yolobot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 εχει δυνατα χαρκτηριστικα αλλα εχω ακουσει για bootloop οτι εχει αμα παρω εκδοση πανω απο 600 θα το εμφανισει?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 στα σχεδον 300 ευρο που κοστιζει δεν νμζ οτι αξιζει σαν χαρακτηριστικα + το ρισκο του bootloop...Υπαρχουν σιγουρα καλυτερα κινητα να παρεις
ziaba Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 εχει δυνατα χαρκτηριστικα αλλα εχω ακουσει για bootloop οτι εχει αμα παρω εκδοση πανω απο 600 θα το εμφανισει? Πλάκα μας κάνεις? η συγκεκριμένη συσκευή είναι ορισμός του bootloop... κατά 99% θα το εμφανίσει οποία παρτίδα και να πάρεις 1
killmelater Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εγγυηση το εχω ενα χρονο δε καταλαβαινει τπτ
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εγγυηση το εχω ενα χρονο δε καταλαβαινει τπτ#troll 2
Dantε Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εγγυηση το εχω ενα χρονο δε καταλαβαινει τπτ Εννοεις οτι οταν μπει σε bootloop δε καταλαβαινει τιποτα υποθετω. 5
hellojim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σαν προσφορα που ειχε βγει σε ενα καταστημα στα 200 αξιζε να το παρεις, με την προυποθεση οτι θα του εκανες root και θα του αλλαζες rom για να αποφυγεις bootloop. Αλλα σε full price & μη root προφανως δεν παιζεις τα λεφτα σου κορωνα/γραμματα. Με 300 ευρω παιρνεις αλλα πολυ καλα τηλεφωνα.
yolobot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σε ποιο καταστημα υπάρχει στα 200; αμα φαει μια φορά bootloop και μετά του αλλάξουν πλακέτα υπάρχει περίπτωση να φαει ξανά bootloop στα λεφτά του είναι το καλύτερο αλλά έχει αυτό το θέμα που είναι σημαντικό και κάτι για την οθόνη έχω ακούσει οτι βγάζει κατι
mp44christos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σε ποιο καταστημα υπάρχει στα 200; αμα φαει μια φορά bootloop και μετά του αλλάξουν πλακέτα υπάρχει περίπτωση να φαει ξανά bootloop στα λεφτά του είναι το καλύτερο αλλά έχει αυτό το θέμα που είναι σημαντικό και κάτι για την οθόνη έχω ακούσει οτι βγάζει κατι γιατι εχεις τετια μανία με το G4?
hellojim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Σε ποιο καταστημα υπάρχει στα 200; αμα φαει μια φορά bootloop και μετά του αλλάξουν πλακέτα υπάρχει περίπτωση να φαει ξανά bootloop στα λεφτά του είναι το καλύτερο αλλά έχει αυτό το θέμα που είναι σημαντικό και κάτι για την οθόνη έχω ακούσει οτι βγάζει κατι Υπηρχε σε ενα καταστημα wind στην Θεσσαλονικη. Οσες πλακετες και να αλλαξεις παλι Bootloop θα παθεις. Δεν θελεις να μπλεξεις με τετοιες διαδικασιες. Με 300 ευρω παιρνεις κινηταρες. (πχ huawei honor 8)
yolobot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλύτερο το lg g4 απο το honor που μου λες.τι φταίει και τρώει bootloop?
hellojim Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλύτερο το lg g4 απο το honor που μου λες.τι φταίει και τρώει bootloop? Oτι ναναι ακουω... Πηγαινε πιαστο σε ενα μαγαζι στα χερια σου, να δεις πως θα σου φανει οταν πιασεις την πλαστικουρα του g4. Επισης ειναι πιο γρηγορο, βασικα εχει το πιο γρηγορο fingerprint sensor. Ειναι τοσο γρηγορος που πραγματικα μολις ακουμπας το δαχτυλο πανω το αναγνωριζει με την μια... τεςπα δεν ξαναπανταω, good luck τα λεμε στο νημα για το Bootloop οταν αγορασεις το g4. 1
yolobot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 To g4 έχει καλύτερη κάμερα καλύτερο ηχείο φορτίζει πιο γρήγορα έχει καλύτερη οθόνη και εσύ μου λες για δακτυλικό αποτύπωμα που δεν χρειάζεται κιολας και απο πίσω έχει δέρμα όχι πλαστικουρα + το 1,420 w/kg να κατσεις να σε ψήνει
ziaba Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) To g4 έχει καλύτερη κάμερα καλύτερο ηχείο φορτίζει πιο γρήγορα έχει καλύτερη οθόνη και εσύ μου λες για δακτυλικό αποτύπωμα που δεν χρειάζεται κιολας και απο πίσω έχει δέρμα όχι πλαστικουρα + το 1,420 w/kg να κατσεις να σε ψήνειαφού είσαι τόσο γνωστής γιατί ρωτάς εμάς τους απλούς insomniacs .... τι περιμένεις? να σου πούμε είναι τούμπανο, τρελό vfm τρέξε παρ-το ... κάτι τέτοιο δεν πρόκειται γιατί η συσκευή είναι τέρμα ελαττωματική (bootloop - οθόνη) και το ξέρει όοοοολος ο κόσμοςΣαν προσφορα που ειχε βγει σε ενα καταστημα στα 200 αξιζε να το παρεις, με την προυποθεση οτι θα του εκανες root και θα του αλλαζες rom για να αποφυγεις bootloop. Αλλα σε full price & μη root προφανως δεν παιζεις τα λεφτα σου κορωνα/γραμματα. Με 300 ευρω παιρνεις αλλα πολυ καλα τηλεφωνα. το πρόβλημά είναι στο hardware δεν παίζει ρολό η rom ... Κάποιοι ζεσταίνουν τις μητρικές στο φούρνο για να τα επαναφέρουν απο bootloop Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από ziaba
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ... τι περιμένεις? να σου πούμε είναι τούμπανο, τρελό vfm τρέξε παρ-το ... κάτι τέτοιο δεν πρόκειται γιατί η συσκευή είναι τέρμα ελαττωματική ... Αυτό ακριβώς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα