nikos903 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σε 775 ναι, έχω χτυπήσει το κεφάλι μου κάμποση ώρα με τις ddr3 BSODS, να ανοίγει όποτε θέλει... Χαμός... Εν τέλει βρήκα κάτι double sided στα 2GB, πήρα 4 και απο τότε κάτι γίνεται. (t3rsb plus). Σε 775 δεν έχω βάλει 1600, και εμένα λέει σηκώνει αλλά με OC/ χωρίς OC, δεν ξέρω... Δεν έχω βάλει ποτέ κιόλας σε τέτοιο σύστημα 1600ρες. Αλλά και πάλι, double sided πρέπει να θέλει, άρα προσοχή. Το 1151 που προτείνω έχει επιδώσεις παρόμοιες με το 775 που προτείνω πάλι, με την διαφορά οτι θα έχει την εγγύηση, ορίζοντα αναβάθμησης, καινούργιες τεχνολογίες (sata usb ddr). Ε ποιος να παρεξηγηθεί, για αυτό γράφουμε, να βγει μια άκρη Μαζί σου σε αυτό. Ένα ενδεικτικό σύστημα 1151: Cpu Motherboard Ram 58 + 75 +54 = 187€ (Εναλλακτικά αν ψήνεται για M2 ssd πάει σε κάτι τέτοιο: link με 72€) Αλλιώς σε 775 πάει σε μητρική ας πούμε την Asus Maximus 60€, πάει σε επεξεργαστή Xeon E5450 με 25€ και μνήμη 8GB 50€. Δηλαδή 60 + 25 + 50=135€ Τα 2 συστήματα σε επεξεργαστή είναι πάνω κάτω το ίδιο, μην σε μπερδεύει το dual vs quad, είναι πολύ πιο δυνατοί πυρήνες οι νέοι. Μετά δεν ξέρω που μπορεί να κερδίζει το 775 σε σχέση με το 1151, πέραν της διαφοράς τιμής δηλαδή. Όλα τα άλλα μου φαίνονται υπέρ του 1151.
klenar_mod Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σε 775 μπορω να σου δωσω οποια λυση θελεις και θα σταματησουν οι πονοκεφαλοι που εχεις! Πιστευω εχουμε εξαντλησει το θεμα μεταξυ μας και για το παιδι και οτι εχει επιλογη πλεον να αποφασισει ποιο ψυχραιμα απο τος γνωμες ολων των παιδιων! Εσυ αν θες βοηθεια στο 775 μιλαμε και προσωπικα! 1
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μητρικες 775 υπαρχουν ακομα και καλες μητρικες πουλανε και στο site παιδια εδω συχνα. Ειναι απο την καλυτερη γεννια και οποιος διαφωνει με αυτο διαφωνω κι εγω μαζι του... Παιρνεις μια μητρικη ειτε ddr2 ειτε ddr3 με εναν καλο τετραπυρηνο cpu για 775 και δεν εχεις προβληματα...τα καινουρια ειναι ολα τριχες μπροστα σε αυτη τη γεννια... Κατσαρές ?
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά, το 775 αξίζει αν έχεις ήδη κομμάτια ή αν το φτιάξεις καθαρά για χόμπυ. Απο το 0, δεν αξίζει, είναι παλιό πλέον. 6
klenar_mod Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αξιζει αρκει να εχεις ενα σωστο motherboard που να παιρνει 16 gb ddr3 μνημες και 1333mhz bus και εισαι μια χαρα!
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά, το 775 αξίζει αν έχεις ήδη κομμάτια ή αν το φτιάξεις καθαρά για χόμπυ. Απο το 0, δεν αξίζει, είναι παλιό πλέον. Τι κάθεσαι και κουβεντιάζεις μωρέ όταν ο άλλος δεν ξέρει τι του γίνεται?
dimyok Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Και ποιο ειναι αυτο το motherboard ποιος το πουλαει και ποσο ? Εχω ενα dual core και 4χ8 ddr3 1600 .
klenar_mod Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Τι κάθεσαι και κουβεντιάζεις μωρέ όταν ο άλλος δεν ξέρει τι του γίνεται? φιλε μου το οτι εσυ δεν εισαι ψαγμενος δεν σημαινει οτι οι αλλοι δεν ξερουν!Εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται! Στην αρχη του θεματος αναφερει το παλικαρι ενα mobo ψαχτειτε λιγο μαθετε και μετα κρινετε διοτι δεν εισαι εδω τοποτς για να κρινεις τον καθενα φιλε μου αλλα να ανταλλαξεις αποψεις να συμφωνησεις να διαφωνησεις και στο τελος να βοηθησεις τον φιλο μας σε αυτο που θελει να κανει!
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 φιλε μου το οτι εσυ δεν εισαι ψαγμενος δεν σημαινει οτι οι αλλοι δεν ξερουν!Εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται! Στην αρχη του θεματος αναφερει το παλικαρι ενα mobo ψαχτειτε λιγο μαθετε και μετα κρινετε διοτι δεν εισαι εδω τοποτς για να κρινεις τον καθενα φιλε μου αλλα να ανταλλαξεις αποψεις να συμφωνησεις να διαφωνησεις και στο τελος να βοηθησεις τον φιλο μας σε αυτο που θελει να κανει! Φιλικά στο λέω. Δες το σύστημα της υπογραφής. Συνολικά έχω 4 pc σε 775. Αλλά απο το 0 δεν θα έκανα άλλο. Δεν αξίζει.
klenar_mod Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Γνωμη σου ειναι αυτο γιατι εχω τουμπανο 775 που κανει τα παντα και δεν στερειται σε τιποτα σε παιχνιδια ειτε το οτιδηποτε σε φουλ σετ απο τις νεες μητρικες! Φιλικα μιλαω κι εγω ως εμπειρια!
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Γνωμη σου ειναι αυτο γιατι εχω τουμπανο 775 που κανει τα παντα και δεν στερειται σε τιποτα σε παιχνιδια ειτε το οτιδηποτε σε φουλ σετ απο τις νεες μητρικες! Φιλικα μιλαω κι εγω ως εμπειρια! Πάμε σε spoiler bench απο cpuz, cinebench R15 και 3dmark06 να δούμε. Έχω (λογικά) καλύτερο αλλά και πάλι, σαν τα νέα δεν έχει. (Εκτός αν το θες απο μεράκι, που τον TS δεν τον ενδιαφέρει αυτό). Μην τον καταστρέφεις λοιπόν. Περιμένω τα benches, το topic τα σηκώνει, αφού θα είναι απόδειξη των επιδόσεων του 775. Μετά απο εσένα θα βάλω και εγώ. 2
klenar_mod Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μπορω να το κανω αυτο αλλα οχι τωρα διοτι μιλαω απο κινητο λογω οτι δουλευω ολη μερα καθε μερα! Το συστημα αποτελειται απο Gigabyte ep45t extreme Intel xeon 5470 Crucial ballistic 4x4=16gb Msi r79703gb με arctic accelero και σκληρο http://www.e-shop.gr/ssd-hyperx-shpm2280p2h-240g-hyperx-predator-240gb-m2-2280-pci-e-with-hhhl-adapter-p-PER.345860 Το τι κανει αστο!παπαδες!ανοιγει πιο γρηγορα και απο καινουριο!
LF21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Στην αρχη του θεματος αναφερει το παλικαρι ενα mobo ψαχτειτε λιγο μαθετε και μετα κρινετε διοτι δεν εισαι εδω τοποτς για να κρινεις τον καθενα φιλε μου αλλα να ανταλλαξεις αποψεις να συμφωνησεις να διαφωνησεις και στο τελος να βοηθησεις τον φιλο μας σε αυτο που θελει να κανει! Φίλε μου νομίζω δεν διάβασες προσεκτικά το πρώτο post διότι αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν έχει κανένα κομμάτι από 775, απλά θέλει να ξεκινήσει την αγορά με επιλογή μητρικής πρώτα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα, είναι η χειρότερη επιλογή να πάει κάποιος σε socket 775 γιατί ακόμα και ένας pentium 7ης γενιάς είναι πολύ γρηγορότερος τόσο σε single core όσο και σε multi core από οποιονδήποτε επεξεργαστή σε 775 (πάντα για stock συχνότητες)! Πάρε μια ιδέα εδώ με τον Xeon X5470 που έχεις σε σύγκριση με τον φθηνότερο Pentium Kaby Lake ο οποίος πωλείται στα 64€: https://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=1709&cmp%5B%5D=2925 Και ας μη ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος Xeon έχει TDP 120W ενώ ο Pentium είναι στα 50W. Φιλικά πάντα. 1
mixalis95320 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μπορω να το κανω αυτο αλλα οχι τωρα διοτι μιλαω απο κινητο λογω οτι δουλευω ολη μερα καθε μερα! Το συστημα αποτελειται απο Gigabyte ep45t extreme Intel xeon 5470 Crucial ballistic 4x4=16gb Msi r79703gb με arctic accelero και σκληρο http://www.e-shop.gr/ssd-hyperx-shpm2280p2h-240g-hyperx-predator-240gb-m2-2280-pci-e-with-hhhl-adapter-p-PER.345860 Το τι κανει αστο!παπαδες!ανοιγει πιο γρηγορα και απο καινουριο! offtopic αλλα ποιον cpu εχεις σε 1155?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα