Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi WiFi 3 Router

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βεβαια στο mi store του golden hall το ειχα δει ~34€. Οποτε δεν συνέφερε η αργοπορια να ερθει απο την ευρωπαικη αποθήκη. Καλο ειναι, ομως δεν ειδα τρελη διαφορα στην εμβελεια του wifi σε σχεση με το zte της cyta.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βεβαια στο mi store του golden hall το ειχα δει ~34€. Οποτε δεν συνέφερε η αργοπορια να ερθει απο την ευρωπαικη αποθήκη. Καλο ειναι, ομως δεν ειδα τρελη διαφορα στην εμβελεια του wifi σε σχεση με το zte της cyta.

Εγώ, αν τελικά το πάρω, θα το συνδέσω με το speedport του οτε. Δεν είδες μεγαλύτερη διαφορά με τις 4 εξωτερικές κεραίες; Με του οτε έχω θέμα στα 6 μέτρα με δύο πόρτες ,κλειστές, ανάμεσα του ρούτερ και της συσκευής. Φαντάσου, δίπλα ακριβώς από το ρούτερ πιάνω (με WiFi) γύρω στα 40-45 Mbps και όταν μετακινηθώ στο δωμάτιο που βρίσκεται στην παραπάνω απόσταση πιάνει με το ζόρι 2 Mbps

κοίτα στο ίδιο σημείο το έχω με το modem/router της cyta που το έκανα bridge. Σε γενικές γραμμές δεν ειδά βελτίωση στην κάλυψη. Απο την άλλη έχει ωραίο UI και παίρνει αρκετή παραμετροποίηση. Επίσης διαχειρίζεται άνετα το data απο τις ασύρματες κάμερες.

αυτο που εχει το mi store στην Ελλάδα δεν εχει καμια σχέση με αυτο που πουλάνε εξω. Πρωτα απο ολα δεν υποστηριζει μεταδοση στα 5ghz αλλα μόνο 2.4 εχει χειροτερο επεξεργαστη και μικροτερη ραμ. Αποψη μου παρτο απο bangood στα 30-32 ευρω με priority direct mail που δεν περναει τελωνειο και εισαι κομπλε. Τωρα αν καθυστερεις και περιμενεις για να γλυτωσεις μαξιμουμ 5 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει ειδικα αν το χρειαζεται. Η αποφαση παντως ειναι δική σου.

• Thanks 1

αυτο που εχει το mi store στην Ελλάδα δεν εχει καμια σχέση με αυτο που πουλάνε εξω. Πρωτα απο ολα δεν υποστηριζει μεταδοση στα 5ghz αλλα μόνο 2.4 εχει χειροτερο επεξεργαστη και μικροτερη ραμ. Αποψη μου παρτο απο bangood στα 30-32 ευρω με priority direct mail που δεν περναει τελωνειο και εισαι κομπλε. Τωρα αν καθυστερεις και περιμενεις για να γλυτωσεις μαξιμουμ 5 ευρω δεν νομιζω οτι αξιζει ειδικα αν το χρειαζεται. Η αποφαση παντως ειναι δική σου.

Ναι μάλλον αυτό θα κάνω. Είσαι κάτοχος; Έχεις δει διαφορά στην εμβέλεια;

Για ενα φιλο το αγοράσαμε πριν ενα μήνα απο public,στα 34,90€

Αυτο με τις 4 κεραίες και τα 5 ghz.

Το σημα του και στις 2 μπαντες ειναι αρκετα καλό μπορω να πω σε σπίτι 120 τετραγωνικά που το βαλαμε.

• Like 1

Ναι μάλλον αυτό θα κάνω. Είσαι κάτοχος; Έχεις δει διαφορά στην εμβέλεια;

Εμβέλεια σίγουρα εχει παραπάνω απο το speedport entry 2i και καποια αλλα που zte που εδιναν οι πάροχοι. Δεν συγκρινεται βεβαια με router των 100 ευρω αλλα σε σπιτι 120τμ εχει τελεια εμβέλεια παντού. Απλα τη μεγαλύτερη διαφορά την κανει η σταθεροτητα του στο ασυρματο. Δηλαδη θα εχεις σταθερο σήμα χωρις αποσυνδέσεις και  άμεση αποκρίση και η διαφορά φαινεται ακομα και στο browsing.

• Like 1

Για όποιον ενδιαφέρεται, η ευρωπαϊκή αποθήκη (EU-5) του Gearbest, το έχει στα 25,76€ + 5,23€(expedited). Τη θεωρώ πολύ καλή προσφορά, κυρίως, λόγω μεθόδου αποστολής και τιμή αυτής.

https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html?wid=89

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 11/11/2017 at 6:39 PM, Leokatana said:

καλησπερα, για να μην ανοιγω αλλο θεμα στο Original Xiaomi Mi WiFi Router 3A  στην usb θυρα μπορει να μπει share εξωτερικος σκληρος?

δες το manual τι αναφερει.δεν βρηκα το Manual καπου εκτος αν το εχει μεσα για να δεις αν ειναι για 3g/4g ή αν ειναι για δισκο.μπορει και για τα 2.

On 5/7/2017 at 12:33 AM, pirasmos said:

Ούτε bridge ούτε pppoE passthrough μπορώ να το γυρίσω. Είναι κλειδωμένο το router του παρόχου. Όποτε κάναμε μια τρύπα στο νερό. Αυτή τη στιγμή το έχω μόνο σαν wifi repeater. Δε λέω κάνει τη δουλειά του αλλά χάνω πολλές επιλογές του xiaomi router

υπαρχει ενα θεμα για το zte και για τα default stoixeia

http://www.insomnia.gr/forums/topic/609855-κωδικοι-root-για-το-zte-zxhn-h108n-v-25/

On 5/12/2017 at 8:38 AM, Papakitou said:

Καλημέρα. Επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και πήρα και εγώ το ίδιο ρουτερ.

Ποια η διαφορά ουσιαστικά από το pppoe vs dhcp που έχει επιλογή το ρουτερ της xiaomi σαν ρύθμιση;

Με συμφέρει το dhcp να το αφήσω στο speedport ή στο xiaomi?

pppoe ειναι να κανει κληση στο ρουτερ του παροχου που ειτε παιζει Pppoe passthrough ειτε παιζει bridge.dhcp ειναι απλα να παιξει σαν δευτερο ρουτερ πισω απο το πρωτο ρουτερ οπου θα εχεις δυο nat και θελεις διπλα Port forward.

On 6/12/2017 at 10:43 PM, rafa1919 said:

Χίλια τοις εκατό σε συμφέρει να παίξεις με PPPoE κάνοντας μία δεύτερη κλήση στο DSLAM και μεταφέροντας το δίκτυό σου στο Xiaomi. Έτσι θα είσαι απολύτως σίγουρος ότι δε ζορίζεις το modem του παρόχου.

αρκει το ρουτερ του παροχου να υποστηριζει Pppoe-passthrough και να ειναι ενεργοποιημενο.

On 7/12/2017 at 1:35 PM, Papakitou said:

αρα εκτος απο το wifi που κλεινω στο speedport, τι αλλο πρεπει να κανω απο εκει;

pppoe passthrough θα παιξω γιατι εχω και το voip

μονο το wifi δεν θες τιποτα αλλο.εκτος αν θες και αυτο το wifi

On 23/12/2017 at 1:57 PM, kyanokranos said:

Καλησπέρα,

Επειδή ενδιαφέρομαι για το ρούτερ του τίτλου, ήθελα να ρωτήσω αν το έχει αγοράσει κανείς από Gearbest τους τελευταίους 2-3 μήνες και αν του έχει περάσει τελωνείο. Σε ένα άλλο νήμα είχε αναφερθεί, ότι λόγω βάρους είναι πιθανό να περάσει. Έλεγα να το πάρω με καμία προσφορά που θα έβγαζε το Gearbest, λόγω γιορτών, τις επόμενες ημέρες. Ξέρω ότι υπάρχει και στο Banggood με Priority, αλλά εκεί δε λέει να πέσει κάτω από 28€. Ευχαριστώ.

καλυτερα να το παρεις πουθενα απο ευρωπη και ας ειναι λιγο πιο ακριβο παρα να περασει κανα τελωνειο

On 25/12/2017 at 8:50 PM, kyanokranos said:

E4_8PShkTXG8LosDTLKqyg.png

Πέρα από αυτό, έχει και 30,85€!

ναι αλλα δεν θα περασει τελωνειο και θα ερθει πιο γρηγορα.

On 25/12/2017 at 8:53 PM, moshelas said:

απλα θα ειναι πιο ευκολο σε θεματα εγγυησης.μην περιμενετε οτι θα κανει θαυματα.θεωρητικα υπαρχουν ορια στο ποσο δυνατα μπορει να εκπεμπει ενα ρουτερ.οτι εχει 3-4κεραιες δεν σημαινει οτι θα κανει θαυματα

On 25/12/2017 at 9:02 PM, kyanokranos said:

Εγώ, αν τελικά το πάρω, θα το συνδέσω με το speedport του οτε. Δεν είδες μεγαλύτερη διαφορά με τις 4 εξωτερικές κεραίες; Με του οτε έχω θέμα στα 6 μέτρα με δύο πόρτες ,κλειστές, ανάμεσα του ρούτερ και της συσκευής. Φαντάσου, δίπλα ακριβώς από το ρούτερ πιάνω (με WiFi) γύρω στα 40-45 Mbps και όταν μετακινηθώ στο δωμάτιο που βρίσκεται στην παραπάνω απόσταση πιάνει με το ζόρι 2 Mbps

το speedport του οτε και γενικα τα zte δεν ειναι οτι καλυτερο οποτε αξιζει πιστευω το xiaomi.

On 25/12/2017 at 9:35 PM, moshelas said:

κοίτα στο ίδιο σημείο το έχω με το modem/router της cyta που το έκανα bridge. Σε γενικές γραμμές δεν ειδά βελτίωση στην κάλυψη. Απο την άλλη έχει ωραίο UI και παίρνει αρκετή παραμετροποίηση. Επίσης διαχειρίζεται άνετα το data απο τις ασύρματες κάμερες.

θα σηκωσει και καλυτερο traffic  και εχεις και τα 5ghz

On 26/12/2017 at 1:41 PM, timos71 said:

Εμβέλεια σίγουρα εχει παραπάνω απο το speedport entry 2i και καποια αλλα που zte που εδιναν οι πάροχοι. Δεν συγκρινεται βεβαια με router των 100 ευρω αλλα σε σπιτι 120τμ εχει τελεια εμβέλεια παντού. Απλα τη μεγαλύτερη διαφορά την κανει η σταθεροτητα του στο ασυρματο. Δηλαδη θα εχεις σταθερο σήμα χωρις αποσυνδέσεις και  άμεση αποκρίση και η διαφορά φαινεται ακομα και στο browsing.

για το speedport entry πολλοι εχουν αναφερει οτι δεν μπορουν να το τερματισουν στο wifi οποτε σιγουρα το xiaomi που ειναι και Dual band θα παιξει καλυτερα.

On 28/12/2017 at 12:53 PM, fysikos said:

υπάρχει xiaomi modem-router?

δεν εχω δει ποτε xiaomi adsl/vdsl router.

On 29/12/2017 at 11:50 AM, crashnburn said:

μονο 2 lan ομως ,ηθελα να ξερα πως το σκεφτηκαν

απλα ριχνεις ενα switch.πολλες φορες οταν κατι ειναι Repeater εχει μονο μια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Έχω και γω το router το 3g. Στην αρχή όλα καλά και δούλευε τέλεια. Τώρα τελευταία κόβεται το ίντερνετ και ενώ όλα δείχνουν οκ και στο modem (thomson) και στο Xiaomi δεν έχω ίντερνετ. Για να επανέλθει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το thomson, οπότε υποψιάζομαι ότι φταίει αυτό. Δεν ξέρω αν είναι σεταρισμένο σωστά αλλά για να δουλεύει φαντάζομαι θα είναι και βαριέμαι λίγο είναι η αλήθεια να κάνω την διαδικασία από την αρχή με reset κλπ. Δεν μπορώ όμως να μπω στην IP του thomson για να δω αν είναι σε bridge mode και αν είναι οι ρυθμίσεις του σωστά. Πατάω την 192.168.1.254 και φορτώνει λίγο και μετά λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Τι μπορώ να κάνω; 

Επίσης το dhcp service εδώ είναι σωστά ανοιγμένο;

Screenshot 2018-01-12 21.39.28.png

Επεξ/σία από thodoris20s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...