logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σε λίγο θα πεταχτεί και κάποιος να πει ότι οι μαύρες βρωμάνε. γιατί δε βρωμάνε; εσύ δε θα τους βρωμάς; τώρα θυμήθηκα ένα αστείο που μου είχε πει μια κοπέλα στη σχολή κάποτε, ότι μυρίζουν γιατί δεν έχουν βαπτιστεί μεσαιωνικά επική δήλωση 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πιστεύω ότι θα έπρεπε να φτάσει το πολύ στην απλή συμμετοχή κι αυτό με σπρώξιμο, συμπάθεια και καλή πρόθεση από αυτους που αποφασίζουν. Το να της δώσουν τον τίτλο, απλά επειδή είναι άλλου χρώματος προφανώς, δεν το βρίσκω σωστό και αντικειμενικό. Ισως γυρίσει και μπούμερανγκ κάποια στιγμή. Τι μπούμερανγκ; Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους τίτλους από τα καλλιστεία; 2
zianna Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 γιατί δε βρωμάνε; εσύ δε θα τους βρωμάς; τώρα θυμήθηκα ένα αστείο που μου είχε πει μια κοπέλα στη σχολή κάποτε, ότι μυρίζουν γιατί δεν έχουν βαπτιστεί μεσαιωνικά επική δήλωση Aκόμα το λένε αλλά δε στο δικαιολόγησε καλά, ψιλοάσχετη την βρίσκω, μάλλον του κάθε Πάσχα στην εκκλησία ήταν. Επειδή δεν έλαβε τον μύρο από τον παπά την ώρα της βάφτισης για να μυρίζει ωραία.
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εμετός. (το thread) Γιατί είναι εμετός να σχολιάζεις τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα διαγωνισμού ομορφιάς; Γι'αυτό πήγαν, να κριθούν και να σχολιαστούν. 2
logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 κοίτα η αλήθεια είναι ότι πάνε χρόνια και δε θυμάμαι τι ακριβώς μου είπε, αλλά όπως και να χει ήταν μαλακία το να μας μυρίζουν είναι λογικό κι εμείς θα μυρίζουμε σε άλλες φυλές, δεν έχει να κάνει με ρατσισμό 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τι μπούμερανγκ; Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους τίτλους από τα καλλιστεία; Να το πάρει επειδή το αξίζει, αν το πάρει χαριστικά επειδή είναι διαφορετική και φοβούνται οι κριτές το κράξιμο για ρατσισμό τότε πάει ανάποδα και γίνεται αυτό ρατσιστικό για τις άλλες που συμμετέχουν (και όχι μόνο κατ'επέκταση!). 4
Ψιτ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ουτε την μετριοτητα δεν αγγιζει η κοπελα..με το συμπαθειο!homo sapiens!Δεν στεκομαι στο χρωμα και οι μαυρες ειναι ωραιες.Ναομι Καμπελ,Ιμαν..γυναικαρες. Homo sapiens σημαίνει σοφός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν ειναι σοφή αλλά έχει σωματάρα.
zianna Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ουτε την μετριοτητα δεν αγγιζει η κοπελα..με το συμπαθειο!homo sapiens!Δεν στεκομαι στο χρωμα και οι μαυρες ειναι ωραιες.Ναομι Καμπελ,Ιμαν..γυναικαρες. Για δες τον χάλια λαιμό της Ιμάν Ή την Tyra Banks με το τεράστιο μέτωπο άβαφη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Απλά αν γίνεται, για να μην ξανακλειδώσει, λίιιιιιιιγο συγκρατηθείτε ε...
μπιπ μπιπ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλά ρε παιδιά ,χαλαρώστε. Να σας θυμίσω τις δικές μας Σταρ Ελλάς; H μια χειρότερη από την άλλη;
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εκείνη η Εβελίνα Παπαντωνίου ρε παιδιά, που έβγαλαν και Μις Ευρώπη; Την Εβελίνα δεν θα την ξαναβρίσεις.. THN EBEΛΙΝΑ 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ε πανάθεμα σε το έσβησα το σχόλιο γιατί το βρήκα προσβλητικό είναι γλυκούλα, αλλά δεν έχει φάτσα Μις 1
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλά ρε παιδιά ,χαλαρώστε. Να σας θυμίσω τις δικές μας Σταρ Ελλάς; H μια χειρότερη από την άλλη; Ναι αλλά οι δικές μας δεν ήταν μαύρες που το πας αυτό; Τέλος πάντων είναι λογικό να υπάρχουν εξάψεις για θέματα που είναι υποκειμενικά όπως η ομορφιά. Δε νομίζω ότι θα έβλεπες τα ίδια άτομα να αντιδρούν αν ήταν αντικειμενικό, π.χ. αν έβγαινε μαθητής αλβανικής καταγωγής σημαιοφόρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις