aleilo03 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα Έκανα παραγγελία της μητρικής ASUS ROG STRIX Z270E GAMING απο το e-shop στις 7/1 σε τιμη 202,9€ με αναμονη νεας παραλαβης στις 13/1 Τωρα βλεπω στο σαιτ τους οτι η τιμη της εχει παει στα 247,9€ Υπαρχει περιπτωση οταν γινει η τιμολογηση να με χρεωσουν 247,9€ ενω στο email επιβεβαιωσης ειναι 202,9€? Το ρωταω γιατι μου την εχει κανει αλλο μαγαζι στο παρελθον με την δικαιολογια οτι δεν υπηρχε αποθεμα στον προμηθευτη τους και το πηρανε απο αλλον ακριβοτερα και τετοια κουλα.. Δεν υπαρχει προστασια τιμης στα συγκεκριμενα μαγαζια?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 οχι φυσικα...στην τιμη που το αγορασες θα στο δωσουν! 5
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το γράφω εδώ για να υπάρχει κάπου. Οι νέoi επεξεργαστές (7ης γενιάς ) θα υποστηρίζουν μόνο windows 10 64-bit. Edit: Αυτό αφορα φυσικά τα νέα chipset Ζ270-Η270-Β250 Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από BlueBlood7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μου συνέβη κι εμένα με έναν δίσκο που παρήγγειλα πριν τις γιορτές και στο ενδιάμεσο η τιμή του στο site αυξήθηκε. Μου το χρέωσαν κανονικά στην τιμή της παραγγελίας. Για e-shop μιλάμε πάντα, δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα μαγαζιά.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σε ολα τα μαγαζια γινεται φυσικα...οπως και αν πεσει η τιμη η αν βγει προσφορα παλι δεν παιζει να το παρεις πιο φτηνα!Εκτος αν γινει καποια συννενοηση και υπαρχει αποθεμα! 1
konpat Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δυο φορές μου έτυχε παρόμοια περίπτωση στο eshop και δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια η διαφορά τιμής ήταν μικρότερη. 1
TheELF Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το γράφω εδώ για να υπάρχει κάπου. Οι νέoi επεξεργαστές (7ης γενιάς ) θα υποστηρίζουν μόνο windows 10 64-bit. Edit: Αυτό αφορα φυσικά τα νέα chipset Ζ270-Η270-Β250 Ανάποδα το πείρες,τα windows είναι αυτά που από εδώ και πέρα δεν θα αναβαθμίζουν της παλιότερες εκδόσεις τους για τους νέους επεξεργαστές όπως τους Kaby αλλά και τους ZEN,δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλεύουν οι επεξεργαστές με παλιότερα λειτουργικά(αν βρεις driver για το chipset),σημαίνει ότι οι όποιες βελτιστοποιήσεις για τους επεξεργαστές θα υπάρχουν μόνο στα win10. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ανάποδα το πείρες,τα windows είναι αυτά που από εδώ και πέρα δεν θα αναβαθμίζουν της παλιότερες εκδόσεις τους για τους νέους επεξεργαστές όπως τους Kaby αλλά και τους ZEN,δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλεύουν οι επεξεργαστές με παλιότερα λειτουργικά(αν βρεις driver για το chipset),σημαίνει ότι οι όποιες βελτιστοποιήσεις για τους επεξεργαστές θα υπάρχουν μόνο στα win10. Ναι δεν το έγραψα σωστά. Και που θα βρεις driver για chipset?
aleilo03 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Λοιπον μολις βλεπω στο σαιτ τους οτι εχει εξαντληθει ελπιζω να μην φαω ακυρο... Σε ολα τα μαγαζια γινεται φυσικα...οπως και αν πεσει η τιμη η αν βγει προσφορα παλι δεν παιζει να το παρεις πιο φτηνα!Εκτος αν γινει καποια συννενοηση και υπαρχει αποθεμα! Σε αλλο ιντερνετικο μαγαζι δεν εγινε το ιδιο γι'αυτο και το ανεφερα Ειχα βρει ενα δισκο προσφορα αμεσα διαθεσιμο και μαλιστα πηρα τηλ και μου το επιβεβαιωσαν, πληρωσα κανονικα με την χρεωστικη, μερικες μερες ουτε φωνη ουτε ακροαση και αφου τους πηρα εγω μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον στον προμηθευτη τους και η τιμη εχει αλλαξει +25€ απο αλλο προμηθευτη ενω εγω εχω ηδη πληρωσει!! Αφου ετοιμασα αρνητικη αξιολογηση στο σκρουτζ με πηρε ο ιδιοκτητης και μου ζητησε συγνωμη και μου ειπε θα μου δωσει τον σκληρο στην τιμη που τον ειχα κλεισει(ειχα ζητησει ακυρωση παραγγελιας και επιστροφη των χρηματων μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα