barbasg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος παιδια αλλα δεν το περιμενα . εκανα τεστ σουπερ πι στο κινητο και μου εβγαλε στο 1Μ , 21.65 sec . νικησε κατα κρατος το lap top , HP core i5 2430M στα 2.4GHZ με tourbo boost στα 3GHZ , που εβγαλε 50.37 sec .τι να πω? ειλικρινα δεν το περιμενα
Chief90 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 συγκρίνεις αλλα πράγματα . 1) το pi δεν ειναι σοβαρο τεστ 2) το κανεις σε διαφορερικες πλατφορμες windows και android 3)εντελως διαφορετικες αρχιτεκτονικες .....διαφορερικα instructions sets κτλπ .. βαλε να κανει ο arm επεξεργαστής ενα video edit να δεις ποτε και αν θα τελειωσει
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος παιδια αλλα δεν το περιμενα . εκανα τεστ σουπερ πι στο κινητο και μου εβγαλε στο 1Μ , 21.65 sec . νικησε κατα κρατος το lap top , HP core i5 2430M στα 2.4GHZ με tourbo boost στα 3GHZ , που εβγαλε 50.37 sec .τι να πω? ειλικρινα δεν το περιμενα Σε 50 secs το βγάζει ο Pentium 3, κάτι κάνεις λάθος. Ο επεξεργαστής της υπογραφής το κάνει σε 11, και ο i5 3230m το βγάζει σε ~18secs. Κάτι λάθος έκανες στο λάπτοπ ή είναι τίγκα στους ιούς.
barbasg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 μαλλον τιγκα στους ιους ειναι , δεν τουχω κανει ποτε φορματ :-D υπαρχει κανα site να δω bench για επεξεργαστες κινητων? ευχαριστω παιδια
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 μαλλον τιγκα στους ιους ειναι , δεν τουχω κανει ποτε φορματ :-D υπαρχει κανα site να δω bench για επεξεργαστες κινητων? ευχαριστω παιδια Το AnTuTu benchmark φυσικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα