therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αν και μεχρι στιγμης ημουν αρνητικος λεω να παω μια φορα να δω το κλιμα και να εχω μια αποψη. Οσοι εχει παει ή πηγαινετε και τακτικα, που σκορπιζετε το χρημα, πειτε καμια εμπειρια απο μεγαλες χασουρες η και αρπαχτες, γενικοτερα αν πιστευετε οτι καποιο παιχνιδι αξιζει παραπανω ειτε σαν διασκεδαση ειτε στις πιθανοτητες και οποιαδηποτε αλλη συμβουλη για μας τους ψαρακες
B0mbas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλε,Η άποψή μου από κάποιες φορές που έχω επισκεφθεί το καζίνο(δεν είναι και λίγες αυτές οι φορές) και γενικά μ' αρέσει ο τζόγος πληροφοριακά:-ΦρουτάκιαΚουλοχέρηδες) καλό για τους ψάρακες όπως είπες παίζεις με την ησυχία σου κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις με μικρό ποσοστό θεωρώ να κερδίσεις αλλά τουλάχιστον έχεις την ησυχία σου, πίνεις το ποτό σου και αν είσαι τυχερός σου κάθεται και κερδίζεις και κάτι.-Ρουλέτα: Θεωρώ πως είναι το πιο σωστό παιχνίδι να κάτσεις και να βγάλεις χρήματα εγώ προσωπικά. Είτε παίζοντας μαύρο-κόκκινο είτε με άλλο σκεπτικό πχ. 5 ευρώ ποντάρισμα στο μαύρο και στον ίδιο γύρο βάζεις και 5 ευρώ σε μια τετράδα και άμα σου κάτσει η τετράδα βγάζεις ένα μικρό/σεβαστό ποσό αν όχι απλά ελπίζεις να έρθει ένας αριθμός χρώματος μαύρου ώστε τουλάχιστον να μην χάσεις τα λεφτά σου.-Μπλακτζακ: Πρέπει να ξέρεις καλά τους κανόνες(πότε τραβάμε ή πότε σταματάμε) αλλά και να τους ξέρεις πάλι απ' αυτά που έχω δει εκεί μέσα ειδικά για τους καινούργιους στο καζίνο δεν αξίζει να κάτσεις να παίξεις. Γύρω σου γριές και γέροι κατεστραμμένοι και καμμένοι που με το παραμικρό λάθος που μπορεί να κάνεις αλλά και λάθος να μην κάνεις και να τραβήξεις και να τύχει να καείς για παράδειγμα και να δουν ότι το φύλλο που τράβηξες τους έκανε ετοιμάσου για τσακωμούς και καβγάδες κάτι που δεν πιστεύω πως θες να συμβεί εμένα προσωπικά με χαλάει να κάθομαι σε τραπέζι να παίζω μπλακτζακ γιατί τσακώνομαι και δεν το ευχαριστιέμαι ενω ξέρω τους κανόνες και παίζω σωστά-Πόκερ: Δεν ξέρω καλό πόκερ δεν έχω κάτσει να παίξω ποτέ πιστεύω ό,τι συμβαίνει στο μπλακτζακ συμβαίνει και στο πόκερ. 4
greekbusters Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Είχα προ μηνός ρωτήσει περί του θέματος. Θα σ πω πως τις δύο πρώτες φορές που πήγα έφυγα κερδισμένος με πολύ μεγάλο πόσο. Μπήκα με δέκα έκαστη φορά ευρώ, και έφυγα με 300 την μια, 200 την άλλη. Νόμιζα πως αυτό θα γίνεται κάθε φορά, πράγμα που όλοι μ έλεγαν το αντίθετο. Κρατούσα τεφτερι με το πόσες φορές έχω πάει και έχω παίξει. Τελικά γύρω στην δέκατη φορά που πήγα (μέσα σε δύο βδομάδες ήταν αυτή) βρέθηκα να τα έχω χάσει λίγα λίγα. Αποφάσισα να μην ξανά πάω. Κατάλαβα πως όσο παίζεις αυτό σε κρατάει, και νομίζω αισθάνθηκα ώρες που τζογαρα άσχημα. Μόνο για τους τζάμπα με την είσοδο καφέδες, χυμούς, ποτάκι αξίζει. Αυτή ήταν η τωρινή μου εμπειρία και γιαυτό στην ανέφερα ως δικό μ παράδειγμα. Να πας σκεπτόμενος να περάσεις καλά με την παρέα σ και όχι με σκοπό ότι θα βγάλεις χρήμα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 'Οντως χρώμα είναι το πιό εύκολο να παίξεις και ίσως να κερδίσεις κανένα ψιλό. Πάρε μαζί σου κάποια λεφτά και άσε πίσω κάρτες ώστε να μην σκεφτείς να βγάλεις κι άλλα αν χάσεις. Για πόκερ θέλει 400 ευρώ να παίξεις και τα τραπέζια είναι μεγάλα. Δεν μπορείς να σηκωθείς αν δεν χάσεις ή αν δεν μείνεις τελευταίος και νικητής, άρα ανταγωνίζεσαι άλλους δέκα που μάλλον παίζουν καλύτερα από σένα. Φρουτάκια έχω παίξει μόνο τα "δωρεάν" που σου δίνουν, μου φαίνεται βλακεία (και φυσικά δεν έχω κερδίσει ποτέ). Καλό στο καζίνο είναι να πηγαίνεις όταν έχει κληρώσεις, να πίνεις το ποτό σου, να τρως, να χαζοπαίζεις λίγο και το καλύτερο: να σπας πλάκα με διάφορους σουρεάλ χαρακτήρες εκεί μέσα. 1
Πανος999 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εγω οποτε παω,παιζω ρουλετα..εχω καιρο να παω ομως..Η ελευθερη εισοδος ισχυει ακομα;ξερει κανεις;για Παρνηθα..
aggelos87 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καταρχήν για να μην απογοητευτείς: Αν νομίζεις πως με το που θα μπεις στο καζίνο θα βρεθείς σε μια κατάσταση Las Vegas που θα κυκλοφορούν τριγύρω σου ξέκολες, όλοι θα είναι πλούσιοι, κάθε φορά που κερδίζουν θα χειροκροτάν και γενικά θα υπάρχει μια εύθυμη κατάσταση που βλέπεις στις ταινίες κάνεις λάθος. ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ! Σου προτείνω για να είσαι χαλαρός και άνετος να μην πας σε ώρες αιχμής ωστε να μπορείς να κάτσεις σαν άνθρωπος. Πήγαινε καλύτερα ένα μεσημεράκι, μην σκάσεις μύτη 8-9 το βράδι... Φρουτάκια σου προτείνω να παίξεις μόνο με τα μπόνους που θα σου δώσουν, μην πετάξεις τα λεφτά σου εκεί. Ρουλέτα Το αγαπημένο μου! Το παιχνίδι που μπορει να πας με 20 ευρώ στο καζίνο και σε 15 λεπτά να τα κάνεις 400 (Μου έχει τύχει) ή να πας με 400 και σε <15' να τα κάνεις...αέρα! (Κι αυτό μου χει τύχει) Μην ψάξεις να βρεις σύστημα, δεν υπάρχει. Τα περισσότερα τα είχα κερδίσει όποτε έπαιζα εντελώς τυχαία ή ενστικτωδώς! Black Jack. Για αρχή δεν στο συνιστώ! Τις περισσότερες φορές οι υπόλοιποι ""Επαγγελματίες"" παίκτες όταν ένας νέος πάει να κάτσει στο τραπέζι αρχίζουν να τον κατηγορούν και με άσχημο μάλιστα τρόπο για την χασούρα τους οπότε θα σου χαλάσουν δυστυχ'ως την διάθεση. Αν θέλεις μπορείς να ποντάρεις πίσω απο έναν άλλο παίκτη που είναι στο τραπέζι. Δηλαδή βάζεις μάρκες εκεί που βάζει και αυτός αλλά παιζεί ο άλλος παίκτης. Αν κερδίσει αυτός κερδίζεις και εσύ, αν χάσει χάνεις κ εσύ! Πόκερ Δεν ξέρω Ιστορίες άπειρες, αν δω οτι υπάρχει συμμετοχή θα αρχίσω να λέω και εγώ Σε ποιο καζίνο θα πας;
therock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καταρχήν για να μην απογοητευτείς: Αν νομίζεις πως με το που θα μπεις στο καζίνο θα βρεθείς σε μια κατάσταση Las Vegas που θα κυκλοφορούν τριγύρω σου ξέκολες, όλοι θα είναι πλούσιοι, κάθε φορά που κερδίζουν θα χειροκροτάν και γενικά θα υπάρχει μια εύθυμη κατάσταση που βλέπεις στις ταινίες κάνεις λάθος. ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ! Σου προτείνω για να είσαι χαλαρός και άνετος να μην πας σε ώρες αιχμής ωστε να μπορείς να κάτσεις σαν άνθρωπος. Πήγαινε καλύτερα ένα μεσημεράκι, μην σκάσεις μύτη 8-9 το βράδι... Φρουτάκια σου προτείνω να παίξεις μόνο με τα μπόνους που θα σου δώσουν, μην πετάξεις τα λεφτά σου εκεί. Ρουλέτα Το αγαπημένο μου! Το παιχνίδι που μπορει να πας με 20 ευρώ στο καζίνο και σε 15 λεπτά να τα κάνεις 400 (Μου έχει τύχει) ή να πας με 400 και σε <15' να τα κάνεις...αέρα! (Κι αυτό μου χει τύχει) Μην ψάξεις να βρεις σύστημα, δεν υπάρχει. Τα περισσότερα τα είχα κερδίσει όποτε έπαιζα εντελώς τυχαία ή ενστικτωδώς! Black Jack. Για αρχή δεν στο συνιστώ! Τις περισσότερες φορές οι υπόλοιποι ""Επαγγελματίες"" παίκτες όταν ένας νέος πάει να κάτσει στο τραπέζι αρχίζουν να τον κατηγορούν και με άσχημο μάλιστα τρόπο για την χασούρα τους οπότε θα σου χαλάσουν δυστυχ'ως την διάθεση. Αν θέλεις μπορείς να ποντάρεις πίσω απο έναν άλλο παίκτη που είναι στο τραπέζι. Δηλαδή βάζεις μάρκες εκεί που βάζει και αυτός αλλά παιζεί ο άλλος παίκτης. Αν κερδίσει αυτός κερδίζεις και εσύ, αν χάσει χάνεις κ εσύ! Πόκερ Δεν ξέρω Ιστορίες άπειρες, αν δω οτι υπάρχει συμμετοχή θα αρχίσω να λέω και εγώ Σε ποιο καζίνο θα πας; Αν και ειναι πιο κοντα στην Παρνηθα, μαλλον για Λουτρακη λεω να κανω και μια βολτα στη πολη
mclein Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ρουλετα παιζεις οτι νουμερο σου αρεσει μηπως και ειναι η μερα που εκπληρωνονται τα ονειρα σου. αν ασχοληθεις με χρωματα, λογικα θα χασεις περισσοτερα λεφτα -ενδεχομενως κ οσα εχεις επανω σου- γιατι θα πιστευεις οτι στα 10 σερι μαυρα θα ερθει το επομενο κοκκινο κ θα πονταρεις αρκετα, οποτε θα ερθει παλι μαυρο γιατι ειναι ο νομος του μερφι. μπλακ τζακ οπως στα ειπαν τα παιδια παραπανω, αν εισαι ο τυπος που γραφει στα φρυδια του τους τελειωμενους κατσε παιξε οπως κ οσο γουσταρεις κ αμα παρεις κανενα μεροκαματακι θα νιωσεις ωραια γτ ειναι κατι που νομιζεις οτι το ελεγχεις. το καλυτερο σκηνικο, εχω χασει περιπου 700€ στη ρουλετα και στο καπακι βαζω το τελευταιο μου 50€ σε ενα φρουτακι.. και τυχαια σηκωνω 2500€...εκτοτε δεν κερδισα ποτε ξανα στο συγκεκριμενο καζινο σε οτιδηποτε αλλο περαν της ρουλετας.. γενικα παντως ειναι ωραια φαση γιατι πινεις 1-2 ποτακια, χαζευεις, χαλας ενα 50αρικο αμα δεν εισαι της φασης και φευγεις κυριος/α. 2
fastnq2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλε, Η άποψή μου από κάποιες φορές που έχω επισκεφθεί το καζίνο(δεν είναι και λίγες αυτές οι φορές) και γενικά μ' αρέσει ο τζόγος πληροφοριακά: -Φρουτάκια Κουλοχέρηδες) καλό για τους ψάρακες όπως είπες παίζεις με την ησυχία σου κατά πάσα πιθανότητα θα χάσεις με μικρό ποσοστό θεωρώ να κερδίσεις αλλά τουλάχιστον έχεις την ησυχία σου, πίνεις το ποτό σου και αν είσαι τυχερός σου κάθεται και κερδίζεις και κάτι. -Ρουλέτα: Θεωρώ πως είναι το πιο σωστό παιχνίδι να κάτσεις και να βγάλεις χρήματα εγώ προσωπικά. Είτε παίζοντας μαύρο-κόκκινο είτε με άλλο σκεπτικό πχ. 5 ευρώ ποντάρισμα στο μαύρο και στον ίδιο γύρο βάζεις και 5 ευρώ σε μια τετράδα και άμα σου κάτσει η τετράδα βγάζεις ένα μικρό/σεβαστό ποσό αν όχι απλά ελπίζεις να έρθει ένας αριθμός χρώματος μαύρου ώστε τουλάχιστον να μην χάσεις τα λεφτά σου. -Μπλακτζακ: Πρέπει να ξέρεις καλά τους κανόνες(πότε τραβάμε ή πότε σταματάμε) αλλά και να τους ξέρεις πάλι απ' αυτά που έχω δει εκεί μέσα ειδικά για τους καινούργιους στο καζίνο δεν αξίζει να κάτσεις να παίξεις. Γύρω σου γριές και γέροι κατεστραμμένοι και καμμένοι που με το παραμικρό λάθος που μπορεί να κάνεις αλλά και λάθος να μην κάνεις και να τραβήξεις και να τύχει να καείς για παράδειγμα και να δουν ότι το φύλλο που τράβηξες τους έκανε ετοιμάσου για τσακωμούς και καβγάδες κάτι που δεν πιστεύω πως θες να συμβεί εμένα προσωπικά με χαλάει να κάθομαι σε τραπέζι να παίζω μπλακτζακ γιατί τσακώνομαι και δεν το ευχαριστιέμαι ενω ξέρω τους κανόνες και παίζω σωστά -Πόκερ: Δεν ξέρω καλό πόκερ δεν έχω κάτσει να παίξω ποτέ πιστεύω ό,τι συμβαίνει στο μπλακτζακ συμβαίνει και στο πόκερ. Επειδη μαρεσει ο τροπος που τα εγραψες θα συμπληρωσω πανω στο δικο σου ποστ. Συμφωνω απολυτα με φρουτακια.Στην ρουλετα ακουω πολλους να λενε οτι γινεται να βγαλεις αν ξερεις αλλα δεν μπορω να το καταλαβω.Μου φαινεται τελειως τυχη αν και το παραδειγμα που εδωσες μου αρεσε. Στο μπλακτζακ εκτος του οτι πρεπει να ξερεις τους κανονες απολυτα,πρεπει να παιζεις 1v1 με τον ντιλερ γιατι στα τραπεζια με αλλους γινονται λαθη που επηρεαζονται και οι υπολοιποι.Πχ εχει 5 ατομα το τραπεζι και οι 4 πρωτοι εχουν κανει την σωστη κινηση(πασο,τραβαω,διπλ,σπλιτ)και μενει ενας παππους που εχει 13 και ο ντιλερ εχει 10ρι,ο παππους πρεπει να τραβηξει αλλα φοβαται μην χασει οποτε παει πασο και παιρνει ολους πανω του. Στο ποκερ το κερδος μετριεται με bbs/h δηλαδη ποσα big blinds(μεγαλα πονταρισματα) κερδιζει καποιος ανα ωρα.Θελει υπομονη και πρεπει παντα να εντοπιζεις τους αντιπαλους με τους οποιους θα παιζεις και πιστευεις οτι μπορουν να κανουν λαθη.Γενικα δεν αναλυεται το ποκερ σε 2 λεπτα θελει αρκετη εμπειρια και πριν κατσει σε λαιβ τραπεζι καποιος πρεπει να παιξει λιγο ονλινε εστω με εικονικα χρηματα να εξασκηθει. 2
therock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τελικα δεν ειπε κανεις τι ισχυει σημερα με την εισοδο. Η είσοδος στο καζίνο κοστίζει 10€ τις εργάσιμες ημέρες και 15€ τα Σαββατοκύριακα. Αφού πληρώσεις στην είσοδο το εισιτήριο αξίας 6 ευρώ το Καζίνο της Πάρνηθας σου ανοίγει τις βαριές του πύλες σ’ ένα περιβάλλον τόσο γκλάμουρ και σοφιστικέ που αποκλείεται να μην εντυπωσιαστείς. 10-15 Λουτρακι και 6 Παρνηθα διαβαζω αν ισχυουν. Οποτε εχουμε εξοδα βενζινη, εισοδο, και το πολυ να εχω ενα 50αρικο μαζι μου να παιξω. Οσον αφορα αν Λουτρακι-Παρνηθα εχει κανεις αποψη, πχ περιβαλλον καζινο, τι θα κανω εξω στην πολη, η οτιδηποτε αλλο για να αποφασισω και σε ποιο θα παω
ge-lyk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 'Οντως χρώμα είναι το πιό εύκολο να παίξεις και ίσως να κερδίσεις κανένα ψιλό. Πάρε μαζί σου κάποια λεφτά και άσε πίσω κάρτες ώστε να μην σκεφτείς να βγάλεις κι άλλα αν χάσεις. Για πόκερ θέλει 400 ευρώ να παίξεις και τα τραπέζια είναι μεγάλα. Δεν μπορείς να σηκωθείς αν δεν χάσεις ή αν δεν μείνεις τελευταίος και νικητής, άρα ανταγωνίζεσαι άλλους δέκα που μάλλον παίζουν καλύτερα από σένα. Φρουτάκια έχω παίξει μόνο τα "δωρεάν" που σου δίνουν, μου φαίνεται βλακεία (και φυσικά δεν έχω κερδίσει ποτέ). Καλό στο καζίνο είναι να πηγαίνεις όταν έχει κληρώσεις, να πίνεις το ποτό σου, να τρως, να χαζοπαίζεις λίγο και το καλύτερο: να σπας πλάκα με διάφορους σουρεάλ χαρακτήρες εκεί μέσα. .....αυτο που λες για το πόκερ δεν ισχύει. Εννοείται ότι σηκώνεσαι όποτε θέλεις 1
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Που έχεις παίξει πόκερ και ήταν έτσι? Λουτράκι είναι όπως λέω, τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 4 χρόνια που είχα πάει.
fotaras13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 σοι εχει παει ή πηγαινετε και τακτικα, που σκορπιζετε το χρημα, πειτε καμια εμπειρια Αν υπάρχει μέλος του ινσόμνια (ή και γενικότερα) που πάει τακτικά σε καζίνο δυο εκδοχές υπάρχουν: Είτε θα είναι κάνας ευκατάστατος που δεν τον νοιάζει να χάνει χρήμα είτε κάποιος εντελώς κατεστραμμένος οικονομικά/εγκεφαλικά... Αν και για το πρώτο δεν είμαι βέβαιος....
greekbusters Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Για Πάρνηθα η απλή είσοδος, η οποία περιλαμβάνει ένα ποτό -τους λαχνους- μείωση στα σνακ, έχει και μ 8 και 12 οι οποίες περιλαμβάνουν σνακ η πρώτη, φαγητό η δεύτερη. Για Λουτράκι ξέρω σίγουρα είναι 6 και δεν γνωρίζω αν έχει και άλλες. Προσωπικά ως απάντηση στον φωταρα, έχοντας την πρώτη φορά βγάλει 500€, είπα τα 200 θα τα ξοδεψω εκεί. Έτσι έχω πάει μερικές φορές χαλωντας τα 30€ κάθε φορά. Άλλες φορές έχω κερδίσει άλλες χάσει. Τώρα που τελείωσε το 200αρι είπα τέλος. Αν υπάρχει μέτρο όλα γίνονται 1
4saken Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 θα πηρες μερος σε τουρνουα.στα cash games φευγεις οποτε θες.μην εισαι απολυτη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα