yimmiyimmi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με εγγύηση και samsung ακούγεται πραγματικα αστείο, αν αναλογιστεί κάποιος την arvato,μονο η procordia αξίζει απο προσωπική εμπειρία, για αυτό καλυτερα xiaomi που έχουν και ποιότητα και κάμερες και πέρα απο καλυτερα σπεκ έχουν και καλύτερη ποιότητα κατασκευής,στο άλλο πληρωνεις για εγγύηση και εν τέλει πληρωνεις απο τη τσέπη σου,ας είμαστε σοβαροί δεν περνεις οτι πληρωνεις αλλά οτι μοστραρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με εγγύηση και samsung ακούγεται πραγματικα αστείο, αν αναλογιστεί κάποιος την arvato,μονο η procordia αξίζει απο προσωπική εμπειρία, για αυτό καλυτερα xiaomi που έχουν και ποιότητα και κάμερες και πέρα απο καλυτερα σπεκ έχουν και καλύτερη ποιότητα κατασκευής,στο άλλο πληρωνεις για εγγύηση και εν τέλει πληρωνεις απο τη τσέπη σου,ας είμαστε σοβαροί δεν περνεις οτι πληρωνεις αλλά οτι μοστραρεται H Samsung έχει 8 εξουσιοδοτημένα επίσημα κέντρα σερβις ΜΟΝΟ στην Αθήνα... Όπως επίσης έχει και επαρχία Θεσ/νίκη, Πάτρα, Ηράκλειο κλπ. Καμία άλλη εταιρεία δεν παρέχει τέτοια ποσότητα κέντρων σέρβις στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια - για μένα - προσφέρει την καλύτερη εγγύηση. Όποιος δεν θέλει Arvato έχει άλλες πόσες επιλογές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Συν + Μπράβο που το Α3 διατηρεί τις 4.7 και έτσι υπάρχει για κάποιους μικρή αξιοπρεπής συσκευή. Πλην - Άτολμη η αναβάθμιση χαρακτηριστικών στο Α3 αλλά όχι και καθόλου - Λάθος σχεδιαστική επιλογή -> Πολύ καμπύλες γωνίες θυμίζουν 2011-12. Αισθητικά υποβαθμίστηκαν από το περσινό μοντέλο. -> Γιατί έβαλα πίσω "γυαλί" (έλεος δεν μας φτάνει το μπροστά να σπάει?). Μέγα λάθος θα οδηγήσει έτσι και αλλιώς σε χρήση θήκης ακόμα και για αυτούς που δεν έβαζαν και έτσι αν υπήρχε αισθητικό πλεονέκτημα θα χαθεί. Σε συνδυασμό με το 2.5Δ γυαλί που δεν μπαίνουν πλήρεις προστασίες οθόνης (οι άκρες μένουν ακάλυπτες) το κινητό θα γίνει η χαρά του service σε αλλαγές όπου βασικά για το πίσω δεν θα το αλλάζουν απλά και θα το αφήνουν σπασμένο (όταν δεν είναι καλυμμένο με χοντρή θήκη). Σχεδιαστικά η πρακτικότητά του δεν είναι σπουδαία και το usb-c με αφήνει αδιάφορο ή καλύτερα με ενοχλεί καθώς θα αγοράζω καινούρια καλώδια να το συνδέω σε pc/φορτιστές. Το ένα παρεχόμενο δεν είναι ποτέ αρκετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με εγγύηση και samsung ακούγεται πραγματικα αστείο, αν αναλογιστεί κάποιος την arvato,μονο η procordia αξίζει απο προσωπική εμπειρία, για αυτό καλυτερα xiaomi που έχουν και ποιότητα και κάμερες και πέρα απο καλυτερα σπεκ έχουν και καλύτερη ποιότητα κατασκευής,στο άλλο πληρωνεις για εγγύηση και εν τέλει πληρωνεις απο τη τσέπη σου,ας είμαστε σοβαροί δεν περνεις οτι πληρωνεις αλλά οτι μοστραρεται Σερβις για τα Samsung δεν είναι μόνο η Arvato. Υπάρχουν authorized κέντρα με απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Όταν μου χάλασε στους 8 μήνες η μπαταρία του Tab S2 μου, αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο, το έδωσα στο κέντρο της Γλυφάδας Δευτέρα πρωί και Τρίτη μεσημέρι με παίρνουν τηλέφωνο έτοιμο. Αντικατάσταση μπαταρίας, νέα εγγύηση στη μπαταρία ούτε μα ούτε μου. Οπότε καλό είναι να έχουμε ιδία άποψη και να μην αναπαράγουμε μπούρδες. Επίσης η σύγκριση Xiaomi με τα samsung (ΕΙΔΙΚΑ τη σειρά Α) είναι να κλαις από τα γέλια. Από τη μια έχεις μια πλαστικούρα με χάλια οθόνη, κάμερα για κλάματα και υποστήριξη μηδέν, και από την άλλη έχεις μακράν την καλύτερη κατασκευή, συνεχή υποστήριξη (Το Α 2015 πάει για Nougat) και άψογο σέρβις. Έλεος με την Κινεζολαγνεία. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 3 γκαμπαιητ μνημη.. Γκιγκα μπαιτ φιλε οχι γκαμπαητ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solowing Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σερβις για τα Samsung δεν είναι μόνο η Arvato. Υπάρχουν authorized κέντρα με απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Όταν μου χάλασε στους 8 μήνες η μπαταρία του Tab S2 μου, αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο, το έδωσα στο κέντρο της Γλυφάδας Δευτέρα πρωί και Τρίτη μεσημέρι με παίρνουν τηλέφωνο έτοιμο. Αντικατάσταση μπαταρίας, νέα εγγύηση στη μπαταρία ούτε μα ούτε μου. Οπότε καλό είναι να έχουμε ιδία άποψη και να μην αναπαράγουμε μπούρδες. Επίσης η σύγκριση Xiaomi με τα samsung (ΕΙΔΙΚΑ τη σειρά Α) είναι να κλαις από τα γέλια. Από τη μια έχεις μια πλαστικούρα με χάλια οθόνη, κάμερα για κλάματα και υποστήριξη μηδέν, και από την άλλη έχεις μακράν την καλύτερη κατασκευή, συνεχή υποστήριξη (Το Α 2015 πάει για Nougat) και άψογο σέρβις. Έλεος με την Κινεζολαγνεία. Όπως λες και εσύ, καλό είναι να έχουμε ιδία άποψη πριν εκφραστούμε δημόσια και μάλιστα με τόση βεβαιότητα. Οι πλαστικούρες με χάλια οθόνη της Xiaomi για παράδειγμα είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο και γυαλί, ενώ οι οθόνες τους είναι πάντα πολύ καλές για την κατηγορία τους. Άμεσοι ανταγωνιστές του Α5 είναι το Redmi Note 4 (κατηγορία) και το Mi5 32ΜΒ (τιμή). Αν τα δεις από κοντά δίπλα στο Α5, θα αλλάξεις τροπάριο για την ποιότητα κατασκευής. Το Α5 έχει σίγουρα καλύτερη οθόνη από το Redmi Note 4, χωρίς το 2ο να είναι κακό, καθώς έχει λόγο αντίθεσης πάνω από 1100 και αρκετά καλές χρωματικές ρυθμίσεις. Το Α5 έχει και ελαφρώς καλύτερη κάμερα, αν και οι αισθητήρες είναι αρκετά παρόμοιοι (S5K3L2 για το Α5, S5K3L8 για το Redmi). Σε όλα τα άλλα το Redmi κάνει το Α5 του 2017 κιμά, δε σχολιάζω καν για το περσινό μοντέλο. Έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάρτα γραφικών, πιο πολύ μνήμη, πιο πολύ αποθηκευτικό χώρο, υποστηρίζει 2 sim ακόμα και στη μικρότερη του έκδοση κλπ. Για το Mi5 δε χρειάζεται να πω τίποτα, γιατί απλά αν διαθέτεις τη στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, θα καταλαβαίνεις και από μόνος σου πως υπερτερεί σχεδόν στα πάντα έναντι του Α5. Όσο για την υποστήριξη, θα συμφωνήσω μαζί σου σε ότι αφορά το υλικό εφόσον δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία στη χώρα μας (η Quest είναι εισαγωγέας). Σε ότι αφορά το λογισμικό όμως, δεν τα ξέρεις και πολύ καλά. Καταρχήν ακόμα και μοντέλα της εταιρίας όπως το Mi2 που κυκλοφόρησαν το 2012 δεν έχουν σταματήσει να παίρνουν αναβαθμίσεις και φοράνε την τελευταία έκδοση του MIUI. Καθώς πολλές από τις καινούργιες λειτουργίες του Android πολλές φορές γίνονται backport στο MIUI, η υποστήριξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Σε ότι αφορά το ίδιο το Android, συσκευές από το 2013 όπως το Mi3 είναι πλέον σε Marshmallow και ίσως να έπαιρνε και Nougat αν δε φόραγε SD801. Όσο για το Nougat, οι 3 από τις 5 συσκευές που έχουν ανακοινωθεί πως θα αναβαθμιστούν πρώτες, είναι 2ετίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 μονο η procordia αξίζει απο προσωπική εμπειρία Οι κατοιχοι G4 με bootloop αλλα και G5 με προβληματα οθονης ή στο πορτακι ειμαι σιγουρος οτι διαφωνουν με το παραπανω που γραφεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stial Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Για το Mi5 δε χρειάζεται να πω τίποτα, γιατί απλά αν διαθέτεις τη στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, θα καταλαβαίνεις και από μόνος σου πως υπερτερεί σχεδόν στα πάντα έναντι του Α5. Πες τίποτα γιατί με το που διάβασα το σχόλιο σου έκανα login για να σε ρωτήσω πως γίνεται να θεωρείς το κρακεράκι καλύτερο σχεδόν στα πάντα απο το Α5. (ΥΓ: Πιστεύω ότι διαθέτω τη στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solowing Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πες τίποτα γιατί με το που διάβασα το σχόλιο σου έκανα login για να σε ρωτήσω πως γίνεται να θεωρείς το κρακεράκι καλύτερο σχεδόν στα πάντα απο το Α5. (ΥΓ: Πιστεύω ότι διαθέτω τη στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα). 1) Soc, η διαφορά είναι τεράστια τόσο σε cpu, όσο σε κάρτα γραφικών. 2) Περισσότερη και ταχύτερη μνήμη. 3) Περισσότερο και γρηγορότερο αποθηκευτικό χώρο (UFS2 vs eMMC). 4) Καλύτερη κάμερα. 5) Καλύτερη έξοδο ήχου (καλύτερος DAC και πιο ισχυρή έξοδος). 6) Γρηγορότερη φόρτιση. Σου φτάνουν αυτά; Ακόμα και στην οθόνη που είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του Α5, η διαφορά είναι μικρή αφού ναι μεν το Α5 έχει καλύτερο μαύρο, το Mi5 όμως διαθέτει καλύτερη ευκρίνεια (IPS) και καλύτερη φωτεινότητα (πάνω από 600 nits), ενώ σε χρωματικές ρυθμίσεις παρότι το Α5 υπερέχει λίγο (είναι ομολογουμένως άψογα ρυθμισμένο), οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Να σημειώσω πως έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος και τα 2 κινητά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Άμεσοι ανταγωνιστές του Α5 είναι τοτο Mi5 32ΜΒ (τιμή). Αν τα δεις από κοντά δίπλα στο Α5, θα αλλάξεις τροπάριο για την ποιότητα κατασκευής. Μιλαμε για αυτο το κινητο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solowing Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μιλαμε για αυτο το κινητο? https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE Ναι, για αυτό μιλάμε. Όταν ένα τηλέφωνο είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ, είναι λογικό να είναι και πιο εύκολο να το λυγίσεις. Συνήθως όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής μιλάμε για την επιλογή υλικών και το φινίρισμα. Όσο για το συγκεκριμένο βίντεο, έχω να σου προτείνω μια λύση για αυτή τη σοβαρή αδυναμία του Mi5. Μην προσπαθήσεις σκόπιμα να λυγίσεις το κινητό σου, ασκώντας ισχυρή πίεση στοχευμένα στο δομικά πιο αδύναμο σημείο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stial Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ναι, για αυτό μιλάμε. Όταν ένα τηλέφωνο είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ, είναι λογικό να είναι και πιο εύκολο να το λυγίσεις. Συνήθως όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής μιλάμε για την επιλογή υλικών και το φινίρισμα. Όσο για το συγκεκριμένο βίντεο, έχω να σου προτείνω μια λύση για αυτή τη σοβαρή αδυναμία του Mi5. Μην προσπαθήσεις σκόπιμα να λυγίσεις το κινητό σου, ασκώντας ισχυρή πίεση στοχευμένα στο δομικά πιο αδύναμο σημείο του. Όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής μιλάμε για αυτά που λές αλλα και την ανθεκτικότητα αυτών των υλικών. Όταν ένα κινητό καταστρέφεται με αυτήν την κίνηση (πρόσεχε δεν μιλάμε για απλό bend, έχει ανοίξει στα 2 και είναι άχρηστο) είναι προφανές οτί κάτι δεν πάει καλά στην κατασκευή του ή εστω στην επιλογή των υλικών. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν σύνολο το συγκεκριμένο κινητό και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω μέχρι που είδα αυτό το video. Στην πλειονότητα των κινητών που τεστάρει ο τύπος με τον ίδιο τρόπο που φέρεται και στο Mi5 κανένα δεν άνοιξε τόσο εύκολα στα 2 (νομίζω κάτι αντίστοιχο έγινε και στο Nexus 6p). Επίσης το Α5 που το έχω δεί απο κοντά μπορεί να είναι πιο αδύναμο στους τομείς που αναφέρεις αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο κρακεράκι. Αν άλλαζα λοιπόν κινητό αύριο και είχα να επιλέξω απο αυτα τα 2 θα προτιμούσα το A5 μόνο για αυτόν τον λόγο. Σημειώνω επίσης ότι δεν είμαι fanboy της Samsung, χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια το Nexus 4. Αναρωτιέμαι εάν και το Mi5s με την νέα κατασκευή θα πάθει το ίδιο, έαν το έχεις τεστάρει πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ναι, για αυτό μιλάμε. Όταν ένα τηλέφωνο είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ, είναι λογικό να είναι και πιο εύκολο να το λυγίσεις. Συνήθως όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής μιλάμε για την επιλογή υλικών και το φινίρισμα. Όσο για το συγκεκριμένο βίντεο, έχω να σου προτείνω μια λύση για αυτή τη σοβαρή αδυναμία του Mi5. Μην προσπαθήσεις σκόπιμα να λυγίσεις το κινητό σου, ασκώντας ισχυρή πίεση στοχευμένα στο δομικά πιο αδύναμο σημείο του. Ο ανθρωπος συγκριτικα κανει με αυτο το σκοπο.Οταν μιλαμε για ποιοτητα κατασκευης οπως λεει και αυτος ευστοχα δεν μιλαμε μονο αν εχει γυαλι ή αλουμινιο αλλα και την αντοχη που εχει σε βαθος χρονου. Οταν λοιπον το εν λογω κινητο κοστιζει περιπου το 1/2 με 1/3 ενος galaxy s7 ειναι λογικο οτι οι περικοπες που εχουν γινει οπως αναφερει ειναι και στην αντοχη του οπως γενικα σε διαφορα τετοια κινεζικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solowing Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Όταν μιλάμε για ποιότητα κατασκευής μιλάμε για αυτά που λές αλλα και την ανθεκτικότητα αυτών των υλικών. Όταν ένα κινητό καταστρέφεται με αυτήν την κίνηση (πρόσεχε δεν μιλάμε για απλό bend, έχει ανοίξει στα 2 και είναι άχρηστο) είναι προφανές οτί κάτι δεν πάει καλά στην κατασκευή του ή εστω στην επιλογή των υλικών. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν σύνολο το συγκεκριμένο κινητό και ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω μέχρι που είδα αυτό το video. Στην πλειονότητα των κινητών που τεστάρει ο τύπος με τον ίδιο τρόπο που φέρεται και στο Mi5 κανένα δεν άνοιξε τόσο εύκολα στα 2 (νομίζω κάτι αντίστοιχο έγινε και στο Nexus 6p). Επίσης το Α5 που το έχω δεί απο κοντά μπορεί να είναι πιο αδύναμο στους τομείς που αναφέρεις αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο κρακεράκι. Αν άλλαζα λοιπόν κινητό αύριο και είχα να επιλέξω απο αυτα τα 2 θα προτιμούσα το A5 μόνο για αυτόν τον λόγο. Σημειώνω επίσης ότι δεν είμαι fanboy της Samsung, χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια το Nexus 4. Αναρωτιέμαι εάν και το Mi5s με την νέα κατασκευή θα πάθει το ίδιο, έαν το έχεις τεστάρει πες μου. Κοίτα, τον πάω τον Jerry αλλά πρέπει κάποια από τα πράγματα που κάνει να τα βλέπουμε και από το σωστό πρίσμα. Το "bend test" του ας πούμε μπορεί να είναι ψυχαγωγικό, αλλά έχει ελάχιστη πρακτική χρησιμότητα. Για να γίνει στο κινητό σου κάτι παρόμοιο με αυτό που επιχειρεί ο Jerry, θα πρέπει ή να το προκαλέσεις επίτηδες, ή να είσαι απίστευτα απρόσεκτος και ταυτόχρονα ιδιαίτερα άτυχος. Ο λόγος που άνοιξε ευκολότερα από την πλειονότητα των κινητών που έχει τεστάρει είναι πως είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από αυτή. Η ποιότητα των υλικών (αλουμίνιο και γυαλί) του είναι πολύ καλή αν η προτεραιότητα σου είναι αυτή και κακή αν η προτεραιότητα σου είναι να περνάς ένα πρακτικά μικρής χρησιμότητας τεστ ενός γνωστού μπλόγκερ. Ρεαλιστικά, τα σημερινά κινητά δεν κινδυνεύουν να κοπούν στα 2, κινδυνεύουν να πέσουν κάτω και να σπάσει η οθόνη τους. Από αυτή την άποψη, το πολύ μικρό βάρος του Mi5 αλλά και το γεγονός πως το πίσω κάλυμμα του είναι αποσπόμενο, λειτουργούν υπέρ του. Το Α5 μπορεί να είναι πιο άκαμπτο, αλλά αυτό σε συνδυασμό με το αρκετά μεγαλύτερο βάρος του λειτουργούν εναντίων του σε μια πιθανή πτώση. To Mi5s δεν το έχω τεστάρει διότι όπως σου είπα θεωρώ πως πρακτικά το σημείο του κινητού που πρέπει να είναι ανθεκτικό είναι η οθόνη και αυτό δεν έχει Gorilla Glass. Από εκεί και πέρα δε με ενδιαφέρει αν μπορεί να το σπάσει ο Jerry ή όχι. Πάντως επειδή και εγώ τη σειρά Nexus χρησιμοποιούσα μέχρι να την καταργήσει η Google, θα σου πω πως αν έχεις συνηθίσει σε AOSP δύσκολα ανέχεσαι TouchWiz και άλλα OEM skins. Γιαυτό και μετράει πολύ το community developer support το οποίο με exynos είναι δυστυχώς μηδενικό. Γενικά τα midrange της Sammy έχουν βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια αλλά χρειάζεται να κάνουν και άλλα βήματα ακόμα για να έχει νόημα η απόκτηση τους και από άτομα που δεν τους ενδιαφέρει το brand name. Το Α5 του 2017 έχει αυτή τη στιγμή 430 ευρό στο amazon, κάνει δηλαδή τα ίδια λεφτά με το OnePlus 3T. Όποιος πιστεύει πως το Α5 είναι καλύτερη αγορά ας επιχειρήσει να το στηρίξει με επιχειρήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι τον παραπανω κυριο τον παιρνει να κανει τετοια συγκριτικα γιατι ποσοι απο εμας εχουν την δυνατοτητα να δινουν χρηματα για κινητα με κινδυνο να τους σπασουν οπως το παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα