Heybro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.οταν το παρεις δες και για Firmware update Αρχηγε μου μου ηρθε σημερα το ρουτερ.Παιδευτηκα λιγο με lan δεν μπορουσα να το κανω να δουλεψει με τιποτα.Τελικα συνδεσα wan xiaomi με lan στο speedport και μεσω της εφαρμογης με pppoe εβαλα κωδικους otenet και μπηκε αμεσως.Απο το speedport εκλεισα μονο το wifi.Η εφαρμογη του xiaomi mi router παρα πολυ καλη εχεις τον απολυτο ελεγχο στα παντα.Θα δοκιμασω να συνδεσω και σκληρο δισκο στην usb να εχω προσβαση και στα αρχεια μου και ειμαστε κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Περνάω και OpenWRT από http://prometheus.freize.net και είμαι κομπλέ πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αρχηγε μου μου ηρθε σημερα το ρουτερ.Παιδευτηκα λιγο με lan δεν μπορουσα να το κανω να δουλεψει με τιποτα.Τελικα συνδεσα wan xiaomi με lan στο speedport και μεσω της εφαρμογης με pppoe εβαλα κωδικους otenet και μπηκε αμεσως.Απο το speedport εκλεισα μονο το wifi.Η εφαρμογη του xiaomi mi router παρα πολυ καλη εχεις τον απολυτο ελεγχο στα παντα.Θα δοκιμασω να συνδεσω και σκληρο δισκο στην usb να εχω προσβαση και στα αρχεια μου και ειμαστε κομπλε. επαιξες αν καταλαβα καλα σαν pppoe passthrough.θα μπορουσες να γυρισεις και το adsl/vdsl router σε bridge και να κανεις το ιδιο. για να παιξει με Lan αν το speedport ειναι 192.168.1.1 τοτε βαζεις αυτο 192.168.1.254 και κλεινεις dhcp και φτιαχνεις το wireless.τιποτε αλλο δεν χρειαζεται απο την καρτελα wan κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Και γω cyta έχω και το έψηνα Θα το συνδέσω απλά στο lan για το 802.11 ac (για αυτό το παίρνω) Τελικά το παραλαβάτε; Εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Και γω cyta έχω και το έψηνα Θα το συνδέσω απλά στο lan για το 802.11 ac (για αυτό το παίρνω) Τελικά το παραλαβάτε; Εντυπώσεις; θες και αντιστοιχες καρτες για να εκμεταλευτεις το 802.11ac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos314 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Παιδιά για vdsl κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παιδιά για vdsl κάνει? Δεν ειναι καν Modem.,wan Θυρα εχει οποτε πρεπει να εχεις πριν απο αυτο adsl/vdsl router ή οποιοδηποτε αλλο Modem ή οτιδηποτε σου φερνει το ιντερνετ γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirasmos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει κ εγώ το Xiaomi Mi Wifi 3. Δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω μέσω PPPoE. Να αναφέρω ότι έχω σύνδεση Vodafone και ένα ZXHN H108N V2.5 και έχω συνδέσει το Router με Ethernet στην Wan του Xiaomi. Βάζω το username και password του PPPoE στο Xiaomi Mi Wifi 3 και δεν συνδέεται. Έχετε κάνει κάποια άλλη ρύθμιση στο Router του παρόχου ? Να σημειώσω ότι το usename και password είναι μάλλον κοινά για όλους γιατί έχω ένα [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει κ εγώ το Xiaomi Mi Wifi 3. Δεν μπορώ με τίποτα να το συνδέσω μέσω PPPoE. Να αναφέρω ότι έχω σύνδεση Vodafone και ένα ZXHN H108N V2.5 και έχω συνδέσει το Router με Ethernet στην Wan του Xiaomi. Βάζω το username και password του PPPoE στο Xiaomi Mi Wifi 3 και δεν συνδέεται. Έχετε κάνει κάποια άλλη ρύθμιση στο Router του παρόχου ? Να σημειώσω ότι το usename και password είναι μάλλον κοινά για όλους γιατί έχω ένα [email protected] to router του παροχου πρεπει να γυρισει σε bridge ¨η να ενεργοποιηθει το pppoe-passthrough.εκτος αν δεν παιξεις Pppoe αλλα ετσι θα εχεις 2 nat και θα θες μετα διπλα Port forward. εκτος αν μπορει να γινει One to one nat αλλα παμε μακρυα μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirasmos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ούτε bridge ούτε pppoE passthrough μπορώ να το γυρίσω. Είναι κλειδωμένο το router του παρόχου. Όποτε κάναμε μια τρύπα στο νερό. Αυτή τη στιγμή το έχω μόνο σαν wifi repeater. Δε λέω κάνει τη δουλειά του αλλά χάνω πολλές επιλογές του xiaomi router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα, για να μην ανοιγω αλλο θεμα στο Original Xiaomi Mi WiFi Router 3A στην usb θυρα μπορει να μπει share εξωτερικος σκληρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 επαιξες αν καταλαβα καλα σαν pppoe passthrough.θα μπορουσες να γυρισεις και το adsl/vdsl router σε bridge και να κανεις το ιδιο. για να παιξει με Lan αν το speedport ειναι 192.168.1.1 τοτε βαζεις αυτο 192.168.1.254 και κλεινεις dhcp και φτιαχνεις το wireless.τιποτε αλλο δεν χρειαζεται απο την καρτελα wan κτλ. Καλημέρα. Επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και πήρα και εγώ το ίδιο ρουτερ. Ποια η διαφορά ουσιαστικά από το pppoe vs dhcp που έχει επιλογή το ρουτερ της xiaomi σαν ρύθμιση; Με συμφέρει το dhcp να το αφήσω στο speedport ή στο xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα. Επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και πήρα και εγώ το ίδιο ρουτερ. Ποια η διαφορά ουσιαστικά από το pppoe vs dhcp που έχει επιλογή το ρουτερ της xiaomi σαν ρύθμιση; Με συμφέρει το dhcp να το αφήσω στο speedport ή στο xiaomi? Χίλια τοις εκατό σε συμφέρει να παίξεις με PPPoE κάνοντας μία δεύτερη κλήση στο DSLAM και μεταφέροντας το δίκτυό σου στο Xiaomi. Έτσι θα είσαι απολύτως σίγουρος ότι δε ζορίζεις το modem του παρόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Χίλια τοις εκατό σε συμφέρει να παίξεις με PPPoE κάνοντας μία δεύτερη κλήση στο DSLAM και μεταφέροντας το δίκτυό σου στο Xiaomi. Έτσι θα είσαι απολύτως σίγουρος ότι δε ζορίζεις το modem του παρόχου. αρα εκτος απο το wifi που κλεινω στο speedport, τι αλλο πρεπει να κανω απο εκει; pppoe passthrough θα παιξω γιατι εχω και το voip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyanokranos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Επειδή ενδιαφέρομαι για το ρούτερ του τίτλου, ήθελα να ρωτήσω αν το έχει αγοράσει κανείς από Gearbest τους τελευταίους 2-3 μήνες και αν του έχει περάσει τελωνείο. Σε ένα άλλο νήμα είχε αναφερθεί, ότι λόγω βάρους είναι πιθανό να περάσει. Έλεγα να το πάρω με καμία προσφορά που θα έβγαζε το Gearbest, λόγω γιορτών, τις επόμενες ημέρες. Ξέρω ότι υπάρχει και στο Banggood με Priority, αλλά εκεί δε λέει να πέσει κάτω από 28€. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα