GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Γιατί τρελαινεστε; Θα καταλάβουν ποτέ τα ματιά σου την διάφορα ανάμεσα σε 200 και 300fps? ποτέ. Τζάμπα αγχωνεστε πιστεύω!
razorblade334 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε όλα τα μέλη. Μόλις παρέλαβα μία Asus rx480 strix. Παρατήρησα ότι είχα λιγα fps σε LoL και csgo. 200 και 130 αντίστοιχα με όλα very high στα 1080. Φίλος με ίδιο ακριβως budget αλλα με μια g1 1060 3gb εχει 400 στο LoL και καμια 300 στο csgo. Τωρα εγώ τι λάθος έκανα; Γιατί έχω τόσο λιγότερα με μία κάρτα που είναι καλυτερη με περισσότερη ποιος ειπε και τονισε οτι η amd asus rx480 ειναι καλυτερη απο την gtx 1060 και μαλιστα την g1 της gigabyte που εχει vrm 6+2 (τροφοδοσια)??η gtx φτανει τα 2000mhz ανετα και σε τιτλους dx11 ειναι κατα πολυ καλυτερη.ειδικα η συγκεκριμενη.αυτα τα πραγματα αλλαζουν οταν μιλαμε για dx12 & vulkan.δεν ειμαι φανμπου εχω και τις δυο εταιρειες αλλα ειναι 5 πραματα που ξερω.αν παιξεις πχ.doom με vulkan θα δεις οτι τον φιλο σου τον αφηνεις 40-50 καρε το δευτερολεπτο πισω!καν το και θα με θυμηθεις!οσο για την rx 480 σιγουρευτηκες οτι απο τον πινακα ελεγχου της amd δεν ειναι ανοιχτο το power compatibility mode(perfomance επειδη στην αρχη εκαιγε μητρικες λογω του οτι τραβουσε πανω απο 75WATTS απο την pci-express.αν ειναι ανοιχτο κλειστο και θα δεις τεραστια αυξηση στις επιδοσεις.
Lewnidas1995 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ποιος ειπε και τονισε οτι η amd asus rx480 ειναι καλυτερη απο την gtx 1060 και μαλιστα την g1 της gigabyte που εχει vrm 6+2 (τροφοδοσια)??η gtx φτανει τα 2000mhz ανετα και σε τιτλους dx11 ειναι κατα πολυ καλυτερη.ειδικα η συγκεκριμενη.αυτα τα πραγματα αλλαζουν οταν μιλαμε για dx12 & vulkan.δεν ειμαι φανμπου εχω και τις δυο εταιρειες αλλα ειναι 5 πραματα που ξερω.αν παιξεις πχ.doom με vulkan θα δεις οτι τον φιλο σου τον αφηνεις 40-50 καρε το δευτερολεπτο πισω!καν το και θα με θυμηθεις!οσο για την rx 480 σιγουρευτηκες οτι απο τον πινακα ελεγχου της amd δεν ειναι ανοιχτο το power compatibility mode(perfomance επειδη στην αρχη εκαιγε μητρικες λογω του οτι τραβουσε πανω απο 75WATTS απο την pci-express.αν ειναι ανοιχτο κλειστο και θα δεις τεραστια αυξηση στις επιδοσεις. εννοείς το power efficiency? Γιατί τρελαινεστε; Θα καταλάβουν ποτέ τα ματιά σου την διάφορα ανάμεσα σε 200 και 300fps? ποτέ. Τζάμπα αγχωνεστε πιστεύω! τρελαινομαι διότι μπορει να έχει προβλημα η κάρτα,δεν με ενδιαφέρει αν μπορει να πιασει παραπάνω,απλα θέλω να ξέρω αν η κάρτα που έχω δουλεύει κανονικά και θα μπορω να παιζω ότι παιχνίδι θελω.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 κάνε δοκιμή και αλλάξτε μια τις κάρτες σας να δειτε και οι 2 τι παίζει. να ξερεις επίσης οτι οι amd drivers έχουν περισσότερο overhead οπότε κουράζουν παραπάνω τον επεξεργαστή.
ASDIC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ποιος ειπε και τονισε οτι η amd asus rx480 ειναι καλυτερη απο την gtx 1060 και μαλιστα την g1 της gigabyte που εχει vrm 6+2 (τροφοδοσια)??η gtx φτανει τα 2000mhz ανετα και σε τιτλους dx11 ειναι κατα πολυ καλυτερη.ειδικα η συγκεκριμενη.αυτα τα πραγματα αλλαζουν οταν μιλαμε για dx12 & vulkan.δεν ειμαι φανμπου εχω και τις δυο εταιρειες αλλα ειναι 5 πραματα που ξερω.αν παιξεις πχ.doom με vulkan θα δεις οτι τον φιλο σου τον αφηνεις 40-50 καρε το δευτερολεπτο πισω!καν το και θα με θυμηθεις!οσο για την rx 480 σιγουρευτηκες οτι απο τον πινακα ελεγχου της amd δεν ειναι ανοιχτο το power compatibility mode(perfomance επειδη στην αρχη εκαιγε μητρικες λογω του οτι τραβουσε πανω απο 75WATTS απο την pci-express.αν ειναι ανοιχτο κλειστο και θα δεις τεραστια αυξηση στις επιδοσεις. Γτ παραπληροφορεις τον κοσμο ? Εγιναν κατι μετρησεις και ειδαν οτι τραβουσε παραπανω ρευμα, αλλα μητρικες δεν εκαψε, εκτος απο εναν που ειχε παλιο υπολογιστη, αλλα περιστατικα δεν ειχα ακουσει. Και για ποιο compatabilty mode λες ? και εγω 470 εχω και χωρις να κανω τιποτα η καρτα τρεχει μια χαρα. 1
mcrae13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 τρελαινομαι διότι μπορει να έχει προβλημα η κάρτα,δεν με ενδιαφέρει αν μπορει να πιασει παραπάνω,απλα θέλω να ξέρω αν η κάρτα που έχω δουλεύει κανονικά και θα μπορω να παιζω ότι παιχνίδι θελω. Λοιπόν για να μην τρελαίνεσαι,όπως σου είπα και σε προηγούμενη απάντηση αν θες να δεις αν είναι οκ η κάρτα ,βάλε ένα γνωστό τίτλο ,πχ witcher 3 , battlefield 4/1 crysis 3 ,doom , σε αντιστοιχες ρυθμίσεις με κάποιο review ή youtube video και δες αν είσαι στα ίδια fps και τέλος.Γιατί αλλιώς δεν βγάζουμε ακρη Edit: και ακόμα καλύτερα τρέξε ένα firestrike http://www.guru3d.com/files-details/3dmark-download.htmlκαιποστάρισε το αποτέλεσμα εδώ 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν για να μην τρελαίνεσαι,όπως σου είπα και σε προηγούμενη απάντηση αν θες να δεις αν είναι οκ η κάρτα ,βάλε ένα γνωστό τίτλο ,πχ witcher 3 , battlefield 4/1 crysis 3 ,doom , σε αντιστοιχες ρυθμίσεις με κάποιο review ή youtube video και δες αν είσαι στα ίδια fps και τέλος.Γιατί αλλιώς δεν βγάζουμε ακρη Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ
logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Γτ παραπληροφορεις τον κοσμο ? Εγιναν κατι μετρησεις και ειδαν οτι τραβουσε παραπανω ρευμα, αλλα μητρικες δεν εκαψε, εκτος απο εναν που ειχε παλιο υπολογιστη, αλλα περιστατικα δεν ειχα ακουσει. Και για ποιο compatabilty mode λες ? και εγω 470 εχω και χωρις να κανω τιποτα η καρτα τρεχει μια χαρα. μου αρέσει που λέει για τα 6+2 vrm της g1, το τι έχει η 480 πάνω ούτε που το κοίταξε 2
logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ναι καταντάει γραφικό που δεν έχω αλλάξει υπογραφή, πρέπει να τη φτιάξω
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ποιος ειπε και τονισε οτι η amd asus rx480 ειναι καλυτερη απο την gtx 1060 και μαλιστα την g1 της gigabyte που εχει vrm 6+2 (τροφοδοσια)??η gtx φτανει τα 2000mhz ανετα και σε τιτλους dx11 ειναι κατα πολυ καλυτερη.ειδικα η συγκεκριμενη.αυτα τα πραγματα αλλαζουν οταν μιλαμε για dx12 & vulkan.δεν ειμαι φανμπου εχω και τις δυο εταιρειες αλλα ειναι 5 πραματα που ξερω.αν παιξεις πχ.doom με vulkan θα δεις οτι τον φιλο σου τον αφηνεις 40-50 καρε το δευτερολεπτο πισω!καν το και θα με θυμηθεις!οσο για την rx 480 σιγουρευτηκες οτι απο τον πινακα ελεγχου της amd δεν ειναι ανοιχτο το power compatibility mode(perfomance επειδη στην αρχη εκαιγε μητρικες λογω του οτι τραβουσε πανω απο 75WATTS απο την pci-express.αν ειναι ανοιχτο κλειστο και θα δεις τεραστια αυξηση στις επιδοσεις. εγώ στο λέω της πετάει τα μάτια έξω στα περισσότερα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων και των DX11) καλημέρα εσύ έχεις μείνει ακόμη στο καλοκαίρι του 2016 με τους πρώτους drivers και τα πρώτα βασικά reference με το παλιό binning (βέβαια ακόμη και τότε δεν ήταν τόσο τραγικά όπως τα λες αλλά τέσπα -πχ τα βίντεο που έβαλα πριν ήταν και αυτά απο μετρήσεις που γίνανε το καλοκαίρι του 2016-)
dimoskoutr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γενικά αυτή την στιγμή η RX480 είναι καλύτερη αγορά από την GTX1060 (όσο μένουν σε ίδια τιμή) που να χτυπάει τα οπίσθιά του κάτω όποιος θέλει μέχρι να σπάσουν τα πλακάκια των παγωμένων πεζοδρομίων της χώρας. Πως να το κάνουμε δηλαδή;;;; Edit: και φρέσκο φρέσκο...https://www.youtube.com/watch?v=3Jml0uItdnE Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2017 από dimoskoutr 2
Lewnidas1995 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 μετά απο λιγο ψαξιμο, κατάφερα τελικά στο csgo να πιασω τα fps που ειδα σε μερικα rev (190-270 πανω κατω) και ειδα και με το gtav (το μονο που εχω αυτην την στιγμη αγορασμενο και ετοιμο για παιχνιδι) δεν επεσε κατω απτα 70 και συνηθως επαιζε στα 90-100 με τον παικτη σε απλο περπατημα να φτανει τα 160. Λογικα η κάρτα ειναι κομπλέ , ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα