GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ε τοτε κρατα το ετσι. το εκανε απο την αρχη?
chios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Στο δικό μου το ν3 όλα σταθερά αναμμένα είναι και δουλεύει ρολόι το εργαλείο.
str1979 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οπότε κάτι μάλλον συμβαίνει με την v3 έκδοση και τα led δεν αναβοσβηνουν. Θα μπορούσε και κάποιος τρίτος με το ίδιο ρούτερ να μας το επιβεβαιώσει?
accipio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Στο δικό μου το ν3 όλα σταθερά αναμμένα είναι και δουλεύει ρολόι το εργαλείο. Το ίδιο κι εδώ.
"nikos" Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα που είναι το v1 δεν συνδέεται καν με τον πάροχο
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καποιο θεμα συνδεσμολογιας μαλλον παιζει σε εσενα. Τραβα του και ενα reset και ξαναπεταρε τα στοιχεια σου (username, password) που σου δινει ο παροχος.
"nikos" Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τα έχω κάνει όλα δεν θέλει με τπτ είχα φάει 1 εβδομάδα με την βλακεια αυτήν .... Ψάχνω να πάρω κάνα draytek modem η modem router Να ηρεμήσει το κεφάλι μου
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τσιμπα κατι καλό να σε εξυπηρετεί τουλάχιστον. Μπορεί να εχει θέμα το tplink. Δωστο σε κανα γνωστό σου να το δοκιμάσει.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα Δεν ανοίγω νέο θέμα μιας και το ερώτημα μου αφορά το ίδιο ρούτερ. Ενώ όλα λειτουργούν μία χαρά έχω την εξής απορία: τα λεντ που έχει μένουν όλα σταθερά αναμμένα. Δεν θα έπρεπε οταν χρησιμοποιείται το ίντερνετ, το wifi και το lan να αναβοσβηνουνοταν τα αντίστοιχα led? Η έκδοση του ρούτερ είναι η ν3 με περασμένο το πιο πρόσφατο ,firmware αλλά και με το προηγούμενο firmware ίσχυε το ίδιο. σε πολλα ρουτερ τα Led δεν αναβοσβηνουν και ας υπαρχει κινηση.οπως εχω δει και σε εταιρεια το Led οταν παιζει σωστα να ειναι κοκκινο που το κοκκινο το βαζεις συνηθως οταν υπαρχει θεμα σαν χρωμα και το πρασινο σαν ok. Εχω το v1. Φυσικά και αναβοσβηνουν οποία έχουν δραστηριότητα πχ.lan1, wifi κτλ. Ποτέ δεν μένουν στάσιμα! Nope.σε παρα πολλα γινεται. Οπότε κάτι μάλλον συμβαίνει με την v3 έκδοση και τα led δεν αναβοσβηνουν. Θα μπορούσε και κάποιος τρίτος με το ίδιο ρούτερ να μας το επιβεβαιώσει? αλλο firmware εχει αλλο Hardware εχει με σχεση το v1. Εμένα που είναι το v1 δεν συνδέεται καν με τον πάροχο hard reset,firmware update.δοκιμη με pppoe/llc και εναλλακτικα με pppoa/vcmux.προσεχε με Username και password αναλογως ποιον παροχο εχεις. Τα έχω κάνει όλα δεν θέλει με τπτ είχα φάει 1 εβδομάδα με την βλακεια αυτήν .... Ψάχνω να πάρω κάνα draytek modem η modem router Να ηρεμήσει το κεφάλι μου κανε αυτα που γραψα πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα