ardi21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πηρα εναν Anker φορτιστη ο οποιος εχει 5 θυρες, 2 απο αυτες υποστηριζουν Quick Charge 3. Οταν λοιπον βαζω να φορτισουν συσκευες που δεν υποστηριζουν QC σε μια απλη θυρα ολα ειναι κανονικα. Οταν τις βαζω να φορτισουν σε QC 3 θυρα φορτιζουν...πιο αργα! Συγκεκριμενα το κινητο μου (Nexus 5) φορτιζει γυρω στα 100-150mA πιο αργα και το tablet φορτιζει καπου στο 40% πιο αργα! Για ποιον λογο? Δεν θα επρεπε -απο την στιγμη που οι συσκευες δεν υποστηριζουν QC- να φορτιζουν οπως σε μια απλη θυρα? Δεν λεω για πιο γρηγορα. 1
liverpoolman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το ιδιο συμβαινει και σε μενα, ουσιαστικα με αλλον φορτιστη της samsung.... Λογικα ειναι θεμα συμβατοτητας...
ardi21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το ιδιο συμβαινει και σε μενα, ουσιαστικα με αλλον φορτιστη της samsung.... Λογικα ειναι θεμα συμβατοτητας... Δεν περιμενα κατι τετοιο. Ουσιαστικα τωρα μου αχρηστευει 2 θυρες αν δεν εχω QC συσκευη. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από ardi21
liverpoolman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δοκιμασε κανενα χοντροτερο καλωδιο και καλυτερης ποιοτητας και θα δεις διαφορα
ardi21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ολες οι συσκευες ειναι με τα καλωδια που τις αγορασα. Μπορει να αγορασω κατι καλυτερο, θα δω. Εχεις να προτεινεις καποια μαρκα? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από ardi21
liverpoolman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Βασικα πες μας τι θελεις να φορτισεις και ποιον anker εχεις
ardi21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτον εχω-> https://www.anker.com/products/A2054111. Π.χ θελω να βαλω το Galaxy Tab Pro σε μια QC θυρα και να φορτιζει κανονικα. Και γενικα να δωσει ενα boost. Τωρα εχω το καλωδιο της συσκευασιας. ΥΓ. Επειδη τον πηρα απο το Αγγλικο amazon και ειχε αγγλικο σοκετ χρησιμοποιω ανταπτορα πριζας. Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα θεμα απωλειων απο εκει. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από ardi21
liverpoolman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ωραια κατεβασε αυτην την εφαρμογη να δουμε τι παιζει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere Επισης μπες στις ρυθμισεις του tablet σου και επελεξε την επιλογη γρηγορη φορτιση αν δεν το εχεις κανει
ardi21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ωραια κατεβασε αυτην την εφαρμογη να δουμε τι παιζει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere Επισης μπες στις ρυθμισεις του tablet σου και επελεξε την επιλογη γρηγορη φορτιση αν δεν το εχεις κανει Την εχω ηδη. Απο εκει βλεπω τι γινεται. Στο tablet η φορτιση φτανει μεχρι 1.2-1.3 Α αλλα δεν ειναι καθολου σταθερη. Μπορει να πεσει στα 400mA να ξανανεβει στα 700mA κοκ. Σπανια φορτιζει πανω απο 1Α για πολυ ωρα. Εχω custom rom (CM12.1) και δεν εχω δει πουθενα επιλογη για fast charging.
liverpoolman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δες στις ρυθμισεις μπαταρια αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη fast charging https://www.sammobile.com/2016/03/17/samsung-brings-back-option-to-disable-fast-charging-on-android-6-0-marshmallow/
ardi21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το συγκεκριμενο ταμπλετ ειχε φτασει μεχρι την 4.4 εκδoση του Αndroid, ειναι παλιο. Τωρα του εχω βαλει custom rom και δεν εχει τετοια επιλογη.
liverpoolman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Oποτε δεν υποστηριζει fast charging, oποτε ποιος ο λογος να το φορτιζεις με anker? Βαλε εναν του πενταευρου και τελος
ardi21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γενικα εγω χρησιμοποιω μονο πολυφορτιστες για να φορτιζω τα παντα σε ενα σημειο. Εδω και 2-3 χρονια ειχα εναν των 15 ευρω αλλα ηταν αδυναμος και τα εβρισκε σκουρα οταν του εβαζα 3 συσκευες π.χ. Γι'αυτο πηρα τον Anker με τον οποιο οντως εχω δει διαφορα (π.χ δεν ειχα δει ποτε 1.3Α οταν φορτιζα το tablet με τον παλιο) αλλα οχι τοσο οσο θα περιμενα. Και το βασικο μου θεμα ειναι οτι σε QC θυρα αντι να βλεπει οτι βαζεις non QC συσκευη και να συμπεριφερεται οπως στις κανονικες θυρες (οπως υποτιθεται οτι κανει γιατι ειχα ρωτησει την εταιρεια), φορτιζει πιο αργα. Δεν περιμενα δηλαδη να εχω fast charging στα 2 και 2.5Α, αφου δεν εχω τετοιες συσκευες, αλλα την μεγιστη δυνατη φορτιση σε ολες τις θυρες, κατι που δεν γινεται. Επελεξα το μοντελο με τις 2 QC θυρες μηπως παρω στο μελλον καποια συσκευη που τις αξιοποιει. Anyway. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από ardi21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα