Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα μικρό update , τελικά ο πεθερός μου είχε ξεχάσει να την φέρει την προηγούμενη εβδομάδα και την πήγε στο Πλαίσιο την Τρίτη.

Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα, μπορεί να ακούμε για θέματα αξιοπιστίας τόσο καιρό για τα TurboX (όπως και φαίνεται να ισχύει και απο το δικό μου παράδειγμα) αλλά για να λέμε και τα σωστά έχω εντυπωσιαστεί τουλάχιστον απο την υποστήριξη που δείχνουν στο δικό τους προίόν .

Την πρώτη φορά την είχα στα χέρια μου μέσα σε 2 μέρες, και πάλι ενώ την πήγε ο πεθερός μου την Τρίτη το μεσημέρι , μου ήρθε σήμερα sms στις 12.00 ότι είναι έτοιμη για παραλαβή χωρίς κόστος (αυτό έλλειπε βέβαια αφού παρουσίασε το θέμα μετά την πρώτη επισκευή)

Οπότε απο ταχύτητα δεν έχω παράπονο , τώρα μετά απο καμμένο πίξελ, τροφοδοτικό και μισό μαύρο φεγγάρι στην οθόνη είμαι περίεργος τι άλλο μπορεί να συμβεί :)

Θα την δοκιμάσω και θα σας πώ εντυπώσεις

Δημοσ.

Προσωπικά προσπαθώ να μένω μακριά από turbo x και σία

και πολυ σωστα.

Λοιπόν επειδή εχθές την άνοιξα από όταν φτιάχτηκε μπορεί να μην έχει πλέον το καμένο πιξελ αλλά μετά την αλλαγή του τροφοδοτικού έχει κάτι χειρότερο :S

Έχει ένα μαύρο ημικύκλιο στα δεξιά της οθόνης το οποίο φαίνεται ώς γκρι όταν η οθόνη δείχνει το μαύρο και στα άλλα χρώματα απλά ξεχωρίζει από πίσω

powered by tuvlo-x.

Ένα μικρό update , τελικά ο πεθερός μου είχε ξεχάσει να την φέρει την προηγούμενη εβδομάδα και την πήγε στο Πλαίσιο την Τρίτη.

Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα, μπορεί να ακούμε για θέματα αξιοπιστίας τόσο καιρό για τα TurboX (όπως και φαίνεται να ισχύει και απο το δικό μου παράδειγμα) αλλά για να λέμε και τα σωστά έχω εντυπωσιαστεί τουλάχιστον απο την υποστήριξη που δείχνουν στο δικό τους προίόν .

Την πρώτη φορά την είχα στα χέρια μου μέσα σε 2 μέρες, και πάλι ενώ την πήγε ο πεθερός μου την Τρίτη το μεσημέρι , μου ήρθε σήμερα sms στις 12.00 ότι είναι έτοιμη για παραλαβή χωρίς κόστος (αυτό έλλειπε βέβαια αφού παρουσίασε το θέμα μετά την πρώτη επισκευή)

Οπότε απο ταχύτητα δεν έχω παράπονο , τώρα μετά απο καμμένο πίξελ, τροφοδοτικό και μισό μαύρο φεγγάρι στην οθόνη είμαι περίεργος τι άλλο μπορεί να συμβεί :)

Θα την δοκιμάσω και θα σας πώ εντυπώσεις

σορρυ που θα το πω αλλα στο πλαισιο οταν παιρνεις κατι δικο τους ξερεις απο πριν τα παρακατω.

παιρνεις κατι της πλακας.

παιρνεις κατι φτηνο.

θα χρειαστει να πας Service αλλα επειδη ειναι δικοτους προιον και αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει ναι στα φτιαχνουν γρηγορα.

το βασικο ειναι να μην χαλανε πεντε πεντε οχι ναμου τα φτιαχνουν γρηγορα.

Δημοσ.

Ναι είναι αλήθεια!

Δυστυχώς και στο λέω από πρώτο χέρι,όπως και οι funai f&u,Finlux,Hitachi,telefunken ,polaroid.....όπως και μερικά μοντέλα Philips και πάει λέγοντας.

Όλες ΕΙναι Vestel Τουρκίας και από ποιότητα κατασκευής και υλικών άθλια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δυστυχως ή ευτυχως καποιες φορες οτι πληρωνεις παιρνεις.οταν κατι ειναι πολυ φτηνο σιγουρα και η ποιοτητα εχει πεσει και απο καπου εχει κοψει.πχ turbo-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...