Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ποσο ηταν το χρεος και πηγε 820€ ?

Σε τι φαση οικονομικη εισαι? δουλευεις? εχεις εισοδηματα? εισαι στον ν. Κατσελη ?

τι ειναι το κατσελη δεν εχω ιδεα

δουλευω ναι

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

τι ειναι το κατσελη δεν εχω ιδεα

δουλευω ναι

ψωμι του τοστ. Μαλλον τρολαρεις. Δεν γινεται να μην εχεις ακουσει τον ν. Κατσελη και να εισαι μονιμος κατοικος Ελλαδος.

Δουλευεις λοιπον, δεν εισαι στον ν. Κατσελη, πες τους να κανουν ψαλιδι στις προσαυξησεις γιατι ποτε δεν σε ειδοποιησαν και δεν ειχες ιδεα για το χρεος, και πληρώνεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

ψωμι του τοστ. Μαλλον τρολαρεις. Δεν γινεται να μην εχεις ακουσει τον ν. Κατσελη και να εισαι μονιμος κατοικος Ελλαδος.

Δουλευεις λοιπον, δεν εισαι στον ν. Κατσελη, πες τους να κανουν ψαλιδι στις προσαυξησεις γιατι ποτε δεν σε ειδοποιησαν και δεν ειχες ιδεα για το χρεος, και πληρώνεις.

ειμαι μονιμος απο το 1990 ναι και δεν ασχολουμε με πολλα πολλα 

μου ειπανε 820-> 585 κασερι

με ειχανε καλεσει το 2015 νομιζω και μου ειπανε οτι χρωσταω το αφησα εγω κλασικα

19 λεπτά πριν, andreaspA είπε

αλλα ειναι ευκολο να δωσω ετσι μπαμ 600 ευρω? κασερι? πανε καλα?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ειμαι μονιμος απο το 1990 ναι και δεν ασχολουμε με πολλα πολλα 

μου ειπανε 820-> 585 κασερι

με ειχανε καλεσει το 2015 νομιζω και μου ειπανε οτι χρωσταω το αφησα εγω κλασικα

αλλα ειναι ευκολο να δωσω ετσι μπαμ 600 ευρω? κασερι? πανε καλα?

Eσύ σε άλλα πόστ δεν έλεγες πόσα πολλά βγάζεις κλπ κλπ;Τα έφαγε ο τζόγος; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Eσύ σε άλλα πόστ δεν έλεγες πόσα πολλά βγάζεις κλπ κλπ;Τα έφαγε ο τζόγος; 

βγαζω αλλα φευγουν ναι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

κανε κράτει ρε μαν.Πλήρωσε και τίποτα χρωστούμενα,άσε τον αστραχαν μια μέρα να τον ταίσει άλλος.

χτες 150 οπαπ φιλε αστα - θα το κοψω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ουτε για χαλβά δεν έμεινε!!

καλα ξεφυγα χτες λιγο παραπανω, κανονικα παιζω εως 20-30 ευρω την ημερα μονο 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

καλα ξεφυγα χτες λιγο παραπανω, κανονικα παιζω εως 20-30 ευρω την ημερα μονο 

Όποτε θες το κόβεις δηλαδή!

Όσον αφορά στον νόμο Κατσέλη, ξέρω δυο αδέρφια που αγόρασαν με δάνειο δυο διπλανά διαμερίσματα απο τα σχέδια, σε πολυκατοικία στην Αθήνα, 200.000+. Ο ένας έδωσε μόνο προκαταβολή και δεν πλήρωσε ούτε μια δόση και βασίστηκε στο οτι ήταν εγκυος η γυναίκα του και δεν θα τους βγάλουν έξω. Μετά απο κάποια χρόνια μπήκε στο νόμο κατσέλη και του έμεινε το διαμέρισμα. Ό άλλος πληρώνει ακόμα και θα πληρώνει για πολλά χρόνια ακόμα. Μαντέψτε ποιον έλεγαν μαλάκα και θύμα οι συγγενείς; 

Κάπως έτσι είναι και με αυτούς που είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους  έναντι  εκείνων που «δεν έχω τίποτα στο όνομά μου , οπότε δεν με νοιάζει»

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G.bar είπε

Όποτε θες το κόβεις δηλαδή!

Όσον αφορά στον νόμο Κατσέλη, ξέρω δυο αδέρφια που αγόρασαν με δάνειο δυο διπλανά διαμερίσματα απο τα σχέδια, σε πολυκατοικία στην Αθήνα, 200.000+. Ο ένας έδωσε μόνο προκαταβολή και δεν πλήρωσε ούτε μια δόση και βασίστηκε στο οτι ήταν εγκυος η γυναίκα του και δεν θα τους βγάλουν έξω. Μετά απο κάποια χρόνια μπήκε στο νόμο κατσέλη και του έμεινε το διαμέρισμα. Ό άλλος πληρώνει ακόμα και θα πληρώνει για πολλά χρόνια ακόμα. Μαντέψτε ποιον έλεγαν μαλάκα και θύμα οι συγγενείς; 

Κάπως έτσι είναι και με αυτούς που είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους  έναντι  εκείνων που «δεν έχω τίποτα στο όνομά μου , οπότε δεν με νοιάζει»

το σωστο ειναι να τα δωσω , εγω ειχα κανει μια κινηση να τους βρω χωρις αποτελεσμα. απλα 585 ολα μαζι ειναι αρκετα ας κανουν και αυτοι μια ευκολια 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

το σωστο ειναι να τα δωσω , εγω ειχα κανει μια κινηση να τους βρω χωρις αποτελεσμα. απλα 585 ολα μαζι ειναι αρκετα ας κανουν και αυτοι μια ευκολια 

γιατί δεν το παίζετε στα ζάρια;Διπλά ή τίποτα;

Κερδισμένος θα βγεις.Προχώρα το.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Όταν δανείστηκες όμως 800€ αν σου έλεγαν σου δίνω 400? Θα ήσουν οκ? Ζητάς δανεικά 50€ και μετά λες θα σου δώσω 10 γιατί δε βγαίνω; κάνε δεύτερη δουλειά, κόψε το τζόγο, πλήρωσε τα χρωστούμενα. Ρε τι ακούμε γιορτινές μέρες.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DjTony είπε

Όταν δανείστηκες όμως 800€ αν σου έλεγαν σου δίνω 400? Θα ήσουν οκ? Ζητάς δανεικά 50€ και μετά λες θα σου δώσω 10 γιατί δε βγαίνω; κάνε δεύτερη δουλειά, κόψε το τζόγο, πλήρωσε τα χρωστούμενα. Ρε τι ακούμε γιορτινές μέρες.. 

500 ειχε οριο 

και δεν μπορεις να παιξεις τσογο με πιστωτικες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...