Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω ένα λάπτοπ μάρκας dell μοντέλο δεν θυμάμαι αλλά λογικά δεν έχει και μεγάλη σήμασια στο οποίο θέλω να συνδέσω ένα home cinema το οποίο είναι ένα sony: https://www.sony.gr/electronics/systimata-home-cinema-ola-se-ena/bdv-e2100. το έχω συνδεμένο στην τηλεόραση με ενα hdmi και το λαπτοπ στην τηλεοραση με ενα αλλο hdmi αλλά ο ήχος δεν μεταδίδεται με 5.1 αλλα 2.0 και θελω να μαθω εαν γινεται με καποια ρηθμιση που προφανος δεν μπορω να βρω να μεταφερω τον 5.1 ηχο στην tv και μετα στο home cinema 

οπτικη ινα το λαπτοπ δεν εχει και ο επομενος τροπος που μου ερχεται ειναι η μεταφορα του ηχου με bluetooth που εχουνε και τα δυο αλλα δεν ξερω εαν ειναι ισαξιος σε ποιοτητα και εαν συνχρονιζει σωστα.

περιμενω τα φωτα σας :-D

ευχαριστω εκ τον προτερον

Δημοσ.

ε γιατί παίρνεις μούφες hitb που δεν έχουν HDMI in? :P  η τηλεόραση σου έχει έξοδο spdif? (οπτική ίνα) αν ναι σύνδεσε το λαπτοπ στην TV με HDMI πήγαινε στο μενού της TV στο tab για τον ήχο και επέλεξε το output να είναι spdif σύνδεσε το στο home theatre με την ίνα...

το htib τι το πήρες όμως αν ειναι να κάνεις πατέντες με το λαπτοπ;

Δημοσ.

1.η τηλεοραση εχει οπτικη ινα 2.το home cinema εχει hmdi και ειναι συνδεδεμενο με την tv με αυτο και με ενα δευτερο hdmi το λαπτοπ με την τv. H tv απο οτι φαινεται δινει 5.1 στο home cinema αλλα το λαπτοτ δεν δινει στην τv ωστε να το αναπαραγει για να το δωσει στο home cinema ,δλδ οταν μπενω στις ρηθμησεις του λαπτοπ δεν λεει 5.1 αλλα 2.0 και δεν δινει και την επιλογη για αυτο

λαπτοπ με hdmi->στην τηλεοραση->τηλεοραση με hdmi->στο home cinema

5.1  ταινια     -> 2.0                                                     -> 2.0 ενω εχει την δηνατοτητα να παιξει 5.1 

που γιναιτε το λαθος?????

το usb απλα δεν το σκευτικα :shock: θα το δοκιμασω

Δημοσ.

εγώ συνεχίζω και ρωτάω το laptop γιατι χρειάζεται να ανακατευτεί;  πάρε εναν εξωτερικό σκληρό και σύνδεσε τον στο ρουτερ σου και ασύρματα θα στέλνεις και θα παίρνεις σήμα ή με lan κατευθείαν απο στο home cinema απο τον σκληρο.

βάζε όλη την μουσική σου και τα βίντεο σου εκεί..

και το laptop μπορεί να βλέπει τον σκληρό οπότε μπορεί να παίζει και αυτό απο εκεί ή να κατεβάζει απο το internet και να αποθηκεύει τις ταινίες απευθείας εκει ασύρματα... 

Δημοσ.

όπως μου το λες μου αρέσει μάλλον έτσι θα το κάνω!!!!

αλλά επειδή θέλω να δοκιμάσω και το cod στην tv για αυτό έχω κολλήσει με το λαπτοπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...