνο όσο στριμωγμένος και αν εισαι στα οικονομικά (αν εισαι εντελώς απλά μην πας) μάζεψε ξέρω γω καμια 100 200 ευρώ το λιγότερο και κάνε μικρά πονταρίσματα να ευχαριστηθείς λιγάκι :P

Δημοσ.

πήγες και εσύ τώρα στο καζίνο να ξοδέψεις 25 ευρώ στα Internet καφέ και στα στριπτιζάδικα περισσότερα βάζουν :P ok δεν είπα ότι είσαι πλούσιος κτλ αλλά απο την στιγμή που πας καζίνο όσο στριμωγμένος και αν εισαι τα οικονομικά (αν εισαι εντελώς απλά μην πας) μάζεψε ξέρω γω καμια 100 200 ευρώ το λιγότερο και κάνε μικρά πονταρίσματα να ευχαριστηθείς λιγάκι :P

Μου θυμίζεις "φίλη" το καλοκαίρι που μας τα έπρηξε στον γυρισμό γιατί ήταν η μόνη από τους 5 παρέα που πήγαμε που έχασε.

Πόνταρε 5 ευρώ, στο τέλος την διαολοστείλαμε όλοι και το βούλωσε.

(Ήρθε καζίνο και πήρε μόνο πέντε ευρώ μαζί της, τι άλλο θα ζήσουμε δηλαδή, και ήθελε να τα κάνει 50. Περισσότερες πιθανότητες να πιάσει το τζόκερ είχε...)

• Like 1
Δημοσ.

Τουρνουά ή κάτι άλλο δεν ξέρω αλλά δεν μου είπαν να υπάρχει διαφορετικό τραπέζι.

Αφού είχε τουρνουά τι να σου πουν, "θα ανοίξουμε ένα έξτρα παραπέρα για την πάρτη σου";

• Like 2
Δημοσ.

Πάρνηθα όμορφος χώρος.Πιο μικρό από το Λουτράκι αλλά και η διαδρομή με το τελεφερίκ μαγεία.Αν σε πιάνει κλειστοφακ θα είναι τα πιο αργά 7 λεπτά της ζωής σου βέβαια.

Ανέβα πιες τα απεριοριστα ποτάκια σου με 6€ (εκτος αν άλλαξε έχω πάνω από χρόνο να ανεβω).

Παίξε όσα μπορείς να χάσεις χωρίς να επηρεάζει την οικονομική υγεία του σπιτιού σου.Ρουλετα και πόκερ είναι οι βασιλιάδες κατά τη γνώμη μου αλλά πόκερ θες minimum buy in.

Περνά ωραία δες τους Καμμένος (όχι τον άμυνας) που ζουν εκεί μέσα.

Στο κατέβασμα σταματάς μερακλήδες και τρως πίτσα αυτή με το φύλλο όχι την κλασικη.

Εχε όμως πάντα στο μυαλό ότι θα χάσεις γιατί μακροπρόθεσμα αυτό γίνεται.

Καλή διασκεδαση

• Like 1
Δημοσ.

Μου θυμίζεις "φίλη" το καλοκαίρι που μας τα έπρηξε στον γυρισμό γιατί ήταν η μόνη από τους 5 παρέα που πήγαμε που έχασε.

Πόνταρε 5 ευρώ, στο τέλος την διαολοστείλαμε όλοι και το βούλωσε.

(Ήρθε καζίνο και πήρε μόνο πέντε ευρώ μαζί της, τι άλλο θα ζήσουμε δηλαδή, και ήθελε να τα κάνει 50. Περισσότερες πιθανότητες να πιάσει το τζόκερ είχε...)

Με ψυχοπλάκωσες τώρα με πιάνει το πατρικό μου φίλτρο... πήγε το παιδάκι με όνειρα τύπου eminem lose yourself για να τα κάνει 50 δεν τα κατάφερε, στενοχωρήθηκε και την διαολοστείλατε.. το καημένο 5 είχε και ένα ματσο όνειρα μην το πειράζετε! ας της δίνατε άλλα 5 τι σκατα φίλες είστε!

Δημοσ.

Με ψυχοπλάκωσες τώρα με πιάνει το πατρικό μου φίλτρο... πήγε το παιδάκι με όνειρα τύπου eminem lose yourself για να τα κάνει 50 δεν τα κατάφερε, στενοχωρήθηκε και την διαολοστείλατε.. το καημένο 5 είχε και ένα ματσο όνειρα μην το πειράζετε! ας της δίνατε άλλα 5 τι σκατα φίλες είστε!

Της έδωσε ένας από εμάς 50 και παίχτηκαν στην ρουλέτα, τα έχασε και αυτά.

Παιδάκι ετών 32 με δύο πανεπιστημιακά πτυχία...ηλίθια που δεν έχει βγει στον κόσμο θέλεις να πεις και τρώει την σύνταξη του μπαμπά..

Ήθελε και ρουλέτα, δεν της έφτανε να παίξει φρουτάκια με 10 λεπτά, πήγε στην 25άρα...

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα πριν από πολλά χρόνια και σιχάθηκα με το πόσο εύκολα τα πλούσια χούφταλα σκορπάνε το χρήμα.

Αν είσαι νέος και το φυσάς υπάρχουν πιό διασκεδαστικοί τρόποι να τα σκορπάς.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω εχω κανει τα πεντε ευρω πενηντα στη ρουλετα αλλα μετα τα εχασα. Οποτε πιο πιθανο απο το τζοκερ.

Το συμπερασμα σου βασιστηκε σε τεραστιο δειγμα.

Καλυτερα να παιζεις ρουλετα κοκκινο μαυρο παρα οποιοδηποτε παιχνιδι του ΟΠΑΠ.-

Δημοσ.

Το να πηγαίνουμε 1-2 φορές τον μήνα να παίξουμε ενα 50αρικάκι και να πιούμε ένα ποτάκι χαλαρά το αποκλείουμε δηλαδή ε;; Πρέπει να είσαι ή του Ωνασέικου ή κατεστραμένος;

Έγραψα και υπογράμμισα να πηγαίνει τακτικά.

1-2 φορές το μήνα με 50 ευρώ κιόλας δεν είναι τακτικά ρε τύπε, είναι κάνω την πλάκα μου...

Το σημαντικότερο όμως δεν είδα ακόμα να γράφεται ότι στο καζίνο παίζεις για να χάσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...