SoniC_R Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα παιδες, εχω μια εργασια για matlab. εστω 2 ποτηρια που δεν εχουν καμια ογκομετρικη ενδειξη. διαθετουμε μονο μια βρυση και θελουμε να βαλουμε στο ενα απο τα δυο ποτηρια μια συγκεκριμενη ποσοτητα. Προγραμματισμός σε γλώσσα Matlab του αλγορίθμου τυφλής αναζήτησης Depth First Search για την επίλυση του προβλήματος. Να χρησιμοποιηθεί και η ρουτίνα biograph του Matlab για την εικονική παρουσίαση του δένδρου αναζήτησης. εχει κανεις καμια ιδεα? 1
Apsinthos07 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα παιδες, εχω μια εργασια για matlab. εστω 2 ποτηρια που δεν εχουν καμια ογκομετρικη ενδειξη. διαθετουμε μονο μια βρυση και θελουμε να βαλουμε στο ενα απο τα δυο ποτηρια μια συγκεκριμενη ποσοτητα. Προγραμματισμός σε γλώσσα Matlab του αλγορίθμου τυφλής αναζήτησης Depth First Search για την επίλυση του προβλήματος. Να χρησιμοποιηθεί και η ρουτίνα biograph του Matlab για την εικονική παρουσίαση του δένδρου αναζήτησης. εχει κανεις καμια ιδεα? 20€ 4
SoniC_R Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 θα στα δωσω ρε φιλε μου με μεγαλη ευχαριστηση
Lanike71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μερικές φορές αυτό το "αναζήτηση στο νετ", πιστεύω ότι δεν το άκουσε κανένας στην Ελλάδα...Κλασική άσκηση, που διδάσκεται χρόνια. Google it.
SoniC_R Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μερικές φορές αυτό το "αναζήτηση στο νετ", πιστεύω ότι δεν το άκουσε κανένας στην Ελλάδα...Κλασική άσκηση, που διδάσκεται χρόνια. Google it. αν και στην τελικη το εκανα το προβλημα θα χαρώ πολυ να μου δειξεις ΠΟΥ το βρηκες στο ιντερνετ αφου ειναι κλασσικο. γιατι εψαχνα μια βδομαδα. Η ειμαι τυφλος ή δεν ξερω να χρησιμοποιω το google
dexterios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 αν και στην τελικη το εκανα το προβλημα θα χαρώ πολυ να μου δειξεις ΠΟΥ το βρηκες στο ιντερνετ αφου ειναι κλασσικο. γιατι εψαχνα μια βδομαδα. Η ειμαι τυφλος ή δεν ξερω να χρησιμοποιω το google https://kartikkukreja.wordpress.com/2013/10/11/water-jug-problem/ https://programmingasap.wordpress.com/2014/12/25/uoj-cup-breadth-first-search-bfs/ http://www.programering.com/a/MDN0ATNwATA.html Αν θέλεις να το ψάξεις περισσότερο το πρόβλημα εικάζεται ότι εμφανίστηκε αρχικά στο βιβλίο Artificial Intelligence των Knight και Rich ως παράδειγμα εφαρμογής των τεχνικών DFS και BFS 1
Lanike71 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 αν και στην τελικη το εκανα το προβλημα θα χαρώ πολυ να μου δειξεις ΠΟΥ το βρηκες στο ιντερνετ αφου ειναι κλασσικο. γιατι εψαχνα μια βδομαδα. Η ειμαι τυφλος ή δεν ξερω να χρησιμοποιω το google Ευχαριστώ το φίλο παραπάνω που με έβγαλε από τον κόπο. Αν μία άσκηση τη διδάχτηκα εγώ πριν χρόνια, φαντάζομαι θα είναι κλασική αφού τη ρωτάς και εσύ τώρα. Τώρα αν έψαξες με λέξεις "ποτήρια","dfs","matlab", πιθανό να μη σου έβγαλε τίποτα.
chthncrts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 SoniC_R Χρειάζομαι βοήθεια. έχω να κάνω ακριβώς την ίδια εργασία. Αφού την έλυσες, μπορείς να βοηθήσεις?
Lanike71 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, chthncrts είπε SoniC_R Χρειάζομαι βοήθεια. έχω να κάνω ακριβώς την ίδια εργασία. Αφού την έλυσες, μπορείς να βοηθήσεις? Τα διάβασες όλα τα ποστ;
chthncrts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Lanike71 ναι απλά αυτά είναι σε java και C Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από chthncrts
Fortistis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στις 13/2/2019 στις 5:56 ΜΜ, chthncrts είπε Lanike71 ναι απλά αυτά είναι σε java και C Και ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν γνωρίζεις Java/C ή δεν γνωρίζεις MATLAB; Με απλές γνώσεις μπορείς να διαβάσεις τον άλλο κώδικα, να καταλάβεις την λογική του και να γράψεις την ΔΙΚΗ σου εκδοχή. Εάν κατάλαβα καλά, εσύ ζητάς να σου το δώσουν έτοιμο. Σωστά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα