Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα και χρονια πολλα.

Μολις γυρισα απο τις διακοπες των χριστουγεννων στο φοιτητικο μου σπιτι και εκατσα να ανοιξω τον υπολογιστη μου.

Στην αρχη ανοιξε και εκλεισε μετα απο 10 δευτερα χωρις να βγαλει κατι στην οθονη.

Μετα ξανανοιξε και εμεινε ανοιχτος παλι ομως χωρις να δω κατι στην οθονη.

Τον εκλεισα απο το κουμπι,εκλεισα το τροφοτικο τον ξανανοιξα,ανοιξε-εκλεισε μονος του 2 φορες και τωρα παλι δουλευει χωρις να βλεπω κατι στην οθονη.

Η οθονη βγαζει αναζητηση σηματος και μετα κλεινει απο αδρανεια.

Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Ψιλιαζομαι υγρασια αλλα αμα ηταν ετσι το πισι δεν επρεπε να μην ανοιγει καθολου?

Δημοσ.

εχω δει το ιδιο προβλημα σε προβλημα των ραμ.. ποσα modules εχεις πανω? δοκιμασε με 1 module πανω στην mobo(αν δεν δοκιμασε με σε αλλο slot) δεν χανεις τπτ :)

Δημοσ.

Εχω 2x4GB. Θα το κανω και επιστρεφω!

Edit: Mε καθε ram ξεχωριστα  ανοιγοκλεινει 2 φορες και μετα μενει ανοιχτο. Το ιδιο πραμα δηλαδη!

Ειναι λες και δεν δινει η καρτα γραφικων σημα στην οθονη!

• Like 1
Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο εχεις;  μηπως καηκε;   ηχειακι εχεις;    κανενα beep κανει η μητρικη;  ποιο ειναι το συστημα σου;

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο εχεις;  μηπως καηκε;   ηχειακι εχεις;    κανενα beep κανει η μητρικη;  ποιο ειναι το συστημα σου;

αν ειχε καει το τροφοδοτικο δεν θα ανοιγε καθολου,αλλου πρεπει να ναι το προβλημα λογικα.. αλλα ναι ας μας δωσει το συστημα αναλυτικα..

Δημοσ.

Eιναι το συστημα της υπογραφης μου. Κανει το κλασσικο "τζιιι" (πες το μπιπ,οπως θες,παντα αυτο εκανε)  :P

Δημοσ.

αρα με λιγα λογια κανει beep κανονικα αλλα δεν εχεις εικονα;  και παλι μπωρει να φταιει το τροφοδοτικο σου μπωρεις να βαλεις ενα αλλο;  να δεις τι γινεται

Δημοσ.

Ειχα ενα τροφοδοτικο και το δοκιμασα αλλα πρεπει να ειναι νεκρο γτ δεν αναβει ουτε το φωτακι της μητρικης!

Δημοσ.

κοιταξε στο λεω αυτο για το τροφοδοτικο επειδη αυτη η σειρα της corsair vs δεν ειναι και τα  σουπερ της καταλαβες δεν ειναι και πολυ jumbo  

• Like 1
Δημοσ.

Βρηκα και αλλο τροφοδοτικο,το εβαλα. Παλι ανοιγοκλεινει το πισι 2 φορες και μενει ανοιχτο μετα! Βεβαια αυτο το τροφοδοτικο δεν εχει τροφοδοσια καρτας γραφικων. Δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα  :mad:  :mad:  :mad:

Δημοσ.

Ειναι τοσο παλιο;  ποσα watt ειναι μηπως δεν το σηκωνει το συστημα;    εχεις onboard καρτα βγαλε την εξωτερικη και δοκιμασε με της μητρικης να δουμε τι κανει

Δημοσ.

χμμ κριμα, που δεν εχει,  εμενα εκει παει το μυαλο μου,  μπωρει να ειναι και η μητρικη,  τωρα αν δεν εχεις καποιον γνωστο να κανεις τις δοκιμες δυσκολα να βρεις τι φταιει  παντως εγω λεω ενα απο τα 2 εχει θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...