Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγο θα πεταχτεί και κάποιος να πει ότι οι μαύρες βρωμάνε.

γιατί δε βρωμάνε; εσύ δε θα τους βρωμάς; 

τώρα θυμήθηκα ένα αστείο που μου είχε πει μια κοπέλα στη σχολή κάποτε, ότι μυρίζουν γιατί δεν έχουν βαπτιστεί :lol: 

μεσαιωνικά επική δήλωση 

• Like 1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα έπρεπε να φτάσει το πολύ στην απλή συμμετοχή κι αυτό με σπρώξιμο, συμπάθεια και καλή πρόθεση από αυτους που αποφασίζουν.

Το να της δώσουν τον τίτλο, απλά επειδή είναι άλλου χρώματος προφανώς, δεν το βρίσκω σωστό και αντικειμενικό. Ισως γυρίσει και μπούμερανγκ κάποια στιγμή.

Τι μπούμερανγκ; Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους τίτλους από τα καλλιστεία;

• Like 2
Δημοσ.

γιατί δε βρωμάνε; εσύ δε θα τους βρωμάς; 

τώρα θυμήθηκα ένα αστείο που μου είχε πει μια κοπέλα στη σχολή κάποτε, ότι μυρίζουν γιατί δεν έχουν βαπτιστεί :lol: 

μεσαιωνικά επική δήλωση

Aκόμα το λένε αλλά δε στο δικαιολόγησε καλά, ψιλοάσχετη την βρίσκω, μάλλον του κάθε Πάσχα στην εκκλησία ήταν.

Επειδή δεν έλαβε τον μύρο από τον παπά την ώρα της βάφτισης για να μυρίζει ωραία.

Δημοσ.

Εμετός.

(το thread)

Γιατί είναι εμετός να σχολιάζεις τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα διαγωνισμού ομορφιάς; Γι'αυτό πήγαν, να κριθούν και να σχολιαστούν.

• Like 2
Δημοσ.

κοίτα η αλήθεια είναι ότι πάνε χρόνια και δε θυμάμαι τι ακριβώς μου είπε, αλλά όπως και να χει ήταν μαλακία

το να μας μυρίζουν είναι λογικό κι εμείς θα μυρίζουμε σε άλλες φυλές, δεν έχει να κάνει με ρατσισμό 

• Like 1
Δημοσ.

Τι μπούμερανγκ; Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τους τίτλους από τα καλλιστεία;

Να το πάρει επειδή το αξίζει, αν το πάρει χαριστικά επειδή είναι διαφορετική και φοβούνται οι κριτές το κράξιμο για ρατσισμό τότε πάει ανάποδα και γίνεται αυτό ρατσιστικό για τις άλλες που συμμετέχουν (και όχι μόνο κατ'επέκταση!).

• Like 4
Δημοσ.

Ουτε την μετριοτητα δεν αγγιζει η κοπελα..με το συμπαθειο!homo sapiens!Δεν στεκομαι στο χρωμα και οι μαυρες ειναι ωραιες.Ναομι Καμπελ,Ιμαν..γυναικαρες.

Homo sapiens σημαίνει σοφός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν ειναι σοφή αλλά έχει σωματάρα.

Δημοσ.

Ουτε την μετριοτητα δεν αγγιζει η κοπελα..με το συμπαθειο!homo sapiens!Δεν στεκομαι στο χρωμα και οι μαυρες ειναι ωραιες.Ναομι Καμπελ,Ιμαν..γυναικαρες.

Για δες τον χάλια λαιμό της Ιμάν

o-IMAN-570-Lichfield_Getty-Images.jpg

c0f54da09c6f0f647f71052c1efdfd68.jpg

Ή την Tyra Banks με το τεράστιο μέτωπο άβαφη

tyrabanks.png?w=700

Δημοσ.

Εκείνη η Εβελίνα Παπαντωνίου ρε παιδιά, που έβγαλαν και Μις Ευρώπη;

Την Εβελίνα δεν θα την ξαναβρίσεις..

THN EBEΛΙΝΑ

papantwniou100.jpg?itok=3Ji9N1UN

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά ,χαλαρώστε. Να σας θυμίσω τις δικές μας Σταρ Ελλάς; H μια χειρότερη από την άλλη;

Ναι αλλά οι δικές μας δεν ήταν μαύρες που το πας αυτό;

Τέλος πάντων είναι λογικό να υπάρχουν εξάψεις για θέματα που είναι υποκειμενικά όπως η ομορφιά. Δε νομίζω ότι θα έβλεπες τα ίδια άτομα να αντιδρούν αν ήταν αντικειμενικό, π.χ. αν έβγαινε μαθητής αλβανικής καταγωγής σημαιοφόρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...