Heybro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα.Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το παρακατω router: Speedport w 724v type ci του ote το εχω συνδεδεμενο με voip. Το θεμα ειναι οτι δεν με ικανοποιει στην εμβελεια του σηματος και ενα repeater tp link που πηρα παλι δεν κανει δουλεια.Ειδα το συγκεκριμενο xiaomi: http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Mi-WiFi-3-Router-Smart-Mini-WiFi-Repeater-4-Antennas-1167Mbps-Dual-Band-128MB-Flash-ROM-Support-iOS-Android-APP-White-p-1045004.html?rmmds=search με 4 κεραιες και εξαιρετικη εμβελεια για τα χρηματα του.Οι ερωτησεις μου ειναι: Το συγκεκριμενο εχει voip?Θα μπορεσω να το συνδεσω κανονικα οπως το speedport απλα βαζοντας τους κωδικους που εχω για τον ote? Δεν με πειραζει που εχει 2 lan την μια χρησιμποιω μονο για τον δεκτη του ote.Και η μια θυρα για τηλεφωνο παλι δεν με ενοχλει οταν θα θελω να στειλω fax θα βαζω το fax στη θυρα τηλεφωνου. Εχει και την usb για συνδεση σκληρου και sharing που ειναι πολυ βολικη. Δεν ειδα καπου να γραφει οτι ειναι και modem για αυτο ρωταω αν θα κανει τη δουλεια που κανει το speedport απλα με πολυ μεγαλυτερη εμβελεια. Ευχαριστω πολυ. ΥΓ. pouline τα φωτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 α.ο οτε δεν σου δινει τους κωδικους του voip οποτε δεν μπορει να μπει στην θεση του speedport.β.θα μπορουσες να ζητησεις αντικατασταση του speedport με το πιο καινουριο. μετα υπαρχουν πολλες λυσεις .ας τις παμε μια μια. α.βαζεις ενα ρουτερ πισω απο το speedport το οποιο θα παιξει Pppoe Πανω στο speedport Που θαπρεπει να ειναι Pppoe passthrough. θα αναλαβει να κανει τα παντα.οχι οτι πιο ευκολο. β.βαζεις ενα δικο σου adsl/vdsl router μπροστα απο το speedport και κανει τον συγχρονισμο και ολα τααλλα και το speedport Παιζει για την τηλεφωνια.παλι λιγο δυσκολο χωρις ισως νοημα. παμε στις λυσεις που ειναι αποκλειστικα για Wifi αφου αυτο ειναι το προβλημα. α.βαζεις Repeater.παιρνει ασυρματα δινει ασυρματα αλλα εχεις απωλειες σε ταχυτητα. β.βαζεις powerline.παιρνει με ethernet το περναει μεσα απο τις πριζες του ρευματος και το ξαναδινει με ethernet.δεν παιζει σε διαφορετικους πινακες ή σε αλλα ρολογια δεη.αν ειναι τριφασικο το ρευμα θελει Powerline να παιζει τριφασικο.το powerline μπορει να βγαζει και wifi αμα θες αλλιως μπορεις να βαλεις πανω στο Powerline καποιο access point ή καποιο παλιο adsl router για να δωσει ασυρματα. γ.ριχνεις ethernet και βαζεις ενα access point ή ενα παλιο adsl router να δινει wifi εκει που θες. δ.κλεινεις το Wifi απο το speedport και βαζεις ενα access point ή ενα παλιο adsl router να δινει wifi στην θεση του speedport. το xiaomi μπορει να παιξει και σαν access point με απλες ρυθμισεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αψογος όπως πάντα και κατανοητός. Οπότε η καλύτερη λύση που προτείνεις είναι το γ δ λογικά. Να έχω το speedport να κάνει τη δουλειά του voip να συνδέετε πάνω στην πρίζα του τηλεφώνου και να πάρω και το xiaomi Router να το συνδέσω με lan? με το speedport και να δίνει αυτό Wifi στο σπίτι σωστά? Repeater έχω ένα tp link δεν κάνει πολύ καλά τη δουλειά που θέλω πάλι έχω κάποια θέματα. Και η λύση η πρώτη να τους πω να μου στείλουν το καινούργιο speedport entry 2i νομίζω λέγεται μου φαίνεται καλή εφόσον πιάνει καλύτερο σήμα Wifi απο το παλιό. Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το ρούτερ είναι καταπληκτικό από άποψη εμβέλειας και σταθερότητας της σύνδεσης.Το έχω στον τρίτο όροφο και έχω σύνδεση μέχρι και το δρόμο( Το speedport entry 2i έχει σταθερό σήμα μέχρι δεύτερο όροφο). Επίσης το δοκιμάσα με 18 συσκευές συνδεμένες πάνω του(οι 13 ήταν τηλέφωνα και ταμπλέτ)χωρίς να παρατηρήσω προβλήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το ρούτερ είναι καταπληκτικό από άποψη εμβέλειας και σταθερότητας της σύνδεσης.Το έχω στον τρίτο όροφο και έχω σύνδεση μέχρι και το δρόμο( Το speedport entry 2i έχει σταθερό σήμα μέχρι δεύτερο όροφο). Επίσης το δοκιμάσα με 18 συσκευές συνδεμένες πάνω του(οι 13 ήταν τηλέφωνα και ταμπλέτ)χωρίς να παρατηρήσω προβλήματα Ευχαριστω για τις πληροφορίες. Τη σύνδεση πρέπει να κάνω με το speedport 724 που έχω για να δίνει Wifi το xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εγώ σύνδεσα με καλώδιο από μία θύρα lan του speedport στη θύρα Wan του xiaomi και επέλεξα μέσω του μενού του xiaomi σύνδεση μέσο broadband 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εγώ σύνδεσα με καλώδιο από μία θύρα lan του speedport στη θύρα Wan του xiaomi και επέλεξα μέσω του μενού του xiaomi σύνδεση μέσο broadband Και το speedport τραβάει voip και το xiaomi δίνει Wifi κανονικά? Αν γίνετε έτσι όπως είπατε το παραγγέλνω να σωθω με το θέμα της εμβέλειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Και το speedport τραβάει voip και το xiaomi δίνει Wifi κανονικά? Αν γίνετε έτσι όπως είπατε το παραγγέλνω να σωθω με το θέμα της εμβέλειας. απλα πρεπει στο speedport να ειναι ανοιχτο το pppoe passthrough και να βαλεις Pppoe το δικο σου.λυση α Εγώ σύνδεσα με καλώδιο από μία θύρα lan του speedport στη θύρα Wan του xiaomi και επέλεξα μέσω του μενού του xiaomi σύνδεση μέσο broadband αν το κανεις με κληση pppoe εισαι μια χαρα.αν το κανεις απλα να παρει απο την dhcp του speedport και να δινει αλλο δικτυο Ip's τοτε εχεις και δευτερο Nat οποτε μετα θες διπλα Port forward. Αψογος όπως πάντα και κατανοητός. Οπότε η καλύτερη λύση που προτείνεις είναι το γ δ λογικά. Να έχω το speedport να κάνει τη δουλειά του voip να συνδέετε πάνω στην πρίζα του τηλεφώνου και να πάρω και το xiaomi Router να το συνδέσω με lan? με το speedport και να δίνει αυτό Wifi στο σπίτι σωστά? Repeater έχω ένα tp link δεν κάνει πολύ καλά τη δουλειά που θέλω πάλι έχω κάποια θέματα. Και η λύση η πρώτη να τους πω να μου στείλουν το καινούργιο speedport entry 2i νομίζω λέγεται μου φαίνεται καλή εφόσον πιάνει καλύτερο σήμα Wifi απο το παλιό. Σε ευχαριστώ πολύ. ναι να δινει απο Lan σε lan.to repeater ειναι μια λυση αλλα οχι τοσο καλη αφου εχεις μικροτερη ταχυτητα,επισης τα pings μπορει να πηγαινουν πανω κατω λιγακι και επισης και η ταχυτητα μπορει να μην ειναι σατθερο.μπορεις να δοκιμασεις και το speedport 2 entry αλλα ενταξει μην περιμενεις θαυματα.το speedport 2 entry με σχεση το δικο σου δεν εχει 5 ghz. Ευχαριστω για τις πληροφορίες. Τη σύνδεση πρέπει να κάνω με το speedport 724 που έχω για να δίνει Wifi το xiaomi? Lan to Lan ειναι αρκετα απλο και δεν εχεις δυο nat.υπαρχουν 2-3 διαφορετικοι τροποι για να παιξει. lan to lan χωρις 2 Nat. lan to wan Με 2 nat lan to wan Με 1 Nat αλλα με κληση pppoe Το ρούτερ είναι καταπληκτικό από άποψη εμβέλειας και σταθερότητας της σύνδεσης.Το έχω στον τρίτο όροφο και έχω σύνδεση μέχρι και το δρόμο( Το speedport entry 2i έχει σταθερό σήμα μέχρι δεύτερο όροφο). Επίσης το δοκιμάσα με 18 συσκευές συνδεμένες πάνω του(οι 13 ήταν τηλέφωνα και ταμπλέτ)χωρίς να παρατηρήσω προβλήματα το speedport ειναι κατι το απλο για vdsl.δεν ειναι κατι τρελο.αλλωστε δεν θα εδιναν χρησιδανειο ευκολα κατι ακριβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Οπότε από τη lan του speedport στη lan του xiaomi κλείνω το Wifi από το speedport και κάνει τη δουλειά το xiaomi. Λογικά με αυτή τη σύνδεση δεν θα έχω απώλειες ταχύτητας σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Οπότε από τη lan του speedport στη lan του xiaomi κλείνω το Wifi από το speedport και κάνει τη δουλειά το xiaomi. Λογικά με αυτή τη σύνδεση δεν θα έχω απώλειες ταχύτητας σωστά? ειναι με ethernet δεν θα εχει απωλειες.επισης πρεπει το xiaomi να εχει μια Ip στο δικτυο του speedport οπως και κλειστο dhcp. αν το speedport ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε βαλε το xiaomi 192.168.1.254 αν το speedport ειναι πχ 192.168.1.254 τοτε βαλε το xiaomi 192.168.1.253 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ειναι με ethernet δεν θα εχει απωλειες.επισης πρεπει το xiaomi να εχει μια Ip στο δικτυο του speedport οπως και κλειστο dhcp. αν το speedport ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε βαλε το xiaomi 192.168.1.254 αν το speedport ειναι πχ 192.168.1.254 τοτε βαλε το xiaomi 192.168.1.253 Έγινε σε ευχαριστώ πολύ έκανα την παραγγελία και όταν με το καλό έρθει αν κολλήσω κάπου θα σας ξαναενοχλήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Έγινε σε ευχαριστώ πολύ έκανα την παραγγελία και όταν με το καλό έρθει αν κολλήσω κάπου θα σας ξαναενοχλήσω. Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.οταν το παρεις δες και για Firmware update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 To Entry 2i είναι χειρότερο πάντως από όλες τις απόψεις από το 724. Παραμένουμε στην διάθεση σου για όποιο πρόβλημα έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 το 724 μεχρι να παιξει σταθερα βγηκαν και 100 Firmware.αλλα ευτυχως σταθεροποιηθηκε και επισης παιζει και 5ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το σκέφτομαι και εγώ για ένα xiaomi (μόνο)router (έχω cyta) μιας και φαίνεται να έχουν το 1/3 - 1/4 της τιμής που έχουν επώνυμα routers με 4 κεραίες. Μάλιστα βλέπω τώρα στο skroutz ότι υπάρχει και σε ελληνικό μαγαζί! (20 ευρώ καπέλο σε σχέση με gearbest) http://www.icenter.gr/adsl-routers/xiaomi-router-wifi-3-128mb-2.4g-5ghz-1167mbps-reatidor-dual-band Να και ένα review που βρήκα : https://www.techwalls.com/xiaomi-mi-wifi-router-3-review/ Στα 5ghz μόνο είχε θέματα. Κατά τα άλλα τέλειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα