Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν φίλο, όχι ακριβώς στη γειτονιά, αλλά στη γωνια του δρόμου. αποσταση 20-25 μετρα απο το παραθυρο μου.

γνωριζω πως στον απεναντι ο οποιος ειναι μεσοτοιχια με τον στοχο απο την αλλη πλευρα του δρομου ειχε καταφερει να συνδεθει σε εμενα.

τα παιδια θελουν γενικοτερα free internet, και μιας και το ζητανε για το κινητο τους προσφερθηκα να τους δωσω κωδικο.. αν εχω προβλημα θα τους το διακοψω, και γι' αυτο το λογο δεν θελω να αγορασω εγω extender.

Ειδα σε αλλο TOPIC συμβουλη PRO, να βαλω κουτακι κοκακολας με τροπο για να ενισχυσω το σημα, το εκανα αλλα δε φτανει.

Ποια value for money συσκευη προτεινετε; σκρουτζομαγαζο.

Δημοσ.

Έχω έναν φίλο, όχι ακριβώς στη γειτονιά, αλλά στη γωνια του δρόμου. αποσταση 20-25 μετρα απο το παραθυρο μου.

γνωριζω πως στον απεναντι ο οποιος ειναι μεσοτοιχια με τον στοχο απο την αλλη πλευρα του δρομου ειχε καταφερει να συνδεθει σε εμενα.

τα παιδια θελουν γενικοτερα free internet, και μιας και το ζητανε για το κινητο τους προσφερθηκα να τους δωσω κωδικο.. αν εχω προβλημα θα τους το διακοψω, και γι' αυτο το λογο δεν θελω να αγορασω εγω extender.

Ειδα σε αλλο TOPIC συμβουλη PRO, να βαλω κουτακι κοκακολας με τροπο για να ενισχυσω το σημα, το εκανα αλλα δε φτανει.

Ποια value for money συσκευη προτεινετε; σκρουτζομαγαζο.

η μόνη λύση να πάρεις μια κεραία αλλά δεν είναι φθηνή 50-60 εύρω δες (το διόρθωσα)

Δημοσ.

Αυτο ειναι 2much για τη δουλεια που θελει, για 25 μετρα δλδ. Οτιδηποτε φθηνο tplink θα το βλεπουν.

Δημοσ.

αν δεν παιξει και ετσι θα πρεπει και η αλλη πλευρα να βαλει κατι κατευθυντικο αν και με εμποδια αναμεσα ειναι ενα θεμα

Δημοσ.

Με απλά λόγια, οπτική επαφή, υπάρχει μεταξύ σας;

Το ρωτώ διότι όπως τα γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν έχετε. Το διαμέρισμά τους είναι πίσω από την γωνία στο τετράγωνο των οικοδομών και μόνο το διπλανό τους διαμέρισμα, που έχει οπτική επαφή με σένα, μπορεί να κάνει σύνδεση.

Αν δεν υπάρχει οπτική επαφή, δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο jkoukos ο βιζουαλάυζερ είναι επακριβώς. Δηλαδή τι, ακόμα και 50-70€ να δώσεις πάλι εγγυημένο αποτέλεσμα δεν θα έχουμε;

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, δεν είχα κάνει ριφρές.

Ωραία, αυτό έστω.

Πως συνδέεται; γιατι ειμαι και ασχετος με αυτα.

αυτος δεν εχει ουτε τηλεφωνο ουτε τπτ. μονο κινητο. τοποθετειται σπιτι του;

Δημοσ.

Με απλά λόγια, οπτική επαφή, υπάρχει μεταξύ σας;

Το ρωτώ διότι όπως τα γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν έχετε. Το διαμέρισμά τους είναι πίσω από την γωνία στο τετράγωνο των οικοδομών και μόνο το διπλανό τους διαμέρισμα, που έχει οπτική επαφή με σένα, μπορεί να κάνει σύνδεση.

Αν δεν υπάρχει οπτική επαφή, δύσκολα τα πράγματα.

οπως το λεει και εγω πιστευω οτι δεν εχει οπτικη επαφη.

η μόνη λύση να πάρεις μια κεραία αλλά δεν είναι φθηνή 50-60 εύρω δες (το διόρθωσα)

Καλο θα ηταν και η αλλη πλευρα να ειχε τετοιο για να παιξει οσο το δυνατον καλυτερα.

Δημοσ.

οπως το λεει και εγω πιστευω οτι δεν εχει οπτικη επαφη

ναι αλλά ανεβαίνει το κόστος κατά πολύ οπότε και δεν συμφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα  (το σωστό αυτό είναι αλλά μπορεί να δοκιμάσει και εάν δεν τον καλύπτει να το πουλήσει ή και να το επιστρέψει στο μαγαζί και μου φαίνεται είχα δει στις αγγελίες ένα στα 30 εύρω)

Δημοσ.

ναι αλλά ανεβαίνει το κόστος κατά πολύ οπότε και δεν συμφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα  (το σωστό αυτό είναι αλλά μπορεί να δοκιμάσει και εάν δεν τον καλύπτει να το πουλήσει ή και να το επιστρέψει στο μαγαζί και μου φαίνεται είχα δει στις αγγελίες ένα στα 30 εύρω)

ναι αν ειναι να μπει κατι ενδιαμεσα δεν αξιζει.συν οτι πρεπει να συμφωνει και ο αλλος.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά.. αλλαγή σχεδίων.

Πιστεύω πως έθεσα τη λάθος ερώτηση. Γιατί δε το κάνουμε αντίστροφα που γνωρίζω πως γίνεται ανεξάρτητα με την οπτική επαφή.

Να ενισχύσω το σήμα του WIFI του δικού μου; είναι περίπου 30-40 μέτρα το μαξ. Είναι ακρβώς όπως το είχε περιγράψει ο jkoukos στο θέμα της γωνίας.

Με ποιο προϊον ενισχύω; ποιο προτείνετε; 

Δημοσ.

Ωραία, στάσου λίγο ρε rfc..

Έχω έναν φίλο, ο οποίος είναι και ούγκανος btw, αγόρασε μια κεραία που του πρότειναν από μαγαζί, με ~70€, και μαζεύει σήματα από 10 γειτονιές.

Αυτό αν δεν ονομάζεται μαύρη μαγεία πως λέγεται ρε συ rfc;

Ας είναι η τιμή όση να 'ναι, αλλά να φτάνει ~20μ με τοίχο / γωνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...