Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ειμαι αρκετα ασχετος και θελω τη βοηθεια σας σας παρακαλω... θελω να αγορασω καινουργιο (μεταχειρησμενο φοβαμαι μη με κοροιδεψουν για αυτο δε θελω ) μεχρι 200ευρω για να μπορω να μπενω σε στοιχηματικες σελιδες στο ιντερνετ να μην κολαει και να εχει λιγο καλουτσικες καμερες για φωτογραφιες γιατι θελω να εχω αναμνησεις... και να μπορει να μπενει σε εφαρμογες facebook tinder viber ktl, καποιος προτεινε το xiaomi mi4 αλλα διαβασα κριτικη εδω μεσα και ειδα οτι ενω ελεγε το μαγαζι ειναι 3γιγα ραμ τελικα ητανε 2 γιγα, σας παρακαλω βοηθηστε με! και ποιο φθηνο να ναι δεν με πειραζει αρκει να μην κολαει και να μην αργαει κτλ....

Δημοσ.

το θεμα ειναι κλειδωμενο και δε μπορω να γραψω,

Χαιρεται! Ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο μέχρι 200ευρώ και bluetooth καλό μέχρι 50ευρώ,το κινητο το θελω για να μπενω στο facebook tinder badoo και σε αλλες παρομοιες εφαρμογες! να παιζω και κανενα παιχνιδι χωρις τρελες απαιτησεις και για να βγαζω καλες φωτογραφίες ώστε να έχω αναμνήσεις και στο web browser να μη κολαει γιατι θελω να τζογερνω και τα δευτερολεπτα εκει ειναι κρισημα. Η οθονη να ειναι απο 5ιντσες και πανω (ας ειναι και σαν τηλεοραση 30αρα δεν με πειραζει αλλα ουτε και με νοιαζει να εχει τεραστια οθονη).

το dual sim δεν με ενδιαφερει. Επιθυμω την ελληνικη γλωσσα, δεν εχω προτιμηση στο λογισμικο, με ενδιαφερει η μεγαλη μπαταρια, μονο απο ελλαδα για να ερθει γρήγορα, δεν με ενδιαφερει συγκεκριμενο καταστημα, καινουργιο θα ηθελα γιατι μεταχειρισμενο δεν ξερω τιποτα και μπορει να την πατησω!

Δημοσ.

το θεμα ειναι κλειδωμενο και δε μπορω να γραψω,

Χαιρεται! Ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο μέχρι 200ευρώ και bluetooth καλό μέχρι 50ευρώ,το κινητο το θελω για να μπενω στο facebook tinder badoo και σε αλλες παρομοιες εφαρμογες! να παιζω και κανενα παιχνιδι χωρις τρελες απαιτησεις και για να βγαζω καλες φωτογραφίες ώστε να έχω αναμνήσεις και στο web browser να μη κολαει γιατι θελω να τζογερνω και τα δευτερολεπτα εκει ειναι κρισημα. Η οθονη να ειναι απο 5ιντσες και πανω (ας ειναι και σαν τηλεοραση 30αρα δεν με πειραζει αλλα ουτε και με νοιαζει να εχει τεραστια οθονη).

το dual sim δεν με ενδιαφερει. Επιθυμω την ελληνικη γλωσσα, δεν εχω προτιμηση στο λογισμικο, με ενδιαφερει η μεγαλη μπαταρια, μονο απο ελλαδα για να ερθει γρήγορα, δεν με ενδιαφερει συγκεκριμενο καταστημα, καινουργιο θα ηθελα γιατι μεταχειρισμενο δεν ξερω τιποτα και μπορει να την πατησω!

Το κανεις αντιγραφη και συμπληρωνεις αυτα που θες εσυ και το κανεις επικολληση.
Δημοσ.

Το κανεις αντιγραφη και συμπληρωνεις αυτα που θες εσυ και το κανεις επικολληση.

Ναι απάντησε ήδη.

Λοιπόν δες

Huawei P9 Lite

Xiaomi Redmi 3S 32GB (από το MyGad)

Lenovo Moto G4

Δημοσ.

Κατέληξα οτι θελω το huawei P9 lite το βρίκα μέσω σκρουτζ με 3γιγα ραμ απο καποια μαγαζια στα 239ευρω περιπου και σε αλλα μαγαζια εχει με τα ιδια χρηματα το ιδιο κινητο με 2γιγα ραμ..... λετε εκεινοι που λενε οτι ειναι 3γιγα ραμ να λενε ψεματα? πως το βλεπω πριν το παρω?

Δημοσ.

Κατέληξα οτι θελω το huawei P9 lite το βρίκα μέσω σκρουτζ με 3γιγα ραμ απο καποια μαγαζια στα 239ευρω περιπου και σε αλλα μαγαζια εχει με τα ιδια χρηματα το ιδιο κινητο με 2γιγα ραμ..... λετε εκεινοι που λενε οτι ειναι 3γιγα ραμ να λενε ψεματα? πως το βλεπω πριν το παρω?

Δεν λένε ψέμματα, έχει βγει και με 2GB και με 3GB.

Δημοσ.

panos- εγγηση ομως γενικα δεν θα εχω ? μπορει να ερθει πχ το κινητο σπιτι  να μην ανοιγει και να μου πει το μαγαζι α φιλε ησουν ατυχος δωσε αλλα λευτα τωρα παρε αλλο.... ?

Δημοσ.

panos- εγγηση ομως γενικα δεν θα εχω ? μπορει να ερθει πχ το κινητο σπιτι να μην ανοιγει και να μου πει το μαγαζι α φιλε ησουν ατυχος δωσε αλλα λευτα τωρα παρε αλλο.... ?

Το μαγαζι ειναι υποχρεωμένο να σου κανει αντικατάσταση

Απο την αντιπροσωπεία θα εχεις θεμα.

Δημοσ.

οποτε τι να κανω τωρα ? να κανω το σταυρο μου ? μικρο επεξεργαση εχει 1.4 το λενοβο κ6 νοτε

υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να γινει στραβη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...