rose21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Tα τελευταια 2 χρονια εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια στο design αλλα και γενικα ...... εχει κοιμηθει για τα καλα η βιομηχανια των smartphone ...
Heybro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ναι για σένα θα τους πούμε να κάνουνε τρίγωνη την οθόνη η στρογγυλη ώστε να αλλάξει το design. Δεν είμαστε στο 2005. Τα κινητά όλα είναι μια μεγάλη οθόνη δεν γίνεται να αλλάξουν πολλά. Το iphone 10 χρόνια είναι ολόιδιο στην κυριολεξία όπως και τα Sony Xperia z galaxy s σειρές κτλ. Τι design ψάχνετε μερικοί απορώ. Μια οθόνη είναι και έτσι όπως πάμε με τα Bezel less κινητα όλα θα είναι ολόιδια μόνο το πίσω μέρος θα αλλάζει λίγο. 1
criminal87 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ειμαι κατοχος leeco pro 3 και μπορω να πω οτι ειναι ολοιδιο...παντως το κιν μου πεταει και ειχα αμφιβολιες αν θα ηταν καλο...αλλα μπορω να πω οτι πολυ ευχαριστημενος
anax111 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Όταν υπάρχει το παρακάτω στα 251 με 2k οθόνη 6gb Ram snapdragon 820 το coolpad μόνο ανταγωνιστικη τιμή δεν έχει Το LeEco Le Max 2 όμως φίλε έχει αυτή την τιμή μόνο στο rose gold χρώμα. Στα υπόλοιπα χρώματα πάει ακόμα και 100 ευρώ πάνω! Το ξέρω γιατί το έχω βάλει στο μάτι και εγώ αυτό το κινητό και το ψάχνω συνέχεια. Σκέφτομαι συνέχεια να το πάρω αλλά με ροζ κινητό θα μοιάζω σαν φλούφλης τρανς και δεν το τολμάω. Ισχυρός ανταγωνιστής πάντως σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι πλέον και το Vernee Apolo όπου με 255 ευρώ φοράει Helio x25, 64gb + 4gb ram, 21mp Sony camera , 800άρα μπάντα στο 4g και το κυριότερο 2k Οθόνη στις 5,5 ίντσες. Δεν την ξέρω την εταιρία αλλά με τέτοια χαρακτηριστικά μάλλον θα το δοκιμάσω. 1
Heybro Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το LeEco Le Max 2 όμως φίλε έχει αυτή την τιμή μόνο στο rose gold χρώμα. Στα υπόλοιπα χρώματα πάει ακόμα και 100 ευρώ πάνω! Το ξέρω γιατί το έχω βάλει στο μάτι και εγώ αυτό το κινητό και το ψάχνω συνέχεια. Σκέφτομαι συνέχεια να το πάρω αλλά με ροζ κινητό θα μοιάζω σαν φλούφλης τρανς και δεν το τολμάω. Ισχυρός ανταγωνιστής πάντως σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι πλέον και το Vernee Apolo όπου με 255 ευρώ φοράει Helio x25, 64gb + 4gb ram, 21mp Sony camera , 800άρα μπάντα στο 4g και το κυριότερο 2k Οθόνη στις 5,5 ίντσες. Δεν την ξέρω την εταιρία αλλά με τέτοια χαρακτηριστικά μάλλον θα το δοκιμάσω. Αυτό που ποσταρα ήταν η έκδοση 6gb και ήταν σε χρυσό όχι roze gold. Είναι εξαιρετική προσφορά. Για το Rose gold ξέρω παίζει καιρό έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα