Le Perv Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το βγαζουν σε λευκο χρωμα ειναι πιο premium Κοιτα πως ειναι τα Dreamcast και τα SNES.Κιτρινισμενα τα περισσοτερα, ετοιμα να πεθανουν. Οσες συσκευες ειναι ασπρες κι εκτεθιμενες τον ηλιο, ειναι κιτρινισμενες. Ενω κατι παλιο Μaster System, Mega drive, Saturn, Ps2 δεν εχουν ουτε μια ρητιδα. Παρα την ηλικια τους. Ουτε μποτοξ, ουτε τραβηγματα. Δε τα αγγιζει ο χρονος. 3
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Γιατι πες μου ποιος εχει το ps4 στον ηλιο? Ολοι μεσα σε σπιτι το εχουνε που σπανια στα επιπλα που το βαζουμε βλεπουν ηλιο. 4
Le Perv Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Γιατι πες μου ποιος εχει το ps4 στον ηλιο? Ολοι μεσα σε σπιτι το εχουνε που σπανια στα επιπλα που το βαζουμε βλεπουν ηλιο. Το καλοκαιρι ομως που παιρνουν αδεια, πανε και κανουν ηλιοθεραπεια! Περα απο την πλακα, κι εμενα ειναι μεσα στο σπιτι. Αλλα το μεσημερι που γυριζει ο ηλιος, το χτυπαει ο ηλιος για 1-2 ωρες (Dreamcast). Δε φοβαμαι τις μαυρες συσκευες. Εκεινο το Dreamcast μου ραγιζει την καρδια. Κατι πρεπει να κανω. 1
badbad Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το καλοκαιρι ομως που παιρνουν αδεια, πανε και κανουν ηλιοθεραπεια! Περα απο την πλακα, κι εμενα ειναι μεσα στο σπιτι. Αλλα το μεσημερι που γυριζει ο ηλιος, το χτυπαει ο ηλιος για 1-2 ωρες (Dreamcast). Δε φοβαμαι τις μαυρες συσκευες. Εκεινο το Dreamcast μου ραγιζει την καρδια. Κατι πρεπει να κανω. RETROBRIGHT ΙΣΩΣ; ΠΡΟΧΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 1
vabill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Λόγω του χιονιά το έβγαλαν σε λευκό μάλλον...
heavyrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Πιο premium απο τα μαυρο δεν υπαρχει.Στα παντα.Απο αυτοκινητα μεχρι καλτσες. Τρομαξαμε εμεις οι πιο μεγαλοι, μεχρι να φυγει το αθλιο ασημι απο τις home cinema και hi-fi συσκευες και το αθλιο μπεζ απο τους υπολογιστες. Ξεχασες το χρυσο/σαμπανιζε σε κατι παλιους denon που ηταν το χειροτερο ολων!!! 1
Agnwstos_X Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Κοιτα πως ειναι τα Dreamcast και τα SNES. Κιτρινισμενα τα περισσοτερα, ετοιμα να πεθανουν. Οσες συσκευες ειναι ασπρες κι εκτεθιμενες τον ηλιο, ειναι κιτρινισμενες. Ενω κατι παλιο Μaster System, Mega drive, Saturn, Ps2 δεν εχουν ουτε μια ρητιδα. Παρα την ηλικια τους. Ουτε μποτοξ, ουτε τραβηγματα. Δε τα αγγιζει ο χρονος. Γι αυτο ειναι glacier το white. Ειναι γυαλιστερο σα λακαριστο, δε κιτρινιζει. Το καλοκαιρι ομως που παιρνουν αδεια, πανε και κανουν ηλιοθεραπεια! Περα απο την πλακα, κι εμενα ειναι μεσα στο σπιτι. Αλλα το μεσημερι που γυριζει ο ηλιος, το χτυπαει ο ηλιος για 1-2 ωρες (Dreamcast). Δε φοβαμαι τις μαυρες συσκευες. Εκεινο το Dreamcast μου ραγιζει την καρδια. Κατι πρεπει να κανω. Οντως με το dreamcast κατι πρεπει να κανω και εγω δε μπορω να το βλεπω ετσι... 2
TsironakosMix Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ωραίο! αλλά θα φαίνεται η μάκα στο χειριστήριο. Η μακα μπορει να μη φενετε η μαρκα ομως ναι
Le Perv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γι αυτο ειναι glacier το white. Ειναι γυαλιστερο σα λακαριστο, δε κιτρινιζει. Σωστοοοος! Δε το ειχα προσεξει.
Kapoios Akuros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το slim σε λευκό και το Pro σε μαύρο! Όπως και να έχει μας αρμεγουν για τα καλά 2
hackerW32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γιατι πες μου ποιος εχει το ps4 στον ηλιο? Ολοι μεσα σε σπιτι το εχουνε που σπανια στα επιπλα που το βαζουμε βλεπουν ηλιο. bro τα ασπρα κληματιστικα και ο υπολογιστης μου που ειχα στο νυπιο κιτρίνισαν με τα χρονια, ιδικά εαν εχεις καπνιστες στο σπιτι σου..
zousgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η μακα μπορει να μη φενετε η μαρκα ομως ναι http://www.slang.gr/lemma/1068-maka
michael92 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ειδικα για μια κονσολα που σε 2 χρονια θα την λες last gen. Εχει ηδη βγει ps4 pro, το scorpio δεν αργει και δεν πιστευω πως η sony θα το αφησει να παιζει μπαλα μονο του. Δεν πρόκειται να βγει νέα κονσόλα μέχρι να βγουν 7nm APUs. 1
Giannis_kan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ψηφίζω μαυρακι!! Μόνο το χειριστήριο γουστάρω πολύ σε άσπρο! Είναι φοβερό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα