Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σήμερα ελαβα το tp-link td-w8970 v3 αλλά έχω κάποια προβλήματα.Για παράδειγμα

1:Αν και έπιασα μεγαλύτερες ταχύτητες δεν είναι σταθερές σε κάθε μέτρηση αλλάζει.

2:Το ping από εκεί που είχα το πολύ 80 σε παιχνίδια είτε στις μετρήσεις της OOKLA  τώρα πάει από 215 έως 370.

3:Το σταθερό και ας το σύνδεσα με το φίλτρο που παρείχε το modem και πάλι δεν δουλεύει

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να δουλέψουν κανονικά

Επίσης ο πάροχος μου είναι οτε...Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σήμερα ελαβα το tp-link td-w8970 v3 αλλά έχω κάποια προβλήματα.Για παράδειγμα

1:Αν και έπιασα μεγαλύτερες ταχύτητες δεν είναι σταθερές σε κάθε μέτρηση αλλάζει.

2:Το ping από εκεί που είχα το πολύ 80 σε παιχνίδια είτε στις μετρήσεις της OOKLA  τώρα πάει από 215 έως 370.

3:Το σταθερό και ας το σύνδεσα με το φίλτρο που παρείχε το modem και πάλι δεν δουλεύει

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να δουλέψουν κανονικά

Επίσης ο πάροχος μου είναι οτε...Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια

μήπως είσαι με voip γιατί εάν ναι μάλλον άδικα το αγόρασες 

Δημοσ.

Αν είσαι σε ευριζωνηκη τηλεφωνία πρέπει να βάλεις το ρουτερ του ΟΤΕ για τηλέφωνο και μπορείς από πίσω να μπει και το tplink

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις.Οπότε τσάμπα το αγόρασα γιατί μου το είπε και ο τεχνικός πως επειδή ήμουν σε ευριζωνηκη τηλεφωνία ότι η μόνη λύση ήταν να το κάνω bridge και ότι αλλιώς δεν το δέχεται το σταθερό. Τεσπα υπάρχει κανένα πλεονέκτημα άμα το κάνω brigde (kai to pc kai to ps4 einai sundedemena me ethrnet kalwdio 20.m gt toso apexei to modem apo to dwmatio)Και αν ναι πώς μπορώ να το κάνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις.Οπότε τσάμπα το αγόρασα γιατί μου το είπε και ο τεχνικός πως επειδή ήμουν σε ευριζωνηκη τηλεφωνία ότι η μόνη λύση ήταν να το κάνω bridge και ότι αλλιώς δεν το δέχεται το σταθερό. Τεσπα υπάρχει κανένα πλεονέκτημα άμα το κάνω brigde (kai to pc kai to ps4 einai sundedemena me ethrnet kalwdio 20.m gt toso apexei to modem apo to dwmatio)Και αν ναι πώς μπορώ να το κάνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

δεν σε καλύπτει η επιστροφή χρημάτων είπες σήμερα το αγόρασες ;

Δημοσ.

Λογικά με καλύπτει γιατί το πήρα και από το eshop αλλά δεν με ενοχλεί αυτό άμα τύχη να κάνω μετακόμιση θα το πάρω μαζί μου (επίσης ο τεχνικός μου είπε πως σε λίγο καιρό θα αλλάξουν γραμμές οπότε ίσως με ωφελήσει τότε. Τελικά με bridge θα έχω κανένα πλεονέκτημα?

Δημοσ.

Λογικά με καλύπτει γιατί το πήρα και από το eshop αλλά δεν με ενοχλεί αυτό άμα τύχη να κάνω μετακόμιση θα το πάρω μαζί μου (επίσης ο τεχνικός μου είπε πως σε λίγο καιρό θα αλλάξουν γραμμές οπότε ίσως με ωφελήσει τότε. Τελικά με bridge θα έχω κανένα πλεονέκτημα?

όλοι οι πάροχοι θα γυρίσουν σε ευρυζωνική σιγά σιγά οπότε χρήσιμο δεν ειναι αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως access point

Δημοσ.

Πιστευω πως αυτο ειναι μαλακια γιατι εκατσα και ειδα πως το 80% των ρουτερς λειτουργουν με συνδεσεις που δεν εχουν voip εκτος αυτο αμα αλλαζει με firmware update.Αμα κανω λαθος διορθωστεμε για να μαθω κιολας.

Δημοσ.

ο οτε προσπαθει στις νεες συνδεσεις να δινει voip για να το γυρισει εκει σιγα σιγα.

οι υπολοιποι παροχοι σε οικιακα πακετα με εξαιρεση cyta δινουν tdm.δεν αλλαζει με Firmware update.ακομα και αν παρεις ρουτερ με voip ο οτε δεν θα σου δωσει τα στοιχεια για να τα περασεις.

οποτε δυο λυσεις

ειτε θα γινει το ρουτερ του οτε pppoepassthrough και θα μπει το tp link απο πισω σαν ρουτερ και θα κανει κληση pppoe ειτε θα μπει μπροστα το tp link και το ρουτερ του οτε απο πισω για  την τηλεφωνια.θα πρεπει στο ρουτερ του οτε η μια πορτα να παιξει σαν Wan.

για το Ping αν ειναι με ασυρματο ισως ειναι το καναλι ή η αποσταση.αν ειναι με καλωδιο τοτε κατι αλλο ειναι. επισης δες για Firmware update.με λιγα λεφτα παραπανω επαιρνες το 9980 που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Δεν ανοίγω νέο θέμα μιας και το ερώτημα μου αφορά το ίδιο ρούτερ.

Ενώ όλα λειτουργούν μία χαρά έχω την εξής απορία: τα λεντ που έχει μένουν όλα σταθερά αναμμένα. Δεν θα έπρεπε οταν χρησιμοποιείται το ίντερνετ, το wifi και το lan να αναβοσβηνουνοταν τα αντίστοιχα led?

Η έκδοση του ρούτερ είναι η ν3 με περασμένο το πιο πρόσφατο ,firmware αλλά και με το προηγούμενο firmware ίσχυε το ίδιο.

Δημοσ.

Γιώργο έχεις το ίδιο ρούτερ και τα λεντ αναβοσβηνουν? Αν όχι κάποιος με το ίδιο ρούτερ μπορεί να επιβεβαιώσει αν πρεπει να αναβοσβηνουν ή να μενουν σταθερά?

Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω reset το ρουτερ με το κουμπάκι από πίσω μήπως και στρώσει αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Ενώ το ρουτερ δουλεύει μια χαρά τα λαμπάκια ειναι σταθερά αναμενα. Εγγύηση δεν εχω για να το γυρίσω πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...