Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Οπως ειπα και στον τιτλο, μου επεσε το λαπτοπ απο ενα τραπεζι αλλα νομιζω οτι φτιαχνεται. Θα παρω τα γεγονοτα απο την αρχη, οποιος ισως ξερει κατι αν μπορει ας βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων

Ειχα το λαπτοπ σε ενα τραπεζι, και περνωντας ο αδερφος μου το εριξε κατω. Αμεσως μετα το ανοιξε, για να δει αμα δουλευει, και το λαπτοπ ανοιξε κανονικα. Μετα εκλεισε το καπακι θελοντας να το βαλει σε αναμονη, αλλα ειχα αλλαξει τις ρυθμισεις και το λαπτοπ εκλεισε απο μαπταρια λιγο αργοτερα. 
Την επομενη μερα πηγα να το ανοιξω και δεν ανοιγε, και παρατηρησα οτι η θυρα που μπαινει το καλωδιο για την τροφοδοσια ειχε σπασει εντελως. 
Ανοιξα το λαπτοπ, κολλησα τη θυρα με κολλα 2 στοιχειων και ενα μικρο μεταλλο που ειχε με καλαϊ, και μετα το λαπτοπ επαιρνε ρευμα (αναβε το λαμπακι κατω). Το λαμπακι της μπαταριας ηταν κοκκινο, και το αφησα να φορτισει, αλλα και παλι δεν ανοιγει.
Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει; Μηπως δεν κολλησα καλα την εισοδο, αλλα ακομα και ετσι αφου πλεον δειχνει οτι η μπαταρια ειναι φορτισμενη δεν θα επρεπε να ανοιγει δεδομενου οτι ανοιξε αμεσως μετα την πτωση;

Δημοσ.

Το λαμπακι ειναι πρασινο, που σημαινει οτι φορτισε. Επισης προσεξα να μην βραχυκυκλωσω κατι, δε νομιζω να εγινε κατι τετοιο

Δημοσ.

Από το δε νομίζω,μέχρι το δεν ανοίγει, 0,1 χιλιοστό καλάι δρόμος.
Αναγκαστικά,το ανοίγεις πια,και τσεκάρεις τι (άλλο) έχει πάθει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...