Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε κάτι μάλλον συμβαίνει με την v3 έκδοση και τα led δεν αναβοσβηνουν. Θα μπορούσε και κάποιος τρίτος με το ίδιο ρούτερ να μας το επιβεβαιώσει?

Δημοσ.

Καποιο θεμα συνδεσμολογιας μαλλον παιζει σε εσενα. Τραβα του και ενα reset και ξαναπεταρε τα στοιχεια σου (username, password) που σου δινει ο παροχος.

Δημοσ.

Τα έχω κάνει όλα δεν θέλει με τπτ είχα φάει 1 εβδομάδα με την βλακεια αυτήν ....

Ψάχνω να πάρω κάνα draytek modem η modem router

Να ηρεμήσει το κεφάλι μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Δεν ανοίγω νέο θέμα μιας και το ερώτημα μου αφορά το ίδιο ρούτερ.

Ενώ όλα λειτουργούν μία χαρά έχω την εξής απορία: τα λεντ που έχει μένουν όλα σταθερά αναμμένα. Δεν θα έπρεπε οταν χρησιμοποιείται το ίντερνετ, το wifi και το lan να αναβοσβηνουνοταν τα αντίστοιχα led?

Η έκδοση του ρούτερ είναι η ν3 με περασμένο το πιο πρόσφατο ,firmware αλλά και με το προηγούμενο firmware ίσχυε το ίδιο.

σε πολλα ρουτερ τα Led δεν αναβοσβηνουν και ας υπαρχει κινηση.οπως εχω δει και σε εταιρεια το Led οταν παιζει σωστα να ειναι κοκκινο που το κοκκινο το βαζεις συνηθως οταν υπαρχει θεμα σαν χρωμα και το πρασινο σαν ok.

Εχω το v1. Φυσικά και αναβοσβηνουν οποία έχουν δραστηριότητα πχ.lan1, wifi κτλ. Ποτέ δεν μένουν στάσιμα!

Nope.σε παρα πολλα γινεται.

Οπότε κάτι μάλλον συμβαίνει με την v3 έκδοση και τα led δεν αναβοσβηνουν. Θα μπορούσε και κάποιος τρίτος με το ίδιο ρούτερ να μας το επιβεβαιώσει?

αλλο firmware εχει αλλο Hardware εχει με σχεση το v1.

Εμένα που είναι το v1 δεν συνδέεται καν με τον πάροχο

hard reset,firmware update.δοκιμη με pppoe/llc και εναλλακτικα με pppoa/vcmux.προσεχε με Username και password αναλογως ποιον παροχο εχεις.

Τα έχω κάνει όλα δεν θέλει με τπτ είχα φάει 1 εβδομάδα με την βλακεια αυτήν ....

Ψάχνω να πάρω κάνα draytek modem η modem router

Να ηρεμήσει το κεφάλι μου

κανε αυτα που γραψα πιο πανω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...