Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,

εχω μια εργασια για matlab. εστω 2 ποτηρια που δεν εχουν καμια ογκομετρικη ενδειξη. διαθετουμε μονο μια βρυση και θελουμε να βαλουμε στο ενα απο τα δυο ποτηρια μια συγκεκριμενη ποσοτητα. Προγραμματισμός σε γλώσσα Matlab του αλγορίθμου τυφλής αναζήτησης Depth First Search για την επίλυση του προβλήματος.  Να χρησιμοποιηθεί και η ρουτίνα biograph του Matlab για την εικονική παρουσίαση του δένδρου αναζήτησης.

εχει κανεις καμια ιδεα?

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδες,

εχω μια εργασια για matlab. εστω 2 ποτηρια που δεν εχουν καμια ογκομετρικη ενδειξη. διαθετουμε μονο μια βρυση και θελουμε να βαλουμε στο ενα απο τα δυο ποτηρια μια συγκεκριμενη ποσοτητα. Προγραμματισμός σε γλώσσα Matlab του αλγορίθμου τυφλής αναζήτησης Depth First Search για την επίλυση του προβλήματος.  Να χρησιμοποιηθεί και η ρουτίνα biograph του Matlab για την εικονική παρουσίαση του δένδρου αναζήτησης.

εχει κανεις καμια ιδεα?

20€  :D

• Like 4
Δημοσ.

Μερικές φορές αυτό το "αναζήτηση στο νετ", πιστεύω ότι δεν το άκουσε κανένας στην Ελλάδα...Κλασική άσκηση, που διδάσκεται χρόνια.

Google it.

Δημοσ.

Μερικές φορές αυτό το "αναζήτηση στο νετ", πιστεύω ότι δεν το άκουσε κανένας στην Ελλάδα...Κλασική άσκηση, που διδάσκεται χρόνια.

Google it.

αν και στην τελικη το εκανα το προβλημα θα χαρώ πολυ να μου δειξεις ΠΟΥ το βρηκες στο ιντερνετ αφου ειναι κλασσικο. γιατι εψαχνα μια βδομαδα. Η ειμαι τυφλος ή δεν ξερω να χρησιμοποιω το google

Δημοσ.

αν και στην τελικη το εκανα το προβλημα θα χαρώ πολυ να μου δειξεις ΠΟΥ το βρηκες στο ιντερνετ αφου ειναι κλασσικο. γιατι εψαχνα μια βδομαδα. Η ειμαι τυφλος ή δεν ξερω να χρησιμοποιω το google

https://kartikkukreja.wordpress.com/2013/10/11/water-jug-problem/

https://programmingasap.wordpress.com/2014/12/25/uoj-cup-breadth-first-search-bfs/

http://www.programering.com/a/MDN0ATNwATA.html

Αν θέλεις να το ψάξεις περισσότερο το πρόβλημα εικάζεται ότι εμφανίστηκε αρχικά στο βιβλίο Artificial Intelligence των Knight και Rich ως παράδειγμα εφαρμογής των τεχνικών DFS και BFS

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ το φίλο παραπάνω που με έβγαλε από τον κόπο.

Αν μία άσκηση τη διδάχτηκα εγώ πριν χρόνια, φαντάζομαι θα είναι κλασική αφού τη ρωτάς και εσύ τώρα.

Τώρα αν έψαξες με λέξεις "ποτήρια","dfs","matlab", πιθανό να μη σου έβγαλε τίποτα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
10 ώρες πριν, chthncrts είπε

SoniC_R Χρειάζομαι βοήθεια.
έχω να κάνω ακριβώς την ίδια εργασία.

Αφού την έλυσες, μπορείς να βοηθήσεις?

Τα διάβασες όλα τα ποστ;

Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 5:56 ΜΜ, chthncrts είπε

Lanike71 ναι απλά αυτά είναι σε java και C

Και ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν γνωρίζεις Java/C ή δεν γνωρίζεις MATLAB; Με απλές γνώσεις μπορείς να διαβάσεις τον άλλο κώδικα, να καταλάβεις την λογική του και να γράψεις την ΔΙΚΗ σου εκδοχή. 

Εάν κατάλαβα καλά, εσύ ζητάς να σου το δώσουν έτοιμο. Σωστά;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...