Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi WiFi 3 Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω κάνει bridge με το modem της cyta (ZTE) και δουλεύει άψογα με pppoe. Για την ακρίβεια το bridge μου το έκαναν τηλεφωνικά από τη cyta. Από τότε όμως δεν έχω πρόσβαση στο modem και δεν μπορώ να δώ τα στατιστικά της σύνδεσης μου. Εάν πάω με καλώδιο και κουμπώσω στο modem θα μπορώ να μπώ στο interface?

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, moshelas said:

Το έχω κάνει bridge με το modem της cyta (ZTE) και δουλεύει άψογα με pppoe. Για την ακρίβεια το bridge μου το έκαναν τηλεφωνικά από τη cyta. Από τότε όμως δεν έχω πρόσβαση στο modem και δεν μπορώ να δώ τα στατιστικά της σύνδεσης μου. Εάν πάω με καλώδιο και κουμπώσω στο modem θα μπορώ να μπώ στο interface?

Ναι απλα επειδη μπορει να σου εχουν κλεισει τον dhcp θα χρειαστει να βαλεις καρφωτα ip στο pc/laptop για να μπεις.αν το cyta adsl modem /router ειναι 192.168.1.1 τοτε δωσε 192.168.1.100 στο Pc σου με gateway το 192.168.1.1 και θα μπεις.

μετα υπαρχει και δευτερος τροπος.αν της cyta ειναι192.168.1.1 και το δικο σου ρουτερ πχ 192.168.1.254 τοτε ενωσε ενα καλωδιο απο μια Lan του cyta router με μια lan του δικου σου router.μετα θα πρεπει να μπαινεις χωρις θεμα.αυτο ισχυει αν και οι 2 συσκευες ειναι στο ιδιο δικτυο αλλιως μετα θελει παραπανω ενεργειες.κοινως θα εχεις δυο καλωδια ethernet.ενα lan to lan και ενα wan to lan.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/11/2018 στις 12:18 ΜΜ, poulinos είπε

πολλοι παροχοι εξαιρεση ο οτε δεν αφηνουν πολλαπλες κλησεις Pppoe Οσο ξερω.επισης για να κανει κληση και το thomson αλλα και το xiaomi προυποθετει οτι το thomson εχει ενεργοποιημενο το pppoe passthrough.

αποφασισε ή θα παιξεις με διπλο Nat και Dhcp απο το xiaomi ή θα γυρισεις σε bridge to thomson και μετα θα παιξεις pppoe. αν το κανεις bridge μπορει να μην εχεις μετα προσβαση στο thomson οποτε εκει ή θα συνδεεσαι απευθειας στο thomson για να μπεις στο web interface ή θα πρεπει να το κανεις με αλλους τροπους .καλωδιο lan to lan routes κτλ.

απλα ετσι εχεις 2 Nat και θες διπλα Port forward.εκτος αν κανεις bridge to thomson που δεν ειναι κατι δυσκολο.απο το wizard γινεται.και βεβαια να μην εχουν την ιδια Ip το xiaomi με το thomson.dhcp θες μονο στο xiaomi ακομα και στο bridge.

αν μιλαμε για adsl νομιζω δεν αφηνει η forthnet Δευτερο Pppoe session πραγματι.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα δοκιμάσει αρχικά με bridge mode αλλά δεν είχα βγάλει άκρη επειδή δεν μπορούσα να μπώ στο menu του Thomson.. Θα το ξαναδοκιμάσω το ΣΚ. Όσον αφορά την πρόσβαση στο Thomson όταν ειναι σε bridge mode (έχει default ip 192.168.1.254) πως θα γίνει? Επειδή απάντησες και για το ΖΤΕ ρωτάω..Θα πρέπει να το ρυθμίσω στο IPV4(εικόνα) αφού έχω επιλέξει τη σύνδεση lan απο laptop σε thomson?

1.png

Επεξ/σία από giorgionats
Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

μαλλον εννοεις τα padavan firmware που απλα ειναι Custom firmwares για διαφορα routers.

ναι φιλε!ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

εχω παραγγειλη απο κινα το συγκεκριμενο δεν το εχω παραλαβει ακομα..

αν δε βαλω PADAVAN θα ειναι πιο αργο το ρουτερ μου?(xiaomi wifi router 3)

τι ακριβως κανει δλδ..?

εγω το θελω μονο για επεκταση wifi

θα παιρνω wifi απο απεναντι μπαλκονι 30 μετρα και θα το επεκτανω σπιτι μου..

Δημοσ.

Εχω και εγω ενα mi wifi 3 μποστα απο speedport 2i. Το εβαλα απλα να κανει κληση και αυτο και εκλεισα το wifi απο το speedport. Πρεπει να κανω κατι αλλο?. Επισης με padavan κερδιζουμε κατι εχει περισσοτεροες δυνατοτητες? Επισης ειναι safe και stable?

Δημοσ.
On 14/11/2018 at 16:05, giorgionats said:

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα δοκιμάσει αρχικά με bridge mode αλλά δεν είχα βγάλει άκρη επειδή δεν μπορούσα να μπώ στο menu του Thomson.. Θα το ξαναδοκιμάσω το ΣΚ. Όσον αφορά την πρόσβαση στο Thomson όταν ειναι σε bridge mode (έχει default ip 192.168.1.254) πως θα γίνει? Επειδή απάντησες και για το ΖΤΕ ρωτάω..Θα πρέπει να το ρυθμίσω στο IPV4(εικόνα) αφού έχω επιλέξει τη σύνδεση lan απο laptop σε thomson?

1.png

ip 192.168.1.200

subnet 255.255.255.0

default gateway 192.168.1.254 και θα μπεις κανονικα στο technicolor.

dns δεν μας νοιαζει καν.

On 14/11/2018 at 20:29, aris333 said:

ναι φιλε!ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

εχω παραγγειλη απο κινα το συγκεκριμενο δεν το εχω παραλαβει ακομα..

αν δε βαλω PADAVAN θα ειναι πιο αργο το ρουτερ μου?(xiaomi wifi router 3)

τι ακριβως κανει δλδ..?

εγω το θελω μονο για επεκταση wifi

θα παιρνω wifi απο απεναντι μπαλκονι 30 μετρα και θα το επεκτανω σπιτι μου..

το καθε Custom firmware εχει και διαφορετικες δυνατοτητες.το τι μπορει να αλλαζει πρεπει να το δεις.μπορει να εχει παραπανω πραγματα μπορει καλυτερο Interface μπορει να εχει δυνατοτητες που δεν εχει το κανονικο firmware. δεν το εχω δοκιμασει και δεν εχω αποψη.

On 22/11/2018 at 14:49, chris_g92 said:

Εχω και εγω ενα mi wifi 3 μποστα απο speedport 2i. Το εβαλα απλα να κανει κληση και αυτο και εκλεισα το wifi απο το speedport. Πρεπει να κανω κατι αλλο?. Επισης με padavan κερδιζουμε κατι εχει περισσοτεροες δυνατοτητες? Επισης ειναι safe και stable?

δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλήμερα. Εγώ περνω ιντερνέτ δίπλα από τον γείτονα μου με την δική του συγκατάθεση φυσικά. 

Άμα το πάρω και το βάλω στο σπίτι μου θα δω κάποια διαφορά στην ταχύτητα κτλ? Αξιζει? 

Καλυτερο σήμα θα έχω? 

Στο σπίτι πιάνω σχεδόν φουλ. 

Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από johnnyman
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 28/11/2018 at 10:04, johnnyman said:

Παιδιά καλήμερα. Εγώ περνω ιντερνέτ δίπλα από τον γείτονα μου με την δική του συγκατάθεση φυσικά. 

Άμα το πάρω και το βάλω στο σπίτι μου θα δω κάποια διαφορά στην ταχύτητα κτλ? Αξιζει? 

Καλυτερο σήμα θα έχω? 

Στο σπίτι πιάνω σχεδόν φουλ. 

Ευχαριστώ πολύ 

εφοσον πιανεις Full σημα δεν υπαρει λογος να βαλεις το xiaomi ως repeater. Θα ηταν χρησιμο μονο αν ηθελες να δωσεις internet Με ethernet σε μια συσκευη με την προυποθεση οτι μπορει να το υποστηριξει το xiaomi(που νομιζω μπορει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω που το πηρα το ριμαδι θα το πετάξω αλήθεια.

Το βάζω σαν AP μου δινει wifi αλλα με καμια τυχη δεν μπαινω στο xioami interface για να το ρυθμισω ουτε απο app ουτε απο πουθενα.

Πολύ κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα και απο οτι διαβαζω έγινε μετα απο update του app. Ξέρουμε κανενα άλλον τρόπο ?

Επεξ/σία από Fusion7
Δημοσ.
1 hour ago, Fusion7 said:

εγω που το πηρα το ριμαδι θα το πετάξω αλήθεια.

Το βάζω σαν AP μου δινει wifi αλλα με καμια τυχη δεν μπαινω στο xioami interface για να το ρυθμισω ουτε απο app ουτε απο πουθενα.

Πολύ κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα και απο οτι διαβαζω έγινε μετα απο update του app. Ξέρουμε κανενα άλλον τρόπο ?

θεωρητικα και πρακτικα περα απο το app θα πρεπει να εχει και καποια ip αυτο το access point και θεωρητικα παντα να υπαρχει web interface.

http://setuprouter.com/router/xiaomi/mi-wifi-router-3/login.htm

τωρα δεν ξερω αν θα εχει την ip που αναφερουν εκειμεσα διοτι ως access point μπορει να παιρνει ip απο τον dhcp του modem/router.εκει πρεπει να δεις μεσα απο τον dhcp του modem/router σου ποια ip εχει δωσει στο xiaomi.εκτος αν το εχεις σε λειτουργεια router οποτε εκει θα το δεις με ipconfig και θα κοιταξεις το default gateway

Δημοσ.

Ναι το εχω βρει το Link αυτό, το ip δεν ειναι αυτό που δίνουν αν και πια μπλέχω με πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνω απόλυτα.

Πως μπορώ δηλαδη να πω του Modem δώσε στο πράμα ip ?

Δημοσ.
Στις 23/2/2017 στις 3:38 ΜΜ, Heybro είπε

Αρχηγε μου μου ηρθε σημερα το ρουτερ.Παιδευτηκα λιγο με lan δεν μπορουσα να το κανω να δουλεψει με τιποτα.Τελικα συνδεσα wan xiaomi με lan στο speedport και μεσω της εφαρμογης με pppoe εβαλα κωδικους otenet και μπηκε αμεσως.Απο το speedport εκλεισα μονο το wifi.Η εφαρμογη του xiaomi mi router παρα πολυ καλη εχεις τον απολυτο ελεγχο στα παντα.Θα δοκιμασω να συνδεσω και σκληρο δισκο στην usb να εχω προσβαση και στα αρχεια μου και ειμαστε κομπλε.

πωσ βρισκω τουσ κοδικουσ  pppoe..προσπαθω να το συνδεσω με το speedport 2 toy ote και εχω καει......ΣΟΣ

Στις 27/8/2018 στις 11:39 ΜΜ, DimitrisM. είπε

Το πηρα σημερα και το συνεδεσα. Αψογο. Γρηγορο και σταθερο σημα απο τη μικρη του χρηση μεχρι το βραδυ. Απλα εκανα ενα προφιλ xiaomi στο μενου wan του speedport ( μη με ρωτησετε γιατι, καπου το διαβασα και το εκανα!), εκλεισα το wlan του και δουλευει το xiaomi. Δεν εκλεισα καποιο dhcp. O poulinos θα μας διαφωτισει εαν τα εκανα σωστα.

Ευκολο μενου, προγραμματιζεται να κλεινει το βραδυ μην τρως την ακτινοβολια, ελεγχεις τους παντες που συνδεονται ευκολα. vfm εν ολιγοις

ΠΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, electricianathens είπε

πωσ βρισκω τουσ κοδικουσ  pppoe..προσπαθω να το συνδεσω με το speedport 2 toy ote και εχω καει......ΣΟΣ

ΜΑΓΚΕΣ Οποις ξερει πως να το ρυθμισω με το ρουτερ του οτε speedport2 ασ βοηθισει..thenks

Δημοσ.
On 12/01/2019 at 12:31, Fusion7 said:

Ναι το εχω βρει το Link αυτό, το ip δεν ειναι αυτό που δίνουν αν και πια μπλέχω με πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνω απόλυτα.

Πως μπορώ δηλαδη να πω του Modem δώσε στο πράμα ip ?

ολα εξαρτωνται απο σε τι λειτουργια θα το βαλεις και απο που θα παρει Ip. μπορει ειτε να παρει ip απο dhcp ειτε να εχει static ip στο lan.το βασικο ειναι σε τι mode θες να παιξει.repeater,accesss point,router? αν το RoUter σου ειναι 192.168.1.254 τοτε θα μπεις στο xiaomi για να το παραμετροποιησεις (αρχικη εγκατασταση) αλλα θα του δωσεις ip 192.168.1.200 με subnet 255.255.255.0 kai gateway 192.168.1.254.αν το βαλεις να παρει αυτοματα ip απο το modem router σου μετα θα πρεπει να μπεις στο modem router σου και να δεις τι ip εχει δωσει στο xiaomi.αν ο Dhcp του modem router ειναι πχ απο 192.168.1.10 μεχρι 192.168.1.100 τοτε καπου κοντα στο 10 θα εχει παρει αναλογως με το ποσες συσκευες εχεις στο δικτυο σου.αλλα το βλεπεις ετσι και αλλιως μεσα απο το ρουτερ.

On 17/01/2019 at 00:29, electricianathens said:

α.pppoe κωδικοι ειναι οι κωδικοι που σου δινει ο οτε πχ [email protected] password mplamplample.

On 17/01/2019 at 01:40, electricianathens said:

ΜΑΓΚΕΣ Οποις ξερει πως να το ρυθμισω με το ρουτερ του οτε speedport2 ασ βοηθισει..thenks

κληση pppoe θα κανεις αν θες να παιξει σαν router.αν το θες σαν access point δηλαδη να σου δινει ασυρματο τοτε το βαζεις ναπαιζει σαν access point που θα ειναι πιο ευκολο απο οτι να το βαλεις router

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά το δουλεύει κανείς σε dual band mode για 2.4 και 5 ghz με την επιλογή για αυτόματο switch στις δύο μπάντες ανάλογα με την απόσταση της συσκευής; Δουλεύει καλά έτσι ή έχει αποσυνδέσεις; Επίσης κανένα αγγλικό Ρομ βγήκε επιτέλους για το 3G ή όχι και ούτε πρόκειται; Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...