Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Υπερβάλεις, νταξ :P

Τι υπερβάλω...αναγκάζομαι και τα χρησιμοποιώ στη δουλειά (πρώην gaming συστήματα), και σπάνε μπάλες άγρια...

Επεξ/σία από Occultist
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Occultist είπε

Τι υπερβάλω...αναγκάζομαι και τα χρησιμοποιώ στη δουλειά (πρώην gaming συστήματα), και σπάνε μπάλες άγρια...

Τι specs; Για απλα πράγματα (μαζί και browsing φυσικά) δεν θα πρεπε να έχεις θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Μέχρι 343mhz χωρίς να πειράξεις το pci express.

Είδα σε βίντεο μέχρι 360 κ 105 pci σε αυτόν δούλεψε σ μένα όχι 

Εντάξει με ssd crusial mx500 toshiba hdd p300 8 ραμ ddr3 πάει σφαίρα απλά θέλω όσο γίνεται ν μειώσω τ μπουκάλι

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Είδα σε βίντεο μέχρι 360 κ 105 pci σε αυτόν δούλεψε σ μένα όχι 

Εντάξει με ssd crusial mx500 toshiba hdd p300 8 ραμ ddr3 πάει σφαίρα απλά θέλω όσο γίνεται ν μειώσω τ μπουκάλι

105 και 360 δεν δουλεύει, ψέματα ήταν. Είναι δυο fsb ανα ένα pci express, και αν το ανεβάσεις άλλο κινδυνεύεις να τα κάψεις. Γενικά δεν έχει νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Τι specs; Για απλα πράγματα (μαζί και browsing φυσικά) δεν θα πρεπε να έχεις θέμα.

Ακόμα και το δικό μου (το "καλό"), που είναι i7940 με 12gb dual800, GTX 460 και κάποιον πρόσφατο μηχανικό WD BLUE, μου βγάζει το λάδι (προγράμματα πολιτικού μηχανικού) - δεν θέλω καν να φανταστώ τι κάνουν οι άλλοι με κάτι C2Q9400 εκεί. Μόνο για browsing και youtube 480p...

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.

Ok να κάτσει κάποιος εν έτη 2019 να στήσει 775 rig από την αρχή φυσικά δεν αξίζει, αλλά και εσύ Occulist είσαι της υπερβολής......ένα σωστά στημένο 775 με 4 gb ram τουλάχιστον ανταποκρίνεται άψογα σε απλή χρήση και games μπορεί να παίξει και internet φυσικά ταινίες netflix, και autocad ακόμη....

Αν σου φαίνονται αργά τα συστήματα 775 based που έχεις στο γραφείο και το 1366 που δουλεύεις εσυ, δεν φταίει η πλατφόρμα αλλά ο μηχανικός δίσκος που έχουν, βάλε ενα ssd του 20άρικου 120gb με μια καθαρή εγκατάσταση win10, και 4gb ram και μετά γράψε μας για την εμπειρία σου....και στο λέω ότι δεν είναι το main rig μου με 775 αλλά με 2066, απλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες υπερβολές..

• Like 5
Δημοσ.

Παντως ακομη και σημερα εαν βρεις φθηνα πραγματα 1155 αξιζει με χιλια.Εφτιαξα i7-2600k-z68gene-ddr3 2133 στα 4,7 ghz και με ssd πεταει παντου σε ολα.Του πετας και μια καλη καρτα γραφικων και παιζεις και παιχνιδια ανετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσφατα εστησα 775 συστημα με ddr3 8gb q9650 με πολυ λιγο overclocking λογω 343 σε μητρικη gigabyte g41m combo rev 3.0 σε windows 7 me ssd adata 250gb μπορω να πω οτι οτι κι αν του ζητησω εχει γρηγορη αποκριση για 775 σοκετ.Τα εξαρτηματα βεβαια τα ειχα οποτε δεν εχω δαπανησει χρηματα απο την αρχη.Μπορω να πω παντως για 2o pc που ο εχω υτην την στιγμη ειμαι πολυ ικανοποιημενος σε σχεση αποδοσης μετα απο τοσα χρονια σε 775 δεν εχω ξαναδει τετοια ταχυτητα.Οι ddr3 που φοραω ειναι οι https://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9.html.

Εχω και την gigabyte 946gmx-s2 η οποια ισως θα κλοκαριζε καλυτερα τον q9650 αλλα με ddr2 τι λετε αξιζει η τραμπα?θα μπορουσα δλδ να πετυχω καλυτερο overclocking??να προσθεσω οτι ddr2 εχω μεχρι 4gb

Επεξ/σία από giwrgosb
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

προσφατα εστησα 775 συστημα με ddr3 8gb q9650 με πολυ λιγο overclocking λογω 343 σε μητρικη gigabyte g41m combo rev 3.0 σε windows 7 me ssd adata 250gb μπορω να πω οτι οτι κι αν του ζητησω εχει γρηγορη αποκριση για 775 σοκετ.Τα εξαρτηματα βεβαια τα ειχα οποτε δεν εχω δαπανησει χρηματα απο την αρχη.Μπορω να πω παντως για 2o pc που ο εχω υτην την στιγμη ειμαι πολυ ικανοποιημενος σε σχεση αποδοσης μετα απο τοσα χρονια σε 775 δεν εχω ξαναδει τετοια ταχυτητα.Οι ddr3 που φοραω ειναι οι https://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9.html.

Εχω και την gigabyte 946gmx-s2 η οποια ισως θα κλοκαριζε καλυτερα τον q9650 αλλα με ddr2 τι λετε αξιζει η τραμπα?θα μπορουσα δλδ να πετυχω καλυτερο overclocking??να προσθεσω οτι ddr2 εχω μεχρι 4gb

Μπα, δεν θα το δοκίμαζα. Δεν αξίζει αφου η μητρική σηκώνει έτσι και αλλιώς μόνο 4.

Δημοσ.

Α οκ ευχαριστω για την απαντηση οποτε το αφηνω ς εχει αφου μια χαρα ειναι κι ετσι και μαλλον δεν θα καιει και παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...