Προς το περιεχόμενο

minidv kai firewire problem

george11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exo mia mini dv panasonic nvgs1. To provlima mou einai i sindesi me to pc. Eno ola doyleyan mia xara me sindesi firewire ksafnika xoris na peirakso tipota to pc den anagnorizei tin camera. Dokimasa allo kalodio kai alli karta me chipset texas instruments (ayto pou eixa itan via) alla pali tipota. Tora anagkazomai na kano analogiko capture. H mobo einai mia gagabyte ga7vaxp ultra kai to os einai winxp pro me sp1. Exo dokimasei kamia dekaria programmata xoris apotelesma. H camera einai ok giati paizei se allo pc. Bazo tin camera,tin anoigo sto vcr kai ta xp den tin blepoyn. Ti mporei na egine ksafnika? Ousiastika tin exo xarei 3 mines giati meta ebgale to problima. An to iksera tha epairna analogiki kai tha glitona kai lefta. Kamia idea?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω και εγω την ιδια καμερα ακριβως, αλλα ποτε δεν μου παρουσιαστηκε τετοιο προβλημα.

Με πιο προγραμμα δοκιμασες να κανεις capture? Μηπως πρεπει να βαλεις τους τελευταιους drivers της VIA για το mobo σου?

Αλλη συσκευη firewire (π.χ εξωτερικος σκληρος) εχεις δοκιμασει να συνδεσεις? Εκανες καμια επισκεψη στο windows update για καποιο τυχον patch? Πια καρτα firewire εχεις στο PC σου?

Μηπως το mobo σου εχει firewire port και το εχεις απενεργοποιησει απο το BIOS?

Δεν μπορει, θα βρουμε καποια λυση.

Exo toys teleytaioys drivers gia ola. To firewire inai on board energopoiimeno.Exo dokimasei alles 2 kartes pci xoris apotelesma.Den einai thema software afou to pc den tin blepei katholou. Ta xp den exoun dikoys toys drivers? exo ta teleytaia updates.I karta einai ok giati dokimasa pano enan skliro me firewire kai ton eide kanonika.Exo dokimasei kai chip via kai texas instruments. Thanks gia tin apantisi!!

yparxei periptosi na vris driver gia tin kamera apo to episimo site tis panasonic?ego tha dokimaza na kano repair sta windows mipos kai se kapia apengatastasi programatos svistike kata lathos o driver pou exoun ensomatomena ta windows gia na ti vlepoun.

Να σε ρωτησω κατι απλο? Που εχεις συνδεσει την καμερα? Εχεις ξεχωριστη καρτα firewire η εχει η μητρικη firewire σε εξωτερικο bracket?

1)Ποια καρτα pci δοκιμασες?

2) Αυτη τη στιγμη ο firewire controller της μητρικης ειναι ενεργοποιημενος στο BIOS η οχι?

3) Δοκιμασες να συνδεσεις καποια αλλη συσκευη firewire εκτος καμερας

4) Τραβηξε ενα screenshot του device manager των windows (φροντισε να ειναι εξαπλωμενο εκει που αναφερεται ΙΕΕΕ 1394 bus host controllers) και βαλτην εδω να δουμε τι συσκευες υπαρχουν (ειδαλλως γραψε τι βλεπεις εκει)

5) Οταν συνδεεις την καμερα δεν ακουγεται καθολου ο ηχος των windows που δειχνει οτι συδεθηκε συσκευη?

6) Υπαρχει περιπτωση να φταιει ο συνδυασμος καλωδιου-επαφης βυσματος? Π.Χ να μην πιανει καλα το βυσμα στην καμερα? Το εχεις δοκιμασει με το ιδιο καλωδιο σε αλλο PC και δουλευε? (Για παραδειγμα ειχα συνδεσει και εγω την καμερα μου στην μικρη θυρα 4pin αλλα δεν κουμπωνε καλα το καλωδιο και δεν την εβλεπε την καμερα, επρεπε να κουνησω λιγο το καλωδιο η να το συνδεσω στην μεγαλη θυρα 6-pin που επιανε καλυτερα)

Κοιτα επισης στην σελιδα της Gigabyte για τυχον Βιος η driver update και επισης δοκιμασε να συνδεσεις στην PCI καρτα και με ενεργοποιημενο και με απενεργοποιημενο το firewire της μητρικης απο το BIOS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...