kwstas arvanitidhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας θέλω βοήθεια στο εξής πως θα μπορέσω τα τελευταια αρθρα μου να φενοντε και σε pc και σε Kινητο και να φορτώνουν οσο πας κατω σαν το www.trelokouneli.gr εχω ακριβώς το ιδιο θέμα εχω βαλει το ajax load more αλλα χαλαει την εικονα του σιτε δεν φαίνονται καθολου ομοιομορφα τα αρθρα ουτε στο κινητο ουτε στο Pc το μονο που κερδισα ειναι να φορτωνουν οσο πας κατα κατω τι λετε να κανω? αν μπορει καποιος να βοηθησει δωρεαν ας γραψει μια απαντηση αν παλι καποιος θελει επι πληρωμη να μου το κανει ο ιδιος ας στηλει ενα μηνυμα ευχαριστώ πολύ
tzotzosgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας θέλω βοήθεια στο εξής πως θα μπορέσω τα τελευταια αρθρα μου να φενοντε και σε pc και σε Kινητο και να φορτώνουν οσο πας κατω σαν το www.trelokouneli.gr εχω ακριβώς το ιδιο θέμα εχω βαλει το ajax load more αλλα χαλαει την εικονα του σιτε δεν φαίνονται καθολου ομοιομορφα τα αρθρα ουτε στο κινητο ουτε στο Pc το μονο που κερδισα ειναι να φορτωνουν οσο πας κατα κατω τι λετε να κανω? αν μπορει καποιος να βοηθησει δωρεαν ας γραψει μια απαντηση αν παλι καποιος θελει επι πληρωμη να μου το κανει ο ιδιος ας στηλει ενα μηνυμα ευχαριστώ πολύ βασικα δεν ειναι λειτουργικο και ειδικα σε κινητα και κανει φορτωμα ολα τα αρθρα!
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 . , ; παρακαλω :; βασικα δεν ειναι λειτουργικο και ειδικα σε κινητα και κανει φορτωμα ολα τα αρθρα! Καλησπερα εγω εχω βγαλει τα παραξενα και εχω αφησει μοτο το ειδησεις που ειναι τα τελευταια αρθρα που ανεβηκαν ναι αλλα οσο κατεβαινεις σου φορτωνει κιαλα σιγα σιγα δεν τα φορτωνει τα τελευταια αρθρα μπαμ οσο κατεβαινεις τα φορτωνει αυτο θελω να κανω
tzotzosgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 μπορεις να μας δωσεις καποιο λινκ αν δεν θες εδω στειλε πμ
Predatorkill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 παρακαλω :; Αμα κοιταξεις καλα στο πληκτρολογιο υπαρχουν 2 κουμπια, το ενα εχει μια '.' και το αλλο εχει ενα ','. Ελπιζω τις ειδησεις να τις γραφει αλλος. 1
lionheart82 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ εκ παραδρομής δεν κατάλαβα τι προσπαθούν να επισημάνουν τα παιδιά. Προφανώς αναφέρονται στα σημεία στίξης όπως το κόμμα, η τελειά και τα οποία δεν χρησιμοποιείς καθόλου στις προτάσεις σου. Τώρα για την ιστοσελίδα εάν δεν βγάλεις άκρη στείλε μου pm να το δούμε. J
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα και παλι τελικα το εφτιαξα σας ευχαριστω ολους καλη σας μερα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα