Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ότι android τελευταίας τεχνολογίας και να πας δε θα έχεις εμπειρία λειτουργικού όπως το iPhone 6 και πάνω και γενικά το iOS, κανένα android δε θα είναι τόσο smooth όσο το iPhone.

-Θα έχεις όμως καλύτερο hardware όπως οθόνη-κάμερα-ηχεία-μπαταρία(μπορεί) κλπ. 

-Η ερώτηση μετά που πρέπει να κάνεις είναι αν αξίζει η λίγο καλύτερη εμπειρία του iPhone τη διαφορά τιμής.

-Αν σου περισσεύουν λεφτά και iMessage τότε iPhone.

-Αν δε σου περισσεύουν λεφτά και η διαφορά είναι κάτω από τα 150 ευρώ του android που θέλεις, από το iPhone που θέλεις, τότε καλύτερα να πας σε iPhone.

-Αν είναι παραπάνω η χρηματική διαφορά δεν αξίζει να πας σε iPhone.

-Για παράδειγμα αν είναι να δώσεις πάνω από 500 καλύτερα πάρε iPhone 7.

Εγώ έκανα μετάβαση από iPhone 6s 64gb σε Motorola (x style) μεταχειρισμένο των 150 ευρώ (γελάει ο κόσμος) διότι για τη δουλειά που το θέλω το κινητό (twitter-browsing-μουσική-word-Power point-file manager) η εμπειρία λειτουργικού αν και κατώτερη είναι πολύ καλή (για τα απλά που κάνω) αλλά μου δίνει στα συν καλύτερη-μεγαλύτερη οθόνη και ηχεία. Επίσης χρειαζόμουν και τα λεφτά.

Προς το παρόν τη μια βδομάδα που το έχω πιστεύω πως το iPhone 6s 64gb που είχα δεν είναι κατά 350 ευρώ ανώτερο από αυτό το Motorola.

Μπορείς να πας άφοβα σε android.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ότι android τελευταίας τεχνολογίας και να πας δε θα έχεις εμπειρία λειτουργικού όπως το iPhone 6 και πάνω και γενικά το iOS, κανένα android(εκτως του Pixel και γενικα stock android συσκευων) δε θα είναι τόσο smooth όσο το iPhone.

Αν δε σου περισσεύουν λεφτά και η διαφορά είναι κάτω από τα 150 ευρώ του android που θέλεις, από το iPhone που θέλεις, τότε καλύτερα να πας σε iPhone.

-Αν είναι παραπάνω η χρηματική διαφορά δεν αξίζει να πας σε iPhone.

-Για παράδειγμα αν είναι να δώσεις πάνω από 500 καλύτερα πάρε iPhone 7.

Εγώ έκανα μετάβαση από iPhone 6s 64gb σε Motorola (x style) μεταχειρισμένο των 150 ευρώ (γελάει ο κόσμος) διότι για τη δουλειά που το θέλω το κινητό (twitter-browsing-μουσική-word-Power point-file manager) η εμπειρία λειτουργικού αν και κατώτερη είναι πολύ καλή (για τα απλά που κάνω) αλλά μου δίνει στα συν καλύτερη-μεγαλύτερη οθόνη και ηχεία. Επίσης χρειαζόμουν και τα λεφτά.

Προς το παρόν τη μια βδομάδα που το έχω πιστεύω πως το iPhone 6s 64gb που είχα δεν είναι κατά 350 ευρώ ανώτερο από αυτό το Motorola.

Μπορείς να πας άφοβα σε android.

Για το πρωτο το διορθωσα για να ξερουμε τι γραφουμε(γιατι εγω και Moto Z εχω δουλεψει λιγο απο φιλο και Iphone 6 και το smooth και την ανωτεροτητα δεν την ειδα πουθενα στο Iphone.Στα λογια μου βεβαια ερχεσαι πιο κατω με αυτο που γραφεις για το Moto X style.

ισα ισα που οταν ειχα βαλει μια απο τις πρωτες εκδοσεις του ios 9 ειχε και μικρο κολληματακια πχ οταν ανοιγα να ακουσω μουσικη.

Για το δευτερο παλι ο ανθρωπος ηταν ξεκαθαρος.Για να λεει S7 edge,το αντιστοιχο ειναι το Iphone 7 plus που κοστιζει αναλογα.

Λες αν ειχε εξαρχης τα παραπανω χρηματα για το Iphone 7 plus να μην το διαλεγε και αρα να μην ειχε ανοιξει και καθολου το θεμα αυτο?

Και εγω απο Iphone 6 πηγα σε S7.Σιγουρα το λεω απο τωρα οτι σε καποια πραγματα υστερει το s7 απο Iphone 6s ή και iphone 7 ή και σε σχεση με αλλα Android κινητα. Αλλα στα 400ευρω που το πηρα στο black friday απο Ελληνικη αλυσιδα,ουτε το iphone se 16gb δεν υπηρχε στα χρηματα αυτα μονο το Iphone 5s(ασε που το Oneplus3T πλεον κοστιζε ακριβοτερα και τα μεσαιας προς ακριβης κατηγοριας Honor 8 ,moto Z play ηταν πανω κατω στα ιδια χρηματα).

Αυτο ειναι το καλο που εχουν τα Android κινητα πλεον.Εχουν κινητα για ολα τα γουστα και ολες τις τσεπες και με αρκετα καλη εμπειρια χρησης σε σχεση με παλια.

Γιαυτο και τα Iphone πλεον δειχνουν πιο εντονα απο ποτε(αλλα και το Google Pixel καλη ωρα)ποσο υπερκοστολογημενα ειναι.

Δημοσ.

Όχι σαν τα iPhone σε ομαλότητα δεν υπάρχει σε κανένα android. Δε μιλάω για ταχύτητα μιλάω για ομαλότητα.

Γι αυτό ευθύνεται το διαφορετικό hardware η διαφορετική γλώσσα προγραμματισμού, το πόσο ώριμο είναι το λειτουργικό και διάφορα άλλα.

Το θέμα είναι αξίζει αυτή η ομαλότητα τα παραπάνω λεφτά απ τη τσέπη σου;

Για μένα που το δοκίμασα προσωπικά και δεν κάνω καμιά απαιτητική χρήση όχι. Για άλλους σίγουρα ναι.

Αν και φαν της τεχνολογίας πλέον απ το 2015 και μετά πιστεύω όσο περισσότερα δίνεις στη τεχνολογία των smartphones από τα στανταρ τόσο περισσότερα λεφτά πετάς. Πρέπει να αγοράζεις πάντα αυτό που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου την στιγμή της αγοράς και τίποτα παραπάνω διότι σε ένα εξάμηνο το κάτι παραπάνω που δε χρησιμοποιείς θα έχει παλιώσει και θα έχεις χάσει λεφτά. Δεν είναι όπως τα τζιν που τα παίρναμε μεγάλα στο δημοτικό για να μας χωράνε και στο λύκειο.

Δημοσ.

Παιδια αξιολογες ολες οι τοποθετησεις σας!και γω παντως ειμαι της αποψης οτι σαν την εμπειρια που εχει το ios,δεν μπορεις να τη βρεις σε κανενα κινητο!απο κει και περα μπορει να πληρωνεις καμερα,ηχο μπαταρια αλλα την εμπειρια ios δεν θα την εχεις..γι αυτο και ειμαι δυστακτικος σε μια τετοια αλλαγη απο ios σε android...

Δημοσ.

Μια χαρα υπαρχει αναλογη εμπειρια Ios μην τρελαθουμε κιολας.Και εν μερη σιγα και την εμπειρια του κλειδωμενου Ios,γιατι το μεγαλυτερο μερος της σταθεροτητας του οφειλεται στο γεγονος οτι παρα πολλα πραγματα σε σχεση με το Android ειναι κλειδωμενα.

Επισης ειναι αδικο να τσουβαλιαζονται ολες οι συσκευες Android επειδη ολοι στην Ελλαδα ειτε ειχαν δουλεψει φθηνα κινητα πιο παλια,ειτε αναμεταδιδουν τις βλακειες που διαβαζουν στο internet απο αλλους που ειχαν εμπειρια με κακες συσκευες οπως φθηνα κινητα Samsung.

Για παρτε και δουλεψτε Google pixel,Oneplus3t (κοινως σοβαρες συσκευες και οχι συσκευες των 100ευρω ή 3ετιας)και μετα ελατε να μου πειτε για lag/ομαλοτητα και εμπειρια.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλο το Ios αλλα πολυ overrated(υπερεκτιμημενο).

Δημοσ.

Μια χαρα υπαρχει αναλογη εμπειρια Ios μην τρελαθουμε κιολας.Και εν μερη σιγα και την εμπειρια του κλειδωμενου Ios,γιατι το μεγαλυτερο μερος της σταθεροτητας του οφειλεται στο γεγονος οτι παρα πολλα πραγματα σε σχεση με το Android ειναι κλειδωμενα.

Επισης ειναι αδικο να τσουβαλιαζονται ολες οι συσκευες Android επειδη ολοι στην Ελλαδα ειτε ειχαν δουλεψει φθηνα κινητα πιο παλια,ειτε αναμεταδιδουν τις βλακειες που διαβαζουν στο internet απο αλλους που ειχαν εμπειρια με κακες συσκευες οπως φθηνα κινητα Samsung.

Για παρτε και δουλεψτε Google pixel,Oneplus3t (κοινως σοβαρες συσκευες και οχι συσκευες των 100ευρω ή 3ετιας)και μετα ελατε να μου πειτε για lag/ομαλοτητα και εμπειρια.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλο το Ios αλλα πολυ overrated(υπερεκτιμημενο).

Συμφωνω!ειχα one plus 3 και πιο πριν 6s plus. Πιο πολλες φορές μου κολλαγε το iphone παρα το one plus .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...