thopekas1994 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα.έχω ενα macbook unibody aluminum 2008 με Mountain lion 10.8.5 ,επειδή χρειάζεται να χρησιμοποιήσω indesign cc απαιτείται να έχω 10.9 και πάνω,πώς μπορώ να κάνω upgrade? μπήκα στο app store και έχει μόνο το Mac os Sierra το οποιο και δεν μπορώ να κατεβάσω γιατί λέει οτι δεν υποστηρίζεται στο δικο μου μηχάνημα.Τι μπορώ να κάνω τώρα; ποια έκδοση να κατεβάσω για να εγκαταστήσω και από που;;και πως; ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα.έχω ενα macbook unibody aluminum 2008 με Mountain lion 10.8.5 ,επειδή χρειάζεται να χρησιμοποιήσω indesign cc απαιτείται να έχω 10.9 και πάνω,πώς μπορώ να κάνω upgrade? μπήκα στο app store και έχει μόνο το Mac os Sierra το οποιο και δεν μπορώ να κατεβάσω γιατί λέει οτι δεν υποστηρίζεται στο δικο μου μηχάνημα.Τι μπορώ να κάνω τώρα; ποια έκδοση να κατεβάσω για να εγκαταστήσω και από που;;και πως; ευχαριστώ εκ των προτέρων Και εγώ πριν μερικές μέρες που έψαχνα το elcapitan μου το ανέβασε ένα μέλος δυστυχώς μόνο το max oc sierra υπάρχει ψάξε σε κάποιο torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα.έχω ενα macbook unibody aluminum 2008 με Mountain lion 10.8.5 ,επειδή χρειάζεται να χρησιμοποιήσω indesign cc απαιτείται να έχω 10.9 και πάνω,πώς μπορώ να κάνω upgrade? μπήκα στο app store και έχει μόνο το Mac os Sierra το οποιο και δεν μπορώ να κατεβάσω γιατί λέει οτι δεν υποστηρίζεται στο δικο μου μηχάνημα.Τι μπορώ να κάνω τώρα; ποια έκδοση να κατεβάσω για να εγκαταστήσω και από που;;και πως; ευχαριστώ εκ των προτέρων Το El Capitan δεν σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximosmax Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το El Capitan δεν σου κάνει; Μου κάνει,αλλα που το βρισκω;στο app store δεν υπαρχει διαθεσιμο,μονο το σιερρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μου κάνει, αλλα που το βρισκω; στο app store δεν υπαρχει διαθεσιμο,μονο το σιερρα https://mega.nz/#!zxI0kLJI!_iBLhIs16xYJIJYN7CNA2_BfdqqfCQi0MUeJlLp88tQ θα χρειαστεί να κάνεις register στο Mega.nz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μη ρισκάρεις καλύτερα από 3rd party sites. Υπάρχει κανονικά εδώ: https://itunes.apple.com/app/os-x-el-capitan/id1147835434?mt=12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 https://mega.nz/#!zxI0kLJI!_iBLhIs16xYJIJYN7CNA2_BfdqqfCQi0MUeJlLp88tQ θα χρειαστεί να κάνεις register στο Mega.nz το συγκεκριμένο λινκ έχει πρόβλημα Μη ρισκάρεις καλύτερα από 3rd party sites. Υπάρχει κανονικά εδώ: https://itunes.apple.com/app/os-x-el-capitan/id1147835434?mt=12 σε στέλνει στο appstore αλλά λέει δεν είναι διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 σε στέλνει στο appstore αλλά λέει δεν είναι διαθέσιμοΠως το δοκίμασες; Εμένα μια χαρά παίζει. Εδώ και οι επίσημες οδηγίες: https://support.apple.com/en-ie/HT206886 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πως το δοκίμασες; Εμένα μια χαρά παίζει. Εδώ και οι επίσημες οδηγίες: https://support.apple.com/en-ie/HT206886 οι οδηγίες είναι περιττές το θέμα είναι είχα ανοίξει πριν καιρό το θέμα και είχα και απαντήσει από την apple μάλλον έχεις ποιο παλιά έκδοση και πρέπει να αναβαθμιστεί στο el caapitan και μετά στο siera και ίσως το κάνουν για να κάνεις αναβάθμιση αναγκάστηκα στο siera όπως και να έχει τα βρήκα σε torrent και τα έχω σε στικακι άλλαξα και δίσκο και έκανα κανονικά εγκατάσταση και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα οπότε όποιος τα βρει και τα κατεβάσει πριν την αναβάθμιση ας τα κρατήσει κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 το συγκεκριμένο λινκ έχει πρόβλημα Τι πρόβλημα; Το δοκίμασα σε browser που δεν είναι signed in στο Mega και δουλεύει. Απλώς επειδή είναι μεγάλο θέλει (μάλλον) register για download. Πως το δοκίμασες; Εμένα μια χαρά παίζει. Εδώ και οι επίσημες οδηγίες: https://support.apple.com/en-ie/HT206886 Και μένα κανονικά ανοίγει αλλά μπορεί να οφείλεται στο ότι το είχα κατεβάσει παλιότερα από App Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τι πρόβλημα; Το δοκίμασα σε browser που δεν είναι signed in στο Mega και δουλεύει. Απλώς επειδή είναι μεγάλο θέλει (μάλλον) register για download. Και μένα κανονικά ανοίγει αλλά μπορεί να οφείλεται στο ότι το είχα κατεβάσει παλιότερα από App Store. κατεβαίνει κανονικά αλλά δεν μπορεί κανένα πρόγραμμα να το κάψει σε usb όσα και εάν δοκίμασα και άλλοι σε ένα άλλο forum τα ίδια νομίζω το ανέβασε ένα άλλο μέλος σε ένα θέμα που είχα ανοίξει παλιότερα τώρα να κατέβηκε εσφαλμένα (να έλειπαν αρχεία) διότι δεν έχω λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Και μένα κανονικά ανοίγει αλλά μπορεί να οφείλεται στο ότι το είχα κατεβάσει παλιότερα από App Store.Δεν είμαι σίγουρος ότι το είχα κάνει, μπορεί όμως. κατεβαίνει κανονικά αλλά δεν μπορεί κανένα πρόγραμμα να το κάψει σε usb όσα και εάν δοκίμασα και άλλοι σε ένα άλλο forum τα ίδια νομίζω το ανέβασε ένα άλλο μέλος σε ένα θέμα που είχα ανοίξει παλιότερα τώρα να κατέβηκε εσφαλμένα (να έλειπαν αρχεία) διότι δεν έχω λογαριασμό;Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι η επίσημη σελίδα δίνει οδηγίες για κάτι που δε δουλεύει; Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει σε εσένα για κάποιο λόγο; Δε χρειάζεται καν κάψιμο σε CD η διαδικασία, γίνεται σαν update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 κατεβαίνει κανονικά αλλά δεν μπορεί κανένα πρόγραμμα να το κάψει σε usb όσα και εάν δοκίμασα και άλλοι σε ένα άλλο forum τα ίδια νομίζω το ανέβασε ένα άλλο μέλος σε ένα θέμα που είχα ανοίξει παλιότερα τώρα να κατέβηκε εσφαλμένα (να έλειπαν αρχεία) διότι δεν έχω λογαριασμό; Ναι, το ίδιο αρχείο είναι που είχε ανεβάσει ο φίλος εδώ. Είχα κρατήσει ένα copy στον λογαριασμό μου. Το δικό μου (App Store), απ' το οποίο έκανα την εγκατάσταση, είναι 6.091.218.265 bytes. Του Mega πόσο είναι; (θα το κατέβαζα αλλά η γραμμή μου είναι ψιλοχάλια). Αν είναι ανάγκη πάντως, να ανεβάσω το δικό μου αύριο απ' τη δουλειά γιατί απ' το σπίτι θα χρειαστεί μέρες. οι οδηγίες είναι περιττές το θέμα είναι είχα ανοίξει πριν καιρό το θέμα και είχα και απαντήσει από την apple μάλλον έχεις πιο παλιά έκδοση και πρέπει να αναβαθμιστεί στο el caapitan και μετά στο siera και ίσως το κάνουν για να κάνεις αναβάθμιση αναγκάστηκα στο siera όπως και να έχει τα βρήκα σε torrent και τα έχω σε στικακι άλλαξα και δίσκο και έκανα κανονικά εγκατάσταση και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα οπότε όποιος τα βρει και τα κατεβάσει πριν την αναβάθμιση ας τα κρατήσει κάπου Ισχύει για Snow Leopard. Από Mountain Lion μπορεί να πάει απ' ευθείας στα El Capitan/Sierra. (Τουλάχιστον έτσι λέει στις οδηγίες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thopekas1994 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστώ πάαααααρα πολύ για την βοηθεια παιδιά.Κατεβάζω το αρχείο για τον καπετάνιο απτο λινκ για το app store που ανεβάσατε και περιμενω να κατεβει για να το εγκαταστησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστώ πάαααααρα πολύ για την βοηθεια παιδιά.Κατεβάζω το αρχείο για τον καπετάνιο απτο λινκ για το app store που ανεβάσατε και περιμενω να κατεβει για να το εγκαταστησω. καλού κακού κράτα μια κόπια του αρχείου σε ένα σκληρό γιατί με την αναβάθμιση δεν θα στο βγάζει στο appstore και εάν το χρειαστείς για clean install θα πας σε αυτό που είναι διαθέσιμο έτσι παραλίγο να την πατήσω και εγώ αλλά τελικά το βρήκα σε τορρεντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα