Zerg13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα. Μου ειπαν να αφησω ανοιχτη την βρυση το βραδυ που πεφτει η θερμοκρασια εξω στους -3 -5 για να μην παγωσει ο αγωγος (χαλκος) και σπασει, τι λετε να κανω; Ανοιχτη την βρυση δλδ, εστω να πεφτει μια σταγονα.
vasioula1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 και εγώ το έχω ακούσει και το κάνω (αφήνω να τρέχουν ελάχιστα) πάντως οι δικοί μου σωλήνες δεν πάγωσαν ενώ μιας γειτόνισσας ναι δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος
firewalker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Όχι. Οι αγωγοί σου δεν κινδυνεύουν από συστολή. Το να τις αφήνεις λίγο ανοιχτές τις βρύσες, βοηθά. Λίγο.
techm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ναι και να γίνει καμιά στραβή και όσο θα κοιμάσαι,θα κινδυνεύεις να πλημμυρίσεις.Ας μην σχολιάσω και τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ που θα έρθει φουσκωμένος.
daPro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ποσο λίγο?να πέφτουν σταγόνες η μικρή ροή? Ναι και να γίνει καμιά στραβή και όσο θα κοιμάσαι,θα κινδυνεύεις να πλημμυρίσεις.Ας μην σχολιάσω και τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ που θα έρθει φουσκωμένος.προτιμας να ξυπνήσεις κ να μην εχεις καθόλου?
dollyyy19 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 αν υπαρχουν εκτεθειμενα σημεια σε εξωτερικοι χωρο,ναι,υπαρχει κινδυνος απο την συστολη του χαλκου και την διαστολη του νερου,να σπασει η σουληνα στην χειροτερη,ή να παγωσει στην καλυτερη.μικρη ροη αρκει.
techm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ποσο λίγο?να πέφτουν σταγόνες η μικρή ροή? προτιμας να ξυπνήσεις κ να μην εχεις καθόλου? πολλή φαντασία
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 οταν λεμε ροη εννουμε την ελαχιστη ισα ισα που δεν τρεχει σταγονες, μια ψιλη νοητη γραμμουλα νερου, σιγα την καταναλωση ουτε 1κμ ολο το βραδυ δεν φτανει 1
bedazzled Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Σε χώρες όπως η Φινλανδία πως την παλεύουν; Αφήνουν μονίμως την βρύση να τρέχει; 1
daPro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 πολλή φαντασίαφίλε σήμερα στο εργοστάσιο έσπασαν σωλήνες σε 4 σημεία..βέβαια οι σωλήνες είναι εξωτερικοί αλλά.
NT1G Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Σε χώρες όπως η Φινλανδία πως την παλεύουν; Αφήνουν μονίμως την βρύση να τρέχει; Ίσως έχουν χωμένες τις σωλήνες πιο βαθιά στο έδαφος ώστε να μην παγώνουν...
gamanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Οι εξωτερικές σωλήνες, ειδικά αυτές που δεν έχουν μόνωση, μπορεί και να σπάσουν. Προφανώς στην Φινλανδία , μονώνονται καλύτερα οι σωλήνες λόγω άλλων θερμοκρασιών. . Εδώ, χρησιμοποιείται κυρίως αρμαφλέξ, αλλά πολλές εξωτερικές δεν έχουν. Γι' αυτές, καλό είναι να υπάρχει μια ελάχιστη σταγόνα να στάζει, για να υπάρχει ροή μες στην σωλήνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εμενα ολες οι βρυσες εξω παγωσαν 3η μέρα σήμερα παγωμένες όλες οι έξω στον κήπο...
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ναι και να γίνει καμιά στραβή και όσο θα κοιμάσαι,θα κινδυνεύεις να πλημμυρίσεις.Ας μην σχολιάσω και τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ που θα έρθει φουσκωμένος.Το γραφω παραπανω, μια σταγονα. Πως πλημμυρισω παλικαρι μου στον νεροχυτη θα το κανω, αν το κανω τελικα. Εχω εξωτερικες σωληνες. 3-4 μετρα, και δεν θελω να σπασουν. φίλε σήμερα στο εργοστάσιο έσπασαν σωλήνες σε 4 σημεία..βέβαια οι σωλήνες είναι εξωτερικοί αλλά.Πεστους για το κολπο της σταγονας εκει στο εργοστασιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα