Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δυνατα χαρκτηριστικα αλλα εχω ακουσει για bootloop οτι εχει αμα παρω εκδοση πανω απο 600 θα το εμφανισει?

Πλάκα μας κάνεις? η συγκεκριμένη συσκευή είναι ορισμός του bootloop... κατά 99% θα το εμφανίσει οποία παρτίδα και να πάρεις

• Like 1
Δημοσ.

Σαν προσφορα που ειχε βγει σε ενα καταστημα στα 200 αξιζε να το παρεις, με την προυποθεση οτι θα του εκανες root και θα του αλλαζες rom για να αποφυγεις bootloop. Αλλα σε full price & μη root προφανως δεν παιζεις τα λεφτα σου κορωνα/γραμματα. Με 300 ευρω παιρνεις αλλα πολυ καλα τηλεφωνα.

Δημοσ.

Σε ποιο καταστημα υπάρχει στα 200; αμα φαει μια φορά bootloop και μετά του αλλάξουν πλακέτα υπάρχει περίπτωση να φαει ξανά bootloop στα λεφτά του είναι το καλύτερο αλλά έχει αυτό το θέμα που είναι σημαντικό και κάτι για την οθόνη έχω ακούσει οτι βγάζει κατι

Δημοσ.

Σε ποιο καταστημα υπάρχει στα 200; αμα φαει μια φορά bootloop και μετά του αλλάξουν πλακέτα υπάρχει περίπτωση να φαει ξανά bootloop στα λεφτά του είναι το καλύτερο αλλά έχει αυτό το θέμα που είναι σημαντικό και κάτι για την οθόνη έχω ακούσει οτι βγάζει κατι

γιατι εχεις τετια μανία με το G4?

Δημοσ.

Υπηρχε σε ενα καταστημα wind στην Θεσσαλονικη. Οσες πλακετες και να αλλαξεις παλι Bootloop θα παθεις. Δεν θελεις να μπλεξεις με τετοιες διαδικασιες. Με 300 ευρω παιρνεις κινηταρες. (πχ huawei honor 8)

Δημοσ.

Καλύτερο το lg g4 απο το honor που μου λες.τι φταίει και τρώει bootloop?

Oτι ναναι ακουω... Πηγαινε πιαστο σε ενα μαγαζι στα χερια σου, να δεις πως θα σου φανει οταν πιασεις την πλαστικουρα του g4. Επισης ειναι πιο γρηγορο, βασικα εχει το πιο γρηγορο fingerprint sensor. Ειναι τοσο γρηγορος που πραγματικα μολις ακουμπας το δαχτυλο πανω το αναγνωριζει με την μια...

τεςπα δεν ξαναπανταω, good luck τα λεμε στο νημα για το Bootloop οταν αγορασεις το g4.

• Like 1
Δημοσ.

To g4 έχει καλύτερη κάμερα καλύτερο ηχείο φορτίζει πιο γρήγορα έχει καλύτερη οθόνη και εσύ μου λες για δακτυλικό αποτύπωμα που δεν χρειάζεται κιολας και απο πίσω έχει δέρμα όχι πλαστικουρα + το 1,420 w/kg να κατσεις να σε ψήνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To g4 έχει καλύτερη κάμερα καλύτερο ηχείο φορτίζει πιο γρήγορα έχει καλύτερη οθόνη και εσύ μου λες για δακτυλικό αποτύπωμα που δεν χρειάζεται κιολας και απο πίσω έχει δέρμα όχι πλαστικουρα + το 1,420 w/kg να κατσεις να σε ψήνει

αφού είσαι τόσο γνωστής γιατί ρωτάς εμάς τους απλούς insomniacs .... τι περιμένεις? να σου πούμε είναι τούμπανο, τρελό vfm τρέξε παρ-το ... κάτι τέτοιο δεν πρόκειται γιατί η συσκευή είναι τέρμα ελαττωματική (bootloop - οθόνη) και το ξέρει όοοοολος ο κόσμος

Σαν προσφορα που ειχε βγει σε ενα καταστημα στα 200 αξιζε να το παρεις, με την προυποθεση οτι θα του εκανες root και θα του αλλαζες rom για να αποφυγεις bootloop. Αλλα σε full price & μη root προφανως δεν παιζεις τα λεφτα σου κορωνα/γραμματα. Με 300 ευρω παιρνεις αλλα πολυ καλα τηλεφωνα.

το πρόβλημά είναι στο hardware δεν παίζει ρολό η rom ... Κάποιοι ζεσταίνουν τις μητρικές στο φούρνο :-) για να τα επαναφέρουν απο bootloop

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

... τι περιμένεις?  να σου πούμε είναι τούμπανο, τρελό vfm τρέξε παρ-το ... κάτι τέτοιο δεν πρόκειται γιατί η συσκευή είναι τέρμα ελαττωματική ...

Αυτό ακριβώς.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...