firegarden Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Λεω κι εγω να βαλω adsl 384(η γραμμη μου ειναι pstn)αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δε ξερω ποιο modem να βαλω.Τα 4 που ειναι διαθεσιμα απο το site του ΟΤΕειναι τα εξης: ADSL MODEM SIEMENS SPEEDSTREAM 5100 96 € ADSL MODEM SIEMENS EFFICIENT SPEEDSTREAM 4000/4060 86,40 € ADSL MODEM SIEMENS NTXPRESSLINKD PSTN 105,86 € ADSL MODEM SIEMENS SPEEDSTREAM 5400 117 € Σε ενα αλλο ποστ διαβασα οτι τα speedstream ειναι ελατωμματικα και οτι γενικα καλο θα ηταν να αποφυγω τα usb modems.Ειμαι ηδη συνδεδεμενος σε ενα lan που εχω στο σπιτι μεσω ethernet,οποτε αν βαλω καποιο adsl modem με ethernet συνδεση,θα πρεπει να βαλω κι αλλη καρτα ethernet;Δε θα υπαρχει κινδυνος για εμφανιση conflct,κτλ;
dim_b Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Κίνδυνος γιά conflicts δεν υπάρχει, αλλά αφού έχεις ήδη δίκτυο στο σπίτι θα θέλεις σίγουρα να έχεις internet σε όλους τους υπολογιστές. Η λύση είναι να πάρεις ένα switch και να συνδέσεις εκεί το modem και τα PC.
whiteman7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 ADSL MODEM SIEMENS NTXPRESSLINKD PSTN 105,86 € auto file mou.na apofygeis ta usb.ethernet pio stathero.afto pira kai ego kai eimai xilioeyxaristimenos epeidi sou bgazei siemens modems mallon tha eisai kai de siemens dslam...pragma poli kalo xereis ase pou to modemaki ayto de xreiazetai rythmiseis me ports.einai sxedon automatopoiimenmo.mono ena kalo firewall na exeis.pigene se ote shop kai parto xoris deyteri koubenta file mou kaloriziko bre
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.